- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.481
Çok karışıkmış cidden durum. Yaşarkwn bu kadar garip durmuyor. Ama benim aklım da karışık ya çok fena....Durumlar baya karışık görünüyor canım hayırlısı neyse öyle olsun tabi sizin isteğiniz daha önemli
Evveet fırsat buldum ve geliyorumm taşınma mevzuuna uzun olacak kızlar ayrıntılı yazacağım ki fikir verin :))
Ankara'da yaşıyoruz malum. Oturduğumuz yer merkezi cadde üstü karşımıza güzel bir park yapılıyor iki üç seneye de avm yapılacak. 2 buçuk yıl oldu evi alalı taksit ödüyoruz ancaaaaak pek nezih bir bölge değil. Yakınlarda düzgün okul da yok. Sıpa büyümeden taşınmayı düşinüyoruz. Evimiz kutu gibi odalar biraz küçük ama olsun ben çok seviyorum.
Annemlerde de kayınvalidemler de ortalama aynı uzaklıkta. Annemler benim okulun yolu üstünde aöa eşimin de benim de sevmediğimiz bir yerde oturuyor. Oraya taşınamayız. Eğer şartlar değişmezse çalıştığım günler bebeği anneme bırakacağım. Eşim evdeyse eşim bakacak. Kayınvalidem yakın ama ters, trafik olan bir kısımda.
Kayınvalidem ise nezih bir semtte. Ağustosta emekli oluyor ve ilk torunu.
Ben baştan ikisi de olur dedim. Eşim de. Ama dedim ki kadının ilk torunu bakmak ister. O da aman belki kız annesinin bakmasını istiyordur ben karışmayayım düşüncesiyle siz ne zaman isterseniz ben hep buradayım diyor.
Eşim de bana hak verdi ilk torun falan. Hem de apartmanda biraz sıkıntı var. Bu bahaneyle taşınmak istiyor. Diyor nasılsa taşınacağız iki üç yıla e şimdiden taşınalım. Nezih bir semt istiyorduk annemlere daha yakın bir yere gidelim annem gelip evde baksın çocuğa. Çocuğun düzeni bozulmaz. Eve gir çık kışın zor olmaz. E yeğenine de annen bakıyor... Hem de ben de çalışıyorum en azından ben bakmak zorunda kalmam.
Şimdiii öncelikle eşim buradan taşınmaya can atıyor. Evi de kiraya verip biz de kiraya çıkalım diyor ama 2 buçuk yılda gömme dolabından klimasına en güzelinden yaptık kıyamıyorum.
Kayınvalidem birtanedir ama osmanlı kadın yılların yöneticisi epey çekinirim kendinden. Bir defa desem şunu şöyle yapalım ikinciye söyleyemem. Tabı bu çekinmeyi anlamıyor kadın ben bu kadar iyiyken hanımkız niye böyle tutuk diyor ama o da benim kadar ince düşünür incelikten çatlayacağız yakında.
Anneme nazım geçer elbet. Kuralları koydum mu zerre dışına çıkmaz bilirim.
Ama babam sigara içiyor. Yengem annemin üstünde oturuyor ve annesi ciddi psikolojik sorunları olan biri. 2 yaşındaki yeğenime de o ve annem bakıyor. Nereye taşınırsam taşınayım annem hep yol üstü bu arada annem ankaranjn en soğuk iklimini yaşayan yerlerinden birinde oturuyor. Ve ben hala acemi şoförüm. İşe giderken anbemin evinin önü den geçiyorum.
Okulun 40 km eve taşınırsak 50 olacak. Tayin ihtimali yok.
Sonuç olarak ben taşınmak istemiyorum ama böyle yazınca da Sıpacan için çok mantıklı görünüyor. Sadece ben derdimi anlatamayıp çekinip kafayı yerim. Bir de evini bırakmak istemiyorum.
Bu arada haftada 3 gün istedim. Bu da ayda 7 gün Anneme 6 gün eşime bırakmam anlamına geliyor.
Offf okula 1 ay kala kafayı yemek üzereyim.
Ben annen baksın derim ama diğer yeğenine bakiyorsa seninkine bakamaz.sanki kayınvalidenin bakmasi sartlar açısından daha uygun gibi.kayinvaliden nasıl bilemiyorum açık kusur arayan bı tipse hiç uğraşılmaz ama guveniyorsan annen gibi rahat ettirecegine güveniyorsan o baksın cnmEvveet fırsat buldum ve geliyorumm taşınma mevzuuna uzun olacak kızlar ayrıntılı yazacağım ki fikir verin :))
Ankara'da yaşıyoruz malum. Oturduğumuz yer merkezi cadde üstü karşımıza güzel bir park yapılıyor iki üç seneye de avm yapılacak. 2 buçuk yıl oldu evi alalı taksit ödüyoruz ancaaaaak pek nezih bir bölge değil. Yakınlarda düzgün okul da yok. Sıpa büyümeden taşınmayı düşinüyoruz. Evimiz kutu gibi odalar biraz küçük ama olsun ben çok seviyorum.
Annemlerde de kayınvalidemler de ortalama aynı uzaklıkta. Annemler benim okulun yolu üstünde aöa eşimin de benim de sevmediğimiz bir yerde oturuyor. Oraya taşınamayız. Eğer şartlar değişmezse çalıştığım günler bebeği anneme bırakacağım. Eşim evdeyse eşim bakacak. Kayınvalidem yakın ama ters, trafik olan bir kısımda.
Ben baştan ikisi de olur dedim. Eşim de. Ama dedim ki kadının ilk torunu bakmak ister. O da aman belki kız annesinin bakmasını istiyordur ben karışmayayım düşüncesiyle siz ne zaman isterseniz ben hep buradayım diyor.
Eşim de bana hak verdi ilk torun falan. Hem de apartmanda biraz sıkıntı var. Bu bahaneyle taşınmak istiyor. Diyor nasılsa taşınacağız iki üç yıla e şimdiden taşınalım. Nezih bir semt istiyorduk annemlere daha yakın bir yere gidelim annem gelip evde baksın çocuğa. Çocuğun düzeni bozulmaz. Eve gir çık kışın zor olmaz. E yeğenine de annen bakıyor... Hem de ben de çalışıyorum en azından ben bakmak zorunda kalmam.
Şimdiii öncelikle eşim buradan taşınmaya can atıyor. Evi de kiraya verip biz de kiraya çıkalım diyor ama 2 buçuk yılda gömme dolabından klimasına en güzelinden yaptık kıyamıyorum.
Kayınvalidem birtanedir ama osmanlı kadın yılların yöneticisi epey çekinirim kendinden. Bir defa desem şunu şöyle yapalım ikinciye söyleyemem. Tabı bu çekinmeyi anlamıyor kadın ben bu kadar iyiyken hanımkız niye böyle tutuk diyor ama o da benim kadar ince düşünür incelikten çatlayacağız yakında.
Ama babam sigara içiyor. Yengem annemin üstünde oturuyor ve annesi ciddi psikolojik sorunları olan biri. 2 yaşındaki yeğenime de o ve annem bakıyor. Nereye taşınırsam taşınayım annem hep yol üstü bu arada annem ankaranjn en soğuk iklimini yaşayan yerlerinden birinde oturuyor. Ve ben hala acemi şoförüm. İşe giderken anbemin evinin önü den geçiyorum.
Sonuç olarak ben taşınmak istemiyorum ama böyle yazınca da Sıpacan için çok mantıklı görünüyor. Sadece ben derdimi anlatamayıp çekinip kafayı yerim. Bir de evini bırakmak istemiyorum.
Bu arada haftada 3 gün istedim. Bu da ayda 7 gün Anneme 6 gün eşime bırakmam anlamına geliyor.
Kayınvalidem çok iyidir canım. Maşallah hiç karışmaz ne zaman ihtiyacım olsa koşar. Şu ana kadar 3 yılda iki sıkıntı oldu onda da yanlış anlama o kırılmış düşmüş ben kırılmışım susmuşum.Ben annen baksın derim ama diğer yeğenine bakiyorsa seninkine bakamaz.sanki kayınvalidenin bakmasi sartlar açısından daha uygun gibi.kayinvaliden nasıl bilemiyorum açık kusur arayan bı tipse hiç uğraşılmaz ama guveniyorsan annen gibi rahat ettirecegine güveniyorsan o baksın cnm
Sağol canım çok şükür iyi de artık düşmeden otursa ya kaç aylık oldu çok tembel çıktı bu yeni oturmaya başladıOluyor öyle şeyler ben 3 4 kere düşürdüm öyle birşey olmadı canım korkma
Son raund mu?Canımhasbeee buralardasin.ben de yeni uyuttum minik sipayi.sarja takacam telefonu.bir de işim var son raunda çıkacam benimkiyle
Hayirdir noldu.her ne gectiyse aranizda uzatmaya degmez benceeCanımhasbeee buralardasin.ben de yeni uyuttum minik sipayi.sarja takacam telefonu.bir de işim var son raunda çıkacam benimkiyle
Benimkide dır dır yapar ama bosver takmam ben.genelde ikimizde oyleyiz.o an bisey soyler bazen bende soylerim ama 2 dk sonra normal devam ederiz.biliyoruzki ikimizde yorgunuz doluyuz artik 3 cocuk kolay degil.butun gun o isde gelen gidenle ugrasmaktan bende evde 3 cocukla ugrasmaktan yorgun dusuyoruz haliyle. aksam olunca artik gunun yorgunluguyla birbirimize cikistigimiz olur ama bi kac dkika sonra normale doneriz.esim benden daha cabuk unutur herseyi o oule olunca bende artik hicbrseyi uzatmiyorum.Düşüncesiz anlayışsız dırdırcı bir eşe sahip olmak coook zor Allahim sabır versin bizlere... Bazi kişiler ise ne guzel2 şanslılar bu konuda...gonulll . Canim keske herkes senin gibi iyi niyetli olsa ve konuşabilse her şeyi ama nerdeee
Benim eşim de öyle konuşur konuşur beni sinir eder sonra sakinleşir unutur hemen normale döner. Ama ben hemen dönemem işte sonra biraz sebeklik yapar bende unuturum.Benimkide dır dır yapar ama bosver takmam ben.genelde ikimizde oyleyiz.o an bisey soyler bazen bende soylerim ama 2 dk sonra normal devam ederiz.biliyoruzki ikimizde yorgunuz doluyuz artik 3 cocuk kolay degil.butun gun o isde gelen gidenle ugrasmaktan bende evde 3 cocukla ugrasmaktan yorgun dusuyoruz haliyle. aksam olunca artik gunun yorgunluguyla birbirimize cikistigimiz olur ama bi kac dkika sonra normale doneriz.esim benden daha cabuk unutur herseyi o oule olunca bende artik hicbrseyi uzatmiyorum.
Cocugunun okulu icin tasinmak istiyorsan cok erkem bence cevrenize daha bir suru okul olabilir okul cagi gelene kadar.simdi okullarin servisleri var gelip aliyorlar nerde olurlarsa.Evveet fırsat buldum ve geliyorumm taşınma mevzuuna uzun olacak kızlar ayrıntılı yazacağım ki fikir verin :))
Neden bizi sinir etmek hoşlarına gider acaba hep sorarım ama güler cvp vermez deli olurum.Onun amaci beni sinir etmek oldugu icin sadce konuşuyor 2 dk gecmedem hatırlamıyor bile ne dedigini... Ama ben sürekli neden dedi Naptim da söyledi hak etmedim diye düşünüp kendi kendimi yiyorum...adam gıcık biliyorum ama aman duyma diyorum onu da beceremiyorum.2 dk duymasam sıkıntı olmayacak da iste
Cok tatlı oluyor musum.o nasıl bir tatlılık anlayışıysa artık.aynada kendimi gorsem korkarim yani... Ne var guzelce sozlersoyle gönlümü hoşnut et de gercek tatlılığı gör yani.ama olmazzzzNeden bizi sinir etmek hoşlarına gider acaba hep sorarım ama güler cvp vermez deli olurum.
Susma canım söyle içinden geçenleri rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?