bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben annen baksın derim ama diğer yeğenine bakiyorsa seninkine bakamaz.sanki kayınvalidenin bakmasi sartlar açısından daha uygun gibi.kayinvaliden nasıl bilemiyorum açık kusur arayan bı tipse hiç uğraşılmaz ama guveniyorsan annen gibi rahat ettirecegine güveniyorsan o baksın cnm

Kayınvalidem çok iyidir canım. Maşallah hiç karışmaz ne zaman ihtiyacım olsa koşar. Şu ana kadar 3 yılda iki sıkıntı oldu onda da yanlış anlama o kırılmış düşmüş ben kırılmışım susmuşum.
İkisi de iyi bakar. Bir de bugüne kadar yani son bir aydır hep anneme sen bakacaksın diyoruz. Kadın kırşehirde. Bayramda gelip kalacak Ankarada artık. Söz verdik sözümüzün arkası dayız seve seve bakacağız diyorlar

rint . Okurken baya aksiyon yaşadım bir cümleni okuyorum aman taşınma sonrasında tasin devamında annen baksın ve en sin kayınvaliden baksın taşının yorumuni yaparken buldum kendimi biz ne desek boş tabi çünkü şartları bilen yaşayan ve kişileri kendini bilen sensin insallah sizin icin en hayırlı kararını alabilirsiniz

Ben de bugün benimkiyle atıştım biraz da burada yazanları okuduktan sonra iyice kızdım kendi capimda kendime... Allahim herkese omce vicdan nasip etsin kim olursa olsun

Benimkide dır dır yapar ama bosver takmam ben.genelde ikimizde oyleyiz.o an bisey soyler bazen bende soylerim ama 2 dk sonra normal devam ederiz.biliyoruzki ikimizde yorgunuz doluyuz artik 3 cocuk kolay degil.butun gun o isde gelen gidenle ugrasmaktan bende evde 3 cocukla ugrasmaktan yorgun dusuyoruz haliyle. aksam olunca artik gunun yorgunluguyla birbirimize cikistigimiz olur ama bi kac dkika sonra normale doneriz.esim benden daha cabuk unutur herseyi o oule olunca bende artik hicbrseyi uzatmiyorum.

Benim eşim de öyle konuşur konuşur beni sinir eder sonra sakinleşir unutur hemen normale döner. Ama ben hemen dönemem işte sonra biraz sebeklik yapar bende unuturum.

Cocugunun okulu icin tasinmak istiyorsan cok erkem bence cevrenize daha bir suru okul olabilir okul cagi gelene kadar.simdi okullarin servisleri var gelip aliyorlar nerde olurlarsa.
Gorumcem ostimde oturuyor suan o da tasinacak etlik e cocuklarin okullari yarik saatlik mesafedeymis asfa miydi neydi okulun adi.okulu dert etmeyin yani.suan cocuguna kimin bakacagi onemli.bence en guzeli annenin sizin eve gelip bakmasi babnda sigara iciyormus zaten ve problemli akrabaniz da varmis.gelsim sizin evde baksinlar.

Haftada bir geliyor yazın bazen 2 3 kalıyor falan.toplamda 3 kere çıktık yazın dışarı dolaşmaya ve ben hep yalnızım ben çıkıyorum carsiya ama gündüz o da isimi halletmek icin.yine çıkalım dedim aksam.vay efendim eve dinlenmeye geliyormuş vs.en son da benim damarıma inadina bastı isim gücüm yok karı gezdirecem dedi ve ben 2 saat sinirden çatladım.sonra eve geldi gülüyor sanki o lafı soyleyen o değil falan hadi hazirlanin disaridsa yiyelim dedi.sonra da seni kızdırmak hoşuma gidiyor dedi gıcık herif.ben kızarken gülüyor karşımda ya.kızıyorum yani demi ne gülüyon karşımda...ala ala sonra iste senin bu halini seviyom diyo

Onun amaci beni sinir etmek oldugu icin sadce konuşuyor 2 dk gecmedem hatırlamıyor bile ne dedigini... Ama ben sürekli neden dedi Naptim da söyledi hak etmedim diye düşünüp kendi kendimi yiyorum...adam gıcık biliyorum ama aman duyma diyorum onu da beceremiyorum.2 dk duymasam sıkıntı olmayacak da iste

Neden bizi sinir etmek hoşlarına gider acaba hep sorarım ama güler cvp vermez deli olurum.

Neden bizi sinir etmek hoşlarına gider acaba hep sorarım ama güler cvp vermez deli olurum.
Cok tatlı oluyor musum.o nasıl bir tatlılık anlayışıysa artık.aynada kendimi gorsem korkarim yani... Ne var guzelce sozlersoyle gönlümü hoşnut et de gercek tatlılığı gör yani.ama olmazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…