bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Susma canım söyle içinden geçenleri rahatla
Bu arada cnm helpp sendromunu sormussun tansiyonum yukselmisti ilacla bile en dusuk 14 15 ti sonra plaket sayim da cok dudmus kanamam baslamisti cnm o yuzden sezeryan oldum zaten onca sanciya 1 cm cik acilmam da olmadi cektigim aci tarif edilemezdi ama bana misin demdi acilmadi

Anladım canım gebelikle alakalı demi şuan bi sorum yok inşallah

İşte o uzatmamak cok zor.ne güzel size maşallah uyumu yakalamissiniz. eşim uzatmıyor ben içimde kurup kurup çok uzatiyorum o zmn da o bunaliyor.ama insan uzulunce haksızlığa uğramış gibi hissedince uzatıyor işte ister istemez

Ayni benimki.beni gıcık etmek çok hoşuna gider kahkahalar la guler çocuk gibi

Ayni duygulari paylaşıyoruz.sabır taşı olduk gerçekten.annelik çok güzel ama çok zor ev hanimligi da zor.eşler de anlayisli olmayıp zorlayinca insan bunalıma giriyor.
Evet canım hepimizde hemen hemen aynı sorun biraz bencilce olcak ama yanlız olmadığıma seviniyorum bu konuda, bazen diyorum görmemişin çocuğu olmuş sözde bu çocuğu ondan çok ben istedim

Evet canım hepimizde hemen hemen aynı sorun biraz bencilce olcak ama yanlız olmadığıma seviniyorum bu konuda, bazen diyorum görmemişin çocuğu olmuş sözde bu çocuğu ondan çok ben istedim
Evet en azından yalnız değilim benzer şeyi herkes yaşıyor deyip insan biraz daha rahatliyor gözüne normal geliyor haklısın.

Çok haklısın, bunca zaman neyden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmesi ve bunlara da saygı duyması lazım.
Senin işin ne zormuş öyle :/ mesleği ne ki öyle haftada bir geliyor

merhabalar bende kasim.görünümlü ekim annesiyim ilk hamile kaldigimk ogrendigim.zamandan beri sizi takip.ediyorum hepinizi neredeyse taniyorum aylardir uye olmaya çalıştım ama hep bi sorun oldu kismet bu guneymis hemen anlatayim 25 yasindayim 2 oglum var biri 7 yasinda digeri 9 aylik 27 ekim 2016 dogumlu neredeyse 1 bucuk senedir burayi takip ediyorum 2. cocuk olmasina ragmen burdan çok sey ogrendim hepiniz hakkinizi helal edin hatta 1 saat once rint arkadasimiza sosyal medyadan msj atmistim beni de araniza alirsaniz cook sevinirim iyi günler

Ooo hoş geldiniz güzel anne.

Hosgeldin aramiza.evladina hayirli saglikli uzun omurler nasip olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…