bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
My moonlight da eskilerden. O da ilk günlerden beri yazıyor. Hatta ikimizin muhtemel dogum tarihi aynı gündü ama sezeryan olduğu için Giray paşa ekim ortasında doğmuştu

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah @peribalim , The_new insan özlüyor ya hamilelik baskaydi
Her geldiğinde bi hamilelik muhabbeti göre göre özendim belki bi gelişinde sen hamilelik haberi verirsin:))) bu topikte birbirimizin dürtüleriyle çok uğraşıyoruz istemeyene bile doğurturuz

Hoşgeldin canım

Hosbulduk canım. Çok şükür iyi canım. 2 alttan 2 üstten toplam 4 dişimiz var hamdolsun huysuzluğu uykuları biraz daha düzeldi. 9 aylık olduk şaka maka sen nasilsin canım senin paşa Nasıl?
Aaaaaa kimleri görüyorumhoşgeldin canım nasılsın epeydir yoktun.

The_new canım hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına inşallah. Belki biraz fazla yorulursun ama ikisini pes peşe buyutursun ne güzel. Hatırladığım kadariyla doğumdan önce de peşine hemen istediğini söylüyordun. Allah gönlüne göre verdi ne güzel

Hosbulduk canım. Iyiyim Hamdolsun. Sen nasılsın?
Bende iyiyim canım çok şükür.
Ayy masallah yaaa. O kadar şaşırmışım ki aynı mesajı iki defa yazmışım
Şaşırma artık bu topikte normal o kadar çok sevdikki hamile kalmayı normal duramıyoruz. Eminim hamileliği özleyip hamile kalmak isteyen bi 20 kişi vardır

Ah sıpalar gece uyusa herşey daha bi kolay olurdu

Şaşırma artık bu topikte normal o kadar çok sevdikki hamile kalmayı normal duramıyoruz. Eminim hamileliği özleyip hamile kalmak isteyen bi 20 kişi vardır
Ah sıpalar gece uyusa herşey daha bi kolay olurdu
Bi ben istemiyorum galiba evlat sevgisi çok farklı annelik tarifi imkansız bir duygu ama ben bi tane daha düşünemiyorum hiç. Cokk uzun zaman geçmesi lazım belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…