bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay bende gunes lekesi varda o yontemi de denemeyil kalsin. Cildiyeye gittim. Yapma ilac verdi 2 tane gunduz gece suruorum bide nemlendirici 3 ay kullancsn en az dedi. Kasimda gel dedim kullaniorum simdi insallah iyi gelir
Dun aksam kk da gezinirken gunes lekeleri icin acilan bi topik gordum zaten 1 gunde baya trend topik haline gelmis.icerigi okudum sasirdim resmen.
Meger gunes lekerine sperm iyi geliyormus.daha neler duycam dedim kendi kendime.

Dun aksam kk da gezinirken gunes lekeleri icin acilan bi topik gordum zaten 1 gunde baya trend topik haline gelmis.icerigi okudum sasirdim resmen.
Meger gunes lekerine sperm iyi geliyormus.daha neler duycam dedim kendi kendime.
Ayy ne doyosun gonulll ben de cok var o lekelerden

Acaba deneyen oldu mu meraklardayim

Ay bende gunes lekesi varda o yontemi de denemeyil kalsin. Cildiyeye gittim. Yapma ilac verdi 2 tane gunduz gece suruorum bide nemlendirici 3 ay kullancsn en az dedi. Kasimda gel dedim kullaniorum simdi insallah iyi gelir
Simdilik bi degisiklik oldumu.bende cildiyeye gidecegim galiba.

Sağol cnm.Allah razı olsun.İnşallah yardım edenlrmz olur çok yorulmayiz.Ne diym ailesndn uzak yaşayıp bunları söylemek pek gerçekçi değil ama dua niyetine.
Doğru hatrliosn cnm yaşları yakın olsun istiodm oluo galiba :)

Şaşırma artık bu topikte normal o kadar çok sevdikki hamile kalmayı normal duramıyoruz. Eminim hamileliği özleyip hamile kalmak isteyen bi 20 kişi vardır

Ah sıpalar gece uyusa herşey daha bi kolay olurdu

Aynen cnm ya.üst 2 dış kendini göstermiş.3 gecedir ben ben değilim tanıyabilirsin yavrum da çok yorgun huysuz.Bişey yiyemiyr aç. naapcm bilmyrm.sürekli emzryrm doyuyrsa artik

The_new cim ssvd sezaryen sonrası vajinal Doğum oluyor.
Eğer uygunsan deneyebilirsiniz tabi doktor kontrolünden geçmen lazım.
gonulll cüm benim de hamilelikten önce olan güneş lekelerim var çok gözüme batıyor artık.
Geçen sene 1 seans kimyasal peelimg yaptırdım 2 gün sonra hamile olduğumu öğrenince devamı kaldı.
Doktorum reçete yazmıştı bana krem karışımları vermişti bulabilirsem paylaşayım.

Kızlar ve kuzucuklar nasıllar bakalım.hamile olanlara hayırlı olsun demiştim ama bidaha diyeyim. rint taşınma konusu zor bir karar hakkında hayırlısı olsun.@jean biberonunu bıraktırmak için ugrasacaktin ne oldu.@dertah gaz sikintiniz devam ediyormu?bebeğinin poposu mantar olan kimdi unuttum duzeldimi acaba. because of you espiri li biseyler yaz da gülelim.@pdr55 kuzunun yaz dönemi için cami yada kuran ogretimi yapan biryere göndere bilirsiniz ben oğlumu 9.30-12 arası gösteriliyor feriyorum bir alt sokagimizda . gonulll benim kaz ayaklarimada iyi gelecek birşey varmı.bizde genetik çok uzun yıllardır var.33 yaşındayım ama gözümün yanındaki çizgiler 53 yaş gibi hele gülünce.@yess_mor hosgeldin canım. @ayseankara bende senin gibi eşim uzatmaz ama ben niye dedi nasıl der diye çok düşünüp üzülüyorum.yanliz değilsin yani. Ha ha hayt herkese yorum yapabildimmi atladigim varsa kusura bakmayin

Beni unuttun

Öyle istyrm zaten cnm.Tabi son zamandaki muayene önemli de planlı gitmek hiç istemiyrm Hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…