- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.561
Gazan mübarek olsun canım artık senin sipayı tutabilen e aşk olsunKızlar oğluşum bugün kendi başına ayakta durdu bi kaç saniyesonra sarsılıp bir adım atacak gibi oldu düştü gonulll artık bu ay yürür demi benim sıpa
Sağ kulvarda sessiz sedasız gelen rint bir diyete başlamıştı. Protein ağırlıklı beslenen ve bol su içen rint bit haftada bir kilo vererek 64 kiloya inmişti.
Eskiden benimkide çok anlayışlıydı bu aralar değişti. Birbirimizle didişir olduk. Sinirlerim kaldırmıyor tartışmayı bazen uzaklaşıyorum elimde değilKeşke bu dediklerini erkekler de düşünüp anlasa ben eşime çok dedim ama anlamadı ne zaman ki ayrı kalıyoruz evden gidiyor o zmn biraz anlıyor eve gelince yine aynı.basit şeyleri büyütmeyelim bak bana bsy olur sana bsy olur snra pişman olursun diyorum evet doğru diyor ama pek bsy değişmiyor
Postoartum depresyonu onlar yaşıyor şekerimEskiden benimkide çok anlayışlıydı bu aralar değişti. Birbirimizle didişir olduk. Sinirlerim kaldırmıyor tartışmayı bazen uzaklaşıyorum elimde değilbu ara bizde oldukça resmiyiz aramızdan Manavgat şelalesi geçer yani:/ bazen evlendiğimiz adam bu değil diyorum.
Hepimizin kocasından bişey var galiba bu aralar Merkür mü geriledi acaba yoksa Plüton un işimi.adamlar anlayışsızsa güneş sistemi napsın bacım
Biz barışırken böyle güzel konuşmayız hiç:))))) barışırken de birbirimizi yeriz :)) bazen bakıyorum da şu son 2 yıldır çok değiştik. Eskiden böyle değildik hatta doğumdan sonra diyim sana. Kavgalarımız arttı.Bunlari esler konusmali aralarinda.diyelimki bi olay oldu kusuldu sonra barisildi.tatli bi dille hakli olan taraf karsi tarafa ya tamam o an ben sinirlendim bi anda ama sende o an karsilik vermeyip beni dinleseydin is buyumezdi.birbirimizi dinlemis olurduk.ikimizde birbrimize karislik verince is buyudu.bi daha birimiz kizginken digerimiz sussun olurmu.sonra kusunce zor oluyor kusmek de istemiyorum o an kizginlikla durum degisiyor.ben sensiz yapamam vs vs gibi sozlerlede konusmayi suslemek gerekki tekrar bi tartisma cikmasin.
My moonlight ın bi diyet sistemi yoktu:))) herşeyden az yiyordu daha doğrusu canı istemiyordu. :))))) nasıl protein diyeti yapıyorsun anlat bakim.Sağ kulvarda sessiz sedasız gelen rint bir diyete başlamıştı. Protein ağırlıklı beslenen ve bol su içen rint bit haftada bir kilo vererek 64 kiloya inmişti.
Biz de iyiyiz canım bzm de 3 dış var üst dış çıkarken çok zorladı bzii ama smdi iyi çok sukur.arada gel ya laflariz:)Hosbulduk canım. Çok şükür iyi canım. 2 alttan 2 üstten toplam 4 dişimiz var hamdolsun huysuzluğu uykuları biraz daha düzeldi. 9 aylık olduk şaka makasen nasilsin canım senin paşa Nasıl?
Hadi hamilelik takvimi yapma bizde seninle takip edelim
hayirli ugurlu olsun bebeginiz rabbim.hayirla kucaginiza almayi nasip.etsin insallah.Kalp atışını duyunca yapayım dedin cnmcm.Şuan hiçbişey hissetmyrm.Sadece surekli bi uyuma isteği ve yeme isteği müthiş.Hep açım.Hemde emziryrm ya ondan mı bilmyrm.
Ondan acele etmek istemyrm cnm ya.herşey olabilr.kızı kaldır indir hoplayıp ziplat.yalnızım yani.Biraz korku var içimde düşük olur mı diye ama kızımdan sakinamam kendimi.nasip olcaksa olur inşallah o zaman gonulrahatlgyla yaparm takvmimi inşallah
Şöyle ki genel kan tahlili yaptırdım dr b12 düşük protein ağırlıklı beslen dedi. Bir haftadır sabahları müsli süt ve yarım yumurta sarısı 3 5 zeytin (kızmayın emziriyorsun o da ne diye zaten hiç kahvaltı yapamıyordum daha iyi oldu ) öğlen etli veya tonbalıklı salata aralarda yoğurt kefir. Akşam da sebze. Bulgur pilavı yiyorum. Salata bazen de mercimekli bazen fasulyeli. Ben zaten ekmek ve çikolata kestim ya gerisi gelir :)) günde bir dilim ekmek yiyorum. Belki üç kaşık kadar makarna eğer pilav yoksa. Aslında diyet değildi. Doktor protein al deyince aha dedim beklediğim fırsat! Ekmek ve çikolata kestim mi ooohhh oldu da bitti cillop gibi diyet olur bu :))My moonlight ın bi diyet sistemi yoktu:))) herşeyden az yiyordu daha doğrusu canı istemiyordu. :))))) nasıl protein diyeti yapıyorsun anlat bakim.
Canım bi ara bizde çok kötüydük evde iki yabancı gibiydik konuşunca hep kavga ediyorduk zamana bıraktım kendiliğinden düzeldi aramız arada olur çocuktan sonra bizde bi sarsıldık
Emzirirken düzensizlik olabiliyor bende bu ay 45gunde oldum değişiyorbisey sorucam.tecrübeli hanimlar ben lohusaliktan sonra hemen adet oldum.ama 2 aydir adet olamiyorum doktora gitmedim dr sordugumda emzikli oldugum için bi mudahale yapamiyacagini soyledi 2 defa test yaptim negatif çıktı sizde de oldu mu boyle bi sorun ilçede oturdugum için hemen hastaneye gidemiyorum hele bebekle
Çok güldüm canım bukadar güzel anlatılırEskiden benimkide çok anlayışlıydı bu aralar değişti. Birbirimizle didişir olduk. Sinirlerim kaldırmıyor tartışmayı bazen uzaklaşıyorum elimde değilbu ara bizde oldukça resmiyiz aramızdan Manavgat şelalesi geçer yani:/ bazen evlendiğimiz adam bu değil diyorum.
Hepimizin kocasından bişey var galiba bu aralar Merkür mü geriledi acaba yoksa Plüton un işimi.adamlar anlayışsızsa güneş sistemi napsın bacım
Evet he kırk kere deyince olurmuş bak demeyin öyle şeylerHer geldiğinde bi hamilelik muhabbeti göre göre özendim belki bi gelişinde sen hamilelik haberi verirsin:))) bu topikte birbirimizin dürtüleriyle çok uğraşıyoruz istemeyene bile doğurturuz
Bende buarada 82ydim ya 73e indim bi beş daha vercem yeter
Ooooo harika:) ben 80.5 ye takıldım:)
Aynen biz de oyleydik gidince biraz daha iyi olduk ama hala resmiyiz özlüyorum eski günleriEskiden benimkide çok anlayışlıydı bu aralar değişti. Birbirimizle didişir olduk. Sinirlerim kaldırmıyor tartışmayı bazen uzaklaşıyorum elimde değilbu ara bizde oldukça resmiyiz aramızdan Manavgat şelalesi geçer yani:/ bazen evlendiğimiz adam bu değil diyorum.
Aynen yaaa of yüz göz olmak çok kotu. ben artık tutucam kndimi çok sinirlensem de bsy demicem nasıl olacaksa bilemiyorumBiz barışırken böyle güzel konuşmayız hiç:))))) barışırken de birbirimizi yeriz :)) bazen bakıyorum da şu son 2 yıldır çok değiştik. Eskiden böyle değildik hatta doğumdan sonra diyim sana. Kavgalarımız arttı.yüz göz olduk sanki ne biliyim farklı biraz işte. Amaaan niye bunlara girdiysem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?