bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eskiden benimkide çok anlayışlıydı bu aralar değişti. Birbirimizle didişir olduk. Sinirlerim kaldırmıyor tartışmayı bazen uzaklaşıyorum elimde değil bu ara bizde oldukça resmiyiz aramızdan Manavgat şelalesi geçer yani:/ bazen evlendiğimiz adam bu değil diyorum.

Hepimizin kocasından bişey var galiba bu aralar Merkür mü geriledi acaba yoksa Plüton un işimi. adamlar anlayışsızsa güneş sistemi napsın bacım

Postoartum depresyonu onlar yaşıyor şekerim

Biz barışırken böyle güzel konuşmayız hiç:))))) barışırken de birbirimizi yeriz :)) bazen bakıyorum da şu son 2 yıldır çok değiştik. Eskiden böyle değildik hatta doğumdan sonra diyim sana. Kavgalarımız arttı. yüz göz olduk sanki ne biliyim farklı biraz işte. Amaaan niye bunlara girdiysem şimdi

Sağ kulvarda sessiz sedasız gelen rint bir diyete başlamıştı. Protein ağırlıklı beslenen ve bol su içen rint bit haftada bir kilo vererek 64 kiloya inmişti.
My moonlight ın bi diyet sistemi yoktu:))) herşeyden az yiyordu daha doğrusu canı istemiyordu. :))))) nasıl protein diyeti yapıyorsun anlat bakim.

Hosbulduk canım. Çok şükür iyi canım. 2 alttan 2 üstten toplam 4 dişimiz var hamdolsun huysuzluğu uykuları biraz daha düzeldi. 9 aylık olduk şaka maka sen nasilsin canım senin paşa Nasıl?
Biz de iyiyiz canım bzm de 3 dış var üst dış çıkarken çok zorladı bzii ama smdi iyi çok sukur.arada gel ya laflariz:)

Hadi hamilelik takvimi yapma bizde seninle takip edelim

Kalp atışını duyunca yapayım dedin cnmcm.Şuan hiçbişey hissetmyrm.Sadece surekli bi uyuma isteği ve yeme isteği müthiş.Hep açım.Hemde emziryrm ya ondan mı bilmyrm.
Ondan acele etmek istemyrm cnm ya.herşey olabilr.kızı kaldır indir hoplayıp ziplat.yalnızım yani.Biraz korku var içimde düşük olur mı diye ama kızımdan sakinamam kendimi.nasip olcaksa olur inşallah o zaman gonulrahatlgyla yaparm takvmimi inşallah

hayirli ugurlu olsun bebeginiz rabbim.hayirla kucaginiza almayi nasip.etsin insallah.

bisey sorucam.tecrübeli hanimlar ben lohusaliktan sonra hemen adet oldum.ama 2 aydir adet olamiyorum doktora gitmedim dr sordugumda emzikli oldugum için bi mudahale yapamiyacagini soyledi 2 defa test yaptim negatif çıktı sizde de oldu mu boyle bi sorun ilçede oturdugum için hemen hastaneye gidemiyorum hele bebekle

My moonlight ın bi diyet sistemi yoktu:))) herşeyden az yiyordu daha doğrusu canı istemiyordu. :))))) nasıl protein diyeti yapıyorsun anlat bakim.
Şöyle ki genel kan tahlili yaptırdım dr b12 düşük protein ağırlıklı beslen dedi. Bir haftadır sabahları müsli süt ve yarım yumurta sarısı 3 5 zeytin (kızmayın emziriyorsun o da ne diye zaten hiç kahvaltı yapamıyordum daha iyi oldu ) öğlen etli veya tonbalıklı salata aralarda yoğurt kefir. Akşam da sebze. Bulgur pilavı yiyorum. Salata bazen de mercimekli bazen fasulyeli. Ben zaten ekmek ve çikolata kestim ya gerisi gelir :)) günde bir dilim ekmek yiyorum. Belki üç kaşık kadar makarna eğer pilav yoksa. Aslında diyet değildi. Doktor protein al deyince aha dedim beklediğim fırsat! Ekmek ve çikolata kestim mi ooohhh oldu da bitti cillop gibi diyet olur bu :))
Ha bir de tabii Ediz'den artanları yiyorum. Öyle çok kasmıyorum tabii asıl mesela pasta börek ekmek sınırlamak. Ben fena iştahlı bir insanın bırakayım kendimi yarım pastayı en az yarım kilo dondurmayı indiririm mideye. Ha tabii belirtelim her gün yarım kiloya yakın dondurma yiyordum onu da kestim. 2 günde bir 3 top

Canım bi ara bizde çok kötüydük evde iki yabancı gibiydik konuşunca hep kavga ediyorduk zamana bıraktım kendiliğinden düzeldi aramız arada olur çocuktan sonra bizde bi sarsıldık
gonulll peribalim
İnşallah bakalım şimdi annemlerdeyiz hiç yalnız kalamiyoruz esim çok sınırlı oldu burda benim dediğimi yapacaksın diye kızmaya başladı onu dinlemiyormusum biyandan da bizimkiler anlamasinlar diye bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum

Emzirirken düzensizlik olabiliyor bende bu ay 45gunde oldum değişiyor

Çok güldüm canım bukadar güzel anlatılır

Her geldiğinde bi hamilelik muhabbeti göre göre özendim belki bi gelişinde sen hamilelik haberi verirsin:))) bu topikte birbirimizin dürtüleriyle çok uğraşıyoruz istemeyene bile doğurturuz
Evet he kırk kere deyince olurmuş bak demeyin öyle şeyler yaa bide çok merak ediyorum şu ne demek :

Aynen biz de oyleydik gidince biraz daha iyi olduk ama hala resmiyiz özlüyorum eski günleri onlar yanassın resmiyete devam:)

Aynen yaaa of yüz göz olmak çok kotu. ben artık tutucam kndimi çok sinirlensem de bsy demicem nasıl olacaksa bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…