bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağ kulvarda sessiz sedasız gelen rint bir diyete başlamıştı. Protein ağırlıklı beslenen ve bol su içen rint bit haftada bir kilo vererek 64 kiloya inmişti.
Bende 73ten 65 kiloya düştüm ilk hedefim 60 olmak hep beraber haftalik kilo bildirimi yapıp yarışsak mi gaza gelir daha çok veririz

Biz de iyiyiz canım bzm de 3 dış var üst dış çıkarken çok zorladı bzii ama smdi iyi çok sukur.arada gel ya laflariz:)
Masallah minnoslara. Bu dış sıkıntısı tam geçti derken bi daha çıkıyor sil baştan sıkıntılar yeniden başlıyor. Inşallah bundan sonra daha sık sık buralardayım

Cocuk sayisi fazlalastikca normal bunlar.ama buyutmemek onemli.gecer yakinda bu yasanalar.daha anlayisli olursunuz eminim.

Ozellikle anne baba yaninda oldularmi daha fazla sozu dinlensin birazda simartilsin istiyorlar nedense.hizmette kusur edilmesin istiyorlar.ozellikle kendi anne babamizin yanindaysak annesini gordu beni ihmal ediyor diye kiskanma krizlerine de giriyor bu erkek milleti.azcik pohpohla canim.gerisi gelir duzelir hersey ins.sonra o da seni el ustunde tutar.

Aynen öyle daha çok ilgi bekliyolar aileler olunca.arkadasm geçen gün diyor ki ben yapamadım sen yap erkekler çocuk gibi canım cicim de sonra ne istiyorsan yaptır diyor ama olmuyor işte.erkekler unutuyor da her şeyi, kadın milleti unutup da canım cicim diyemiyor hemen

Kızlar oğlumun elleri ve ayakları ekstra sıcak böyle alev alev yanıyor gibi ateşi mi vardır?annem dişi çıktığı için ateşi öyle olabilir diyor yani illa alnında olmazmış ne dersiniz?

kızlar yardim emzirmek artik ezıyet oldu dışıyle mememi cekiyo eziyo, bir eliyle kolumu alttakı elıyle de belımi cımçikliyo,ayaklarıylada tekmeliyor valla o sevdgm emzirme hayal oldu

Kızlar oğlumun elleri ve ayakları ekstra sıcak böyle alev alev yanıyor gibi ateşi mi vardır?annem dişi çıktığı için ateşi öyle olabilir diyor yani illa alnında olmazmış ne dersiniz?
Cnm dış çıkarken bzm de öyle oldu ateş 38i geçmedi ama çocuk yanıyordu özellikle el ve ayak

Cocuk sayisi fazlalastikca normal bunlar.ama buyutmemek onemli.gecer yakinda bu yasanalar.daha anlayisli olursunuz eminim.
Gonul bizim daha ilk çocukta sinirler fazlaca gerildi demek 2-3 falan olsa boşanırız herhalde. Valla bakıyorum etrafa millet çocuk istiyor 3-4 doğuruyor. Onları gördükçe kesin problem bende diyorum. Galiba ben güçsüz beceriksiz bi hatunum daha ilk çocukta ben nakavt

aman canım dikkat et şimdi etraftan çok duyuyorum el ayak hastalığı diye bir hastalık virüsü türedi ilk ateşle başlıyormuş. Bizim de diş çıkmadan önce 38.5 galan oldu ateş ben nasıl korktum o hastalığa yakalandı diye çok şükür dişmiş. İyice pronayak oldum zaten

kızlar yardim emzirmek artik ezıyet oldu dışıyle mememi cekiyo eziyo, bir eliyle kolumu alttakı elıyle de belımi cımçikliyo,ayaklarıylada tekmeliyor valla o sevdgm emzirme hayal oldu
Ahahahah kiz çok güldüm ahahahah. Ben de diyodum bu çocuk çok seviyor cimcirmeyi.meger normalmis.benimkinin de 2 eli çalışıyor ama ayaklar çok nadir.memede uyuduysa ısırıyor uyanıkken ısırmıyor .bu arada ben Ayşe adımı degstrdim

Canım benimki emmiyor ama emziren arkadaşların genel şikayeti bu. Tepki vermemek gerekiyormuş. Sen tepki verince oyuna çeviriyor sürekli yapıyormuş

Ya kızlar ben biseyler kaçırdım kesin bu nick ler kim konuşma tazlari tanidik ama kim olduklarını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…