bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen cnm ben de ilk çocukta nakavt:):) yalnız değilsin.annemler geldi de hayata döndüm çalışmak isteyen arkadaşları anladım smdi. evde olunca iyice salıyor insan kendini en azından ben öyle yaptım.evde olunca iş hiç bitmiyor oturup dinlenemiyorsun ise gitsem oh mis gibi dinlenirdim.asıl ev hanımları yoruluyormus

Ayyyy evet ya ben bizim uykusuz anne. annemizi nasıl unuturum ve diğer gece kusumuz L Larendee yi.kusmeyin bana herkesi 1 kere öpüyorum 2 bizi 2 kere oldmuu gönlünüzü aldinmi?
Küsmedim canim öpünce barıştık tamam yazın güzeldi ama herkese bi cevap vereyim de görsünler gibi gelmissin sandım okuyunca vazgeçtim o düşüncemden

Kimsin sen

Gönül ? İsmini neden değiştirdin ?

Sağ kulvarda sessiz sedasız gelen rint bir diyete başlamıştı. Protein ağırlıklı beslenen ve bol su içen rint bit haftada bir kilo vererek 64 kiloya inmişti.
Bak sen bizim hatuna.ben bütünnn fazla kilolarimla meydandayım sırlarımı paylaşıyorum da bizim hatun gizliden başlamış ve vermis bile kilo masallah.saka bi yana da zaten kilon yokmus ki kuzum yaa.sizin kilonun yanında benim kilomu görünce kriz gecirecem gibi oluyor

Kızlar oğlumun elleri ve ayakları ekstra sıcak böyle alev alev yanıyor gibi ateşi mi vardır?annem dişi çıktığı için ateşi öyle olabilir diyor yani illa alnında olmazmış ne dersiniz?

Ateş olsa başında da olur, henüz yakın zamanda yaşadım diş ateşini
Yıka bi ferahlasın, başka bir sıkıntısı var mı?

İşe gitmek gerçekten iyi geliyor mu acaba? Ben çocuktan önce çalışıyordum haftaiçi full işteydim haftasonuda hep ev işiyle geçiyordu. Çocuklu çalışan kadın benim gözümde bi mucize o yüzden

Kesinlikle çok iyi insan içine karışmak çok çok iyi geliyor ama benim yarim gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…