- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.821
Uykuya dalma problemim var yani ben uyuyana kadar oğlum uyanıyor bu kısır döngü hep devam 3-4 saat en fazla uykum oda parçalı yani ama dediğin gibi alıştım eskiden de uyumazdim diyorum kendime.Valla Allah dağına göre kar verirmiş. Anladığım kadarıyla senin de öyle aman aman bir uyku düşkünlüğün yok. Zor uyuyorum bir de.
Şimdi uyudu benimki şükür.
Haftada birgün normalde uyuduğumdan bir saat fazla uyuyayım yeter. 3 ıçuyuyorsam bir gün 4 saat olsun bana yeter o. Sağ olsun Kocam evdeyse ve ben cidden artık kötüysem bir saat kadar bakar ben uyurum. Haftada bir yapmaya çalışıyoruz valla.
Benim dedem gece 4 te kahvaltı yapan adam anası da ben çocukta bu işte yapcak bişey yok devammmValla yapı meselesi bu canım benim dedem anneme hep dermiş ah kızım ahh yıllardır bi beceremiyorum şu horozdan önce kalkmayı gün ölüyor. Babam da öyle. Ben de bekarken uyumazdım. Hamileliğin başında azıcık uyudum say . E oğlanın da sonuç bu.
Allah göstermesin zaten uykusuzluğa dayanamayan bir insan olsa cinnete gider bu yol. Ben bile yıpranıyorum ki bir arkadaşım var 37 haftalık hamile. Hala 12 1de lütfedip uyanıyor. O mesela Allah korusun ona Uykucu bebek versin Allah. Ben zaten 28den sonra sancıdan bir iki saat uyuyordu gece.Uykuya dalma problemim var yani ben uyuyana kadar oğlum uyanıyor bu kısır döngü hep devam 3-4 saat en fazla uykum oda parçalı yani ama dediğin gibi alıştım eskiden de uyumazdim diyorum kendime.
Ha ben bir deneyeyim uyumayı. Şimdi de yorgunluktan uyuyamıyorum. Ama bir deneyeyim :))Benim dedem gece 4 te kahvaltı yapan adam anası da ben çocukta bu işte yapcak bişey yok devammm
Açlıktan uyanmiyor ki zaten memeye gelince geri dalıyor. Bizi özlüyorlar ondan annesi. Hem gece emzirmeyip napcaz nasıl olacak oyalamaya çalışsam daha çok açılır uykusu huzursuz olur iyiceAllah göstermesin zaten uykusuzluğa dayanamayan bir insan olsa cinnete gider bu yol. Ben bile yıpranıyorum ki bir arkadaşım var 37 haftalık hamile. Hala 12 1de lütfedip uyanıyor. O mesela Allah korusun ona Uykucu bebek versin Allah. Ben zaten 28den sonra sancıdan bir iki saat uyuyordu gece.
Ha bu arada bazen benim sıpanın keyfi yerinde oluyor o oynarken park yatakta sabah 6 7 gibi ben uyuyakalıyorum. Birkaçtır da emzirirken kucağımds uyuyorum. Onda uyuyor gece.
Buna şükür canım. Arkadaşımın doktoru tek çaresi gece beslrmenin kesilmesi diyor. Ama ben yapamam. Kıyamam kendim için ona
Uyu canım Allah rahatlık versin inşallah sabah kadar uyursunuzHa ben bir deneyeyim uyumayı. Şimdi de yorgunluktan uyuyamıyorum. Ama bir deneyeyim :))
Çok sağ ol cankm Allah razı olsun.
Öncelikle şunu belirteyim ben de bu ara ev hanımı olsaydım diyorum hep evlatlarıma baksaydım. Bu senin için de eşin için de harika bir şey çocuklarınızı annesi büyütüyor.
İkincisi hiçbir şey için geç değil. Ne mezununusun bilmiyorum ama 7 yaşında ikizleri ve karnında bebeğiyle atanıp 2 buçuk çocukla gurbete gelen arkadaşım da vardı. Sen kendine inanırsan gerisi hallolur. Keşke deme. Hiçbir şekilde çalışma imkanın olmuyorsa bile evden de çalışışır. O kadar verdiğin kiloların temeli inanmak değil miydi? Elbette.
Ha bu arada evet sen biriciksin. Ama ufacık bir şey daha eklemek gerek :) eşin de kendine göre biricik.
Bizim beklentilerimiz oluyor. Hele çocuklarla başbaşa kaldıktan sonra... Adam geliyor telefonla oynuyor ya... Çıldırıyor insan. Bir oyun vardı benimki gece gündüz oynardı. Birgün baktım yüzüne Allah'ım dedim benimkinin bu oyunu bırakacağı yok. Nolur sen bir sebep ver de şu oyun yok olsun.
Üç dört gün sonra oyunun üreticisi iflas açıklamış dünya genelinde oyun kalktı. Yaa dedim sen sen ol beni bir daha böyle konuşturma.
Neyse saptırdım konuyu. Ben Allah'ın biricik kuluyum. O merhamet sahibi kıyamazken kendi yarattığına, başka bir yarattığının üzmesine izin verir mi? Vermez elbet. Sen ona sığın. Erkekler düz yaratıklar. Nişanlıyken her görüşmede çiçekle dönerdim. Bu eve taşınalı 2 buçuk sene oldu. Beyimiz bunca zamandır çiçekçi bulamamış. Her zaman gittiğimiz marketin yanı çiçekçi:) birgün tam oradan geçerken ayy dur bi dur yanaş dedim. Durdu bir şey mi oldu dedi. Bak dedim bura çiçekçi. Hah şimdi gidelim. Benimki demesin mi aman onun yerine yarım kilo et alayım da birlikte yeriz çocuğa da süt olsun. Hepsinin sonu bu kuzıcum. Ne yapalım kısmet. Biz kadınlar kadar mükemmel olamıyorlar. Ha sorsan bir erkek kafasını yaşamak isterdim oooohhhhhh
Aaa öyle bebek mi yapmışlarhasbeee bi tanıdık var subat ayinda doğum yaptı kızı daha doğduğundan beri gık dememiş mızıldanmamış ağlamayı bırak yani.şaka yapıyorlar sandım beni denemek icin falan öyle bebek mi olur vs. Diyordum ki gerçekmiş yaa...aksam 10gibi uyutup sabaha kadar uyanmadan uyuyormuş ve gece cok acıkır diye alarm kuruyormus içimden dedim aman allahimmmm.
Şöyle ki arkadaşım epey meşhur bir doktora gidiyor. Çift uzmanlığı varmış falan.Açlıktan uyanmiyor ki zaten memeye gelince geri dalıyor. Bizi özlüyorlar ondan annesi. Hem gece emzirmeyip napcaz nasıl olacak oyalamaya çalışsam daha çok açılır uykusu huzursuz olur iyice
En önemli ayrıntıyı unutmuşum ben 28 benim herif 35 yaşında. Tanışalı 3buçuk evleneli 3 yıl oluyor
Ayy Alan korusun hasta olmasın. Bak işte Allah dağına göre kar veriyor dedim ya. Allah korusun ben onu doktor doktor gezdirirdim bir derdi mi var diye uyuyamazdım geceleri...hasbeee bi tanıdık var subat ayinda doğum yaptı kızı daha doğduğundan beri gık dememiş mızıldanmamış ağlamayı bırak yani.şaka yapıyorlar sandım beni denemek icin falan öyle bebek mi olur vs. Diyordum ki gerçekmiş yaa...aksam 10gibi uyutup sabaha kadar uyanmadan uyuyormuş ve gece cok acıkır diye alarm kuruyormus içimden dedim aman allahimmmm.
Atesiniz nolduEee nerde kalmıştık?
Kahvaltiya misafirin var peki neler yapcaksin.ekstra yaptigin biseyler varmi.sali gunu ogleden sonra carsambada kahvaltiya misafirim var.ozellikle kahvalti icin degisik biseyler ariyorum.Benimki bugün uyudu öğlen 2 saat bu mucize. Sonra yarım saat de 7 gibi uyudu. E o kadar uyuyan sıpa hala oyun istiyor. İki saat önce uyuması için emzirmeye çalıştım ortalığı yıktı. Kahvaltıya misarim var. Her şey duruyor daha. Oy ki ne oyy.
Geçmiş olsun canım bizimkide ne emekliyor ne yürüyor ne yurutece biniyor biz yurutuyoruz mecbur yoksa kendini yerlere atıyor bağırıyor belimiz ağrıyor sürekli iki büklümSorma canım ne ben ne Alper duzelemedik bende aynıyım burnum akıyor arada öksürük tutuyor yavrum da aynı yarın ikimizde 3. Kez bu sefer farklı bir doktora gitcez gına geldi ya çocuk huysuzlaniyor diş bi yandan hastalık bi yandan ahh kuzum bizim de evde durumlar aynı emeklemek istemiyor sürekli yürütülmek bir yerlere tutunmak istiyor dışarı istiyor savaş vererek uyutuyorum gündüz yemekleri güç bela ya yiyor ya yemiyor çok dertliyim çok
Ben bilmiyorum tarif ama nefis yemek tarifleri sitesinde çok güzel kolay tarifler varKahvaltiya misafirin var peki neler yapcaksin.ekstra yaptigin biseyler varmi.sali gunu ogleden sonra carsambada kahvaltiya misafirim var.ozellikle kahvalti icin degisik biseyler ariyorum.
gecmış olsun kuzum ikinize deSorma canım ne ben ne Alper duzelemedik bende aynıyım burnum akıyor arada öksürük tutuyor yavrum da aynı yarın ikimizde 3. Kez bu sefer farklı bir doktora gitcez gına geldi ya çocuk huysuzlaniyor diş bi yandan hastalık bi yandan ahh kuzum bizim de evde durumlar aynı emeklemek istemiyor sürekli yürütülmek bir yerlere tutunmak istiyor dışarı istiyor savaş vererek uyutuyorum gündüz yemekleri güç bela ya yiyor ya yemiyor çok dertliyim çok
Allah razı olsun canımIyi geceler kızlarYagmur8991 canım çok geçmiş olsun ikinizede L Larendee kuzum ne oldu sana konuşmak istermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?