bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Uykuya dalma problemim var yani ben uyuyana kadar oğlum uyanıyor bu kısır döngü hep devam 3-4 saat en fazla uykum oda parçalı yani ama dediğin gibi alıştım eskiden de uyumazdim diyorum kendime.

Valla yapı meselesi bu canım benim dedem anneme hep dermiş ah kızım ahh yıllardır bi beceremiyorum şu horozdan önce kalkmayı gün ölüyor. Babam da öyle. Ben de bekarken uyumazdım. Hamileliğin başında azıcık uyudum say . E oğlanın da sonuç bu.

Benim dedem gece 4 te kahvaltı yapan adam anası da ben çocukta bu işte yapcak bişey yok devammm

Uykuya dalma problemim var yani ben uyuyana kadar oğlum uyanıyor bu kısır döngü hep devam 3-4 saat en fazla uykum oda parçalı yani ama dediğin gibi alıştım eskiden de uyumazdim diyorum kendime.
Allah göstermesin zaten uykusuzluğa dayanamayan bir insan olsa cinnete gider bu yol. Ben bile yıpranıyorum ki bir arkadaşım var 37 haftalık hamile. Hala 12 1de lütfedip uyanıyor. O mesela Allah korusun ona Uykucu bebek versin Allah. Ben zaten 28den sonra sancıdan bir iki saat uyuyordu gece.
Ha bu arada bazen benim sıpanın keyfi yerinde oluyor o oynarken park yatakta sabah 6 7 gibi ben uyuyakalıyorum. Birkaçtır da emzirirken kucağımds uyuyorum. Onda uyuyor gece.
Buna şükür canım. Arkadaşımın doktoru tek çaresi gece beslrmenin kesilmesi diyor. Ama ben yapamam. Kıyamam kendim için ona

Açlıktan uyanmiyor ki zaten memeye gelince geri dalıyor. Bizi özlüyorlar ondan annesi. Hem gece emzirmeyip napcaz nasıl olacak oyalamaya çalışsam daha çok açılır uykusu huzursuz olur iyice

hasbeee bi tanıdık var subat ayinda doğum yaptı kızı daha doğduğundan beri gık dememiş mızıldanmamış ağlamayı bırak yani.şaka yapıyorlar sandım beni denemek icin falan öyle bebek mi olur vs. Diyordum ki gerçekmiş yaa...aksam 10gibi uyutup sabaha kadar uyanmadan uyuyormuş ve gece cok acıkır diye alarm kuruyormus içimden dedim aman allahimmmm.

Aaa öyle bebek mi yapmışlar 10 yaşında yeğenim var diyorki gecen bi bebek görmeye gittik diyo hiç sesi yok diyo acaba neden aglamiyor ki diye annesine sormuş yavrum. Alıştı zaar benimkinin sürekli mızlanmasina anormal gelmiş durum. Halacım dedim normal bebek olması gereken o dedim eeee sen niye sessiz bebek yapmadın dedi. Ilk olunca acemiliğime geldi beceremedim didim

Açlıktan uyanmiyor ki zaten memeye gelince geri dalıyor. Bizi özlüyorlar ondan annesi. Hem gece emzirmeyip napcaz nasıl olacak oyalamaya çalışsam daha çok açılır uykusu huzursuz olur iyice
Şöyle ki arkadaşım epey meşhur bir doktora gidiyor. Çift uzmanlığı varmış falan.
Demiş bebek şu an seni özlediğinden uyanıyor acıktığı için değil. Uyanınca emziemeden susturup sakinleştirip yanına yatıracalsın. 7. ay bitiminde başladı. Akşam yemek artı emme. Uyku sonra sabaha kadar yok. Şimdi gece bir defa uyanıp annenin yanına geliyor bebek. Ama bizim doktor bir yaştan önce önsrmiyor. Bizimki de iyi bir dr. Önerse de ben gece beslemeyi kesmezdim çünkü uyuyup (!) dinlendiğimiz(!) süt çok faydalı oluyormuş. Geçen bir yazı paylaşmoştım bulursam paylaşırım yine.

Ayy Alan korusun hasta olmasın. Bak işte Allah dağına göre kar veriyor dedim ya. Allah korusun ben onu doktor doktor gezdirirdim bir derdi mi var diye uyuyamazdım geceleri...

Kahvaltiya misafirin var peki neler yapcaksin.ekstra yaptigin biseyler varmi.sali gunu ogleden sonra carsambada kahvaltiya misafirim var.ozellikle kahvalti icin degisik biseyler ariyorum.

Geçmiş olsun canım bizimkide ne emekliyor ne yürüyor ne yurutece biniyor biz yurutuyoruz mecbur yoksa kendini yerlere atıyor bağırıyor belimiz ağrıyor sürekli iki büklüm

gecmış olsun kuzum ikinize de Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…