bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kahvaltiya misafirin var peki neler yapcaksin.ekstra yaptigin biseyler varmi.sali gunu ogleden sonra carsambada kahvaltiya misafirim var.ozellikle kahvalti icin degisik biseyler ariyorum.
Cnm yumurta salatası yapabilirsin annem yapar biz çok severiz kahvaltıda. haşlanmış yumurta marul maydanoz dereotu taze nane roka yeşil soğan da koyariz limon da sikarz. Bı de ekmeğin üstüne peynirli yumurta surup fırına veririz üstüne de kasar.firinda pizza gibi de yapabilirsin ekmeğe salça surup üstüne sucuk zeytin mısır kasar domates biber

L Larendee sana birkaç soru
1- eşinle kaç yıldır tanışıyoruz ve kaç yıldır evlisin
2-gun içinde birbirinizi arayıp mesaj atarmısiniz
3-aksam eve kaçta gelir sabah kaçta gider işi yorucu bir ismi
4-yakinlarinda hiç akraban falan varmı
5-en son başbaşa nezaman vakit geçirdiğimiz
6-en son birbirimize nezaman supriz yaptınız
Bu soruların cevaplarını alabilirmiyim sana birkaç nacizane fikir vermek istiyorum

Kahvaltiya misafirin var peki neler yapcaksin.ekstra yaptigin biseyler varmi.sali gunu ogleden sonra carsambada kahvaltiya misafirim var.ozellikle kahvalti icin degisik biseyler ariyorum.
en kurtarici borek canım borek.bore,mini pizza, poğaça pratik ve kurtarici yanina zaten kahvaltilik falan hatta pizza pogaca ve boregi ayni hamurdan yapabilirsin daha pratik oluyor gerçi ben cok severim öyle pasta borek pogaca çeşit çeşit yaparim bana kolay geliyor yada gozleme de yapabilirsin baska biseye gerek kalmaz katmer falan.

Ayy Alan korusun hasta olmasın. Bak işte Allah dağına göre kar veriyor dedim ya. Allah korusun ben onu doktor doktor gezdirirdim bir derdi mi var diye uyuyamazdım geceleri...
ben şanslıyım galiba benim bidik akşam 10 gibi uyur sabah 7 de kalkar gece sadece emmek icin kipirdar aglamaz yanimda yatiyor zaten gun icinde 2 saat sabah 2 saatte öğleden sonra uyur belli bi duzeni var bu duzeni bozulmasin diye evden disari cikmamaya çalışıyorum

Bir suru secenek sagol canim.aklimda hepsi

Benimde su aralar aksam 11 bucuk gibi uyuyor sabah 10 bucukda kalkiyor.bende gece erken yatsin sabah erken kalksin istiyorum.degistiririm ins bu duzenini.

Maşallah senin yavru na nazar değmesin

aman yarabbi sanslısin tabi :))Allah bizlere de nasip etsin masallah yavruya

ay gönül bunuda bulamayanlar var
Bende ilk cocugumdan cok cektim uyku konusunda.gece zirt pirt uyanirdi.karni tika basa tok olsa bile yarim saatte bir kalkardi.sersem olurdum artik.gece ayaklarimda sallardim uyusun diye tek.iki kizimda uyku konusunda uzmediler beni. Cok sukur.oglum kok sokturdu bana.ilk cocuklarin cogu boyle zaten.ikinci ucunculer daha sakin oluyorlar.

Maşallah senin yavru na nazar değmesin

aman yarabbi sanslısin tabi :))Allah bizlere de nasip etsin masallah yavruya
aman maşallah kuzuma abisi de öyleydi genetik galiba babasi da bende vok severiz uykuyu çok şükür cocuklarda seviyo nerde olurlarsa olsunlar uykulari geldigi zaman uyuyorlar hele büyük misafirlikte bile uyur.

ay ama ben goze alamıycam galiba :)) sanirim erkekler birazdaha sorunlu oluyor kizlara göre daha yaramazlar

aman maşallah kuzuma abisi de öyleydi genetik galiba babasi da bende vok severiz uykuyu çok şükür cocuklarda seviyo nerde olurlarsa olsunlar uykulari geldigi zaman uyuyorlar hele büyük misafirlikte bile uyur.
süper aferin onlara buyuk nimet canim gercekten gecen gece az kaldi uykusuzluktan sinir krizi geçircektim

uykusuzluk cok zor canım Allah sabır versin ilk baslarda cok zorlandim ama simdi çok şükür düzeldi ilk aylari hatırladıkca bu gunlere şükür diyorum.
süper aferin onlara buyuk nimet canim gercekten gecen gece az kaldi uykusuzluktan sinir krizi geçircektim

Y yilfasa canım cevaplarım tabi ama bisey değişeceğinden değil.bir cok sey yaptim denedim ama ben de değil sıkıntı kendisi coook farklı biri pdrci kardeşini bile cildirtmisligi var... Amannn cok sey var da anlatmayla bitmez ve her sey de anlatılmıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…