bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya gece ne güzel yattim tamam dedim seslenme duyma vs. Sabah oldu 20 dk da bi kahvaltı nasıl hazırlanmaz ben köyde 10dk da hazırlıyorum vs. Sustum hala devam ediyor merak ediyorum ya naptim 20dakikada anlat dedi sabırla anlattım tek tek ama yok dirdira devam alti üstü bi kahvaltıymış vs. ve gülme sonunda.o an kalbime bi nefret geldi ve çıktım sessizce oradan...

1-14 senedir tanışıyoruz görüşerek evlendik ve 6 yıllık evliyiz. 2- ben mesaj atarım hep geldim gittim çıktım suradayim vs. Diye gun icinde de gece ya da duygularimi belli eden soz mesaj atarım. Gun icinde de görüşürüz telefonla. 3-kendisi meslegini yapmıyor ciftcilikle uğraşıyor o yüzden düzensiz bir hayatimiz var bazen gunlerce yok bazen günlerce evde hangi saat evde koyde belli bi sey yok yani. 4-ikimizin de memlekti burasi akrabalar anne baba vs. Burada yani. 5- ufaklik 3aylıktı galiba anneme 2 3 saatliğine bırakmıştık. 6-ben ona evlilik yildonumumuzde buyuk bi surpriz yapmıştım bir de dogum gününde o arada biseyler aldi bana ama sürpriz yapmadı hic en son kizim doğduğunda cicek almisti bir de eylül ayında parfum

Him sabah bir de tartışma çıkardı sonra diyor ki ayakta uyuyosun gece odaya gidince uyumadın da telefon elinde nette mi gezdin her zamanki gibi... Evet cocuk bi uyudu sabaha kadar kalkmadı hic gece kalkıp da 1 2 saat uyanmadı oyun da oynamadik dedim.hem bir seyden haberin yok hem de konusuyosun dedim... Bi sey mi dedik diyo.ee adamakilli sor o zaman uykusuz görünüyorsun hayırdır diye niye laf sokmali basliyosun da...

Kahvaltiya misafirin var peki neler yapcaksin.ekstra yaptigin biseyler varmi.sali gunu ogleden sonra carsambada kahvaltiya misafirim var.ozellikle kahvalti icin degisik biseyler ariyorum.
Canım bu ara çeşitli kahvaltılık çıkarıyorum. Patates börek yumurta simit sucuk vs koyuyorum. Vaktim varsa poğaça.
Yumurtayı başlayıp ikiye böl uzunlamasına. Sarışarını çıkarıp pul kara biber tuz dereotu vs koy. Karıştır. Kwrışımdan top top alıp beyazların içine geri koy. Çok güzel ve şık oluyor.
Bir de domatesi dolma yapacak gibi şçini çıkarıyorum içine menemen yapıp koyup ağzını domatesle kapatıp fırına veriyorum. Ya da sadece yumurta kırıyorum içine. O da güzel oluyor. Biberi yağda hafif öldürüp domates ekleyip pişiriyorum menemen gibi ama daha biber ağırlıklı. Biraz da sarımsak ekliyorum. Kahvaltıya en çok peynir çıkarıyorum. Marketten 150 gr kadar farklı peynirler alıyorum 4 5 çeşit en çok peynir gidiyor.
Mantarı ince ince doğrayıp az kavuruyorum. İçine kırmızı ve yeşil biber de bekliyorum karıştırıyorum tereyağında o da güzel oluyor. Tabii hepsini tek misafire yapmıyorum :))
Dediğim gibi aslında çok çeşitli şeyler galardım ama Edizle mümkün olmuyor şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Tamam canım anlıyorum seni Allah hepimizin yuvasına sağlık huzur mutluluk ve huzur versin inşallah.anlatilamacak şeyler vardır tabi rabbim yar ve yardımcın olsun

Hımmm ikinci üçğncü için gaza geliyorumm

Bugün misafirim vardı ya iki oğlan çocuğu arada 18 ay var. Büyük 6 yaşında. Bayıldımm yavrulara ya.
hasbeee
gonulll canım istiyorum Allah izin verirse ama hemen en değil. Allah nasip ederse arayk çok açma niyetinde değilim ama. Tabii Allah bilir. Bugün gelin hanım da Allah böyle uygun gördü demek ki biz bilemeyiz ama şükrediyoruz iyi ki böyle vermiş bizim fıtratımıza bu uygunmuş çok mutluyuz yavrularımızla diyor.

Canlar kullandığıniz vitamin varmı diye sormuştum decavit demişti biriniz kimdi hatırlayamadım kusura bakmasın.bende decavit aldım ve kullanmaya başlayalım çok tesekkur ederim tavsiye edene

Hic birsey bizim elimizde degil zaten.oglumla kizim arasinda 5 yas var.artik dusunmeye baslamistik bi evladimiz olsun diye.zaten o dusunceyi aklimiza koyan da Allah.2.bebek nasip olcakki biz bebek dusunmeye basladik.
3.bebek artik istemiyoruz 2 bize yeter dedik derken bizim dedigimiz olmuyor.aklimin ucundan gecmezdik 1 kerecik kazayla hamile kalacagim.ilk cocuguma 8 9 ay ugrastik ikinci cocuguma 4 ay kadar ugrastik.3. Cocugum olmaz dedigim halde hamile kalmisim.
Allah ne nasip ettiyse o olcak.ne zamn nasip ettiyse o zmn hamile kalinacak.
Allah Hakkimizda hayirlisini ihsan eylesin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…