bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım üzgün yazıyor hesap pasif diyor hayırdır

Çok sağol canım sen hatirlamissin senin sayende alp_se ye tesekkur edeyim ozaman. alp_se tekrar teşekkür ederim decavit inşallah bende işe yarar.
inşallah canımBuaralar o kadar yoğunum ki 1 ay sonra eve geldik.Kışlık hazırlıklar yapıyorum.Reçel komposto başladım bakalım.Valizleri boşalt yika ütüle.Okuyorum ama yazamiyorum kimseye.Bebisleri hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.Bizim de mantar iyileşti sayılır şükür ama pisigimiz var hala

Kuzum benim görümce geldi. Yusuf kerem de iyice peşinden koşturur oldu. Perşembe boya yapacağız o uyuyunca etrafı kaldırıyorum. Çarşamba halıları vereceğim kahvaltıya arkadaşlar gelecek. Cumartesi ev ilaçlanacak sonrası temizlik cam falan. Yoğunum bu ara

Tabiki burdayım canım
Dün gece malum. Bugün de erken kalktı tabi. Gündüz yarım ve bir saat uyudu. Saat 8 başladı mızırdanmaya. 9a kadar oyalayıp yatıracağım :) dedesini aradım görüntülü konuştuk. Ardından halasını. Hala gördü ay çok özledim ben dedi. E kalk gel dedim, geldi tabi birlikte oynadık falan saat oldu on. Artık uyur benim diye ağlamaya başladı. 10.20 gibi uyudu tabi emerek. Yerine bıraktım veeeeeee tam 7 dakika uyudu
Neyse biraz daha uğraştım pes edip emzirdim şimdi kucağı da uyuyor 5 10 dakikadır. Bence bizimkiler uzaylı. Çip falan var bunlarda.
Yengeme diyorum dün 1 buçukta uyudu 6 kere uyandı artık 8buçukta tamamen uyandı. Garibim diyor aaaa canım o kadar uyutma çocuğu gece uyumaz. dedim bu anlattığım gece uykusu

Gündüz 10 dk bi uyudu tamam başka yok şimdi uyur gibi yaptı bakalım kaç saat aman dk uyur bekliyorum ütü yapayım bu vaktimi degerlendireyim diyorum

Canım evet aaa sensiz olmaz.
hasbeee
Benim sıpa hafif sıcak. Geniz akıntısı va hayırdır inşallah.
Sen yap ütünü canım. Benimki 10 15 dkda bir çığlılarla uyanıyor
Terlediyse oyüzden olabilir canım akıntı ve öksürük diş çıkmamıştı demi o da yapabilir bi ateşine bak istersen

Terlediyse oyüzden olabilir canım akıntı ve öksürük diş çıkmamıştı demi o da yapabilir bi ateşine bak istersen
Terliyor da oda ancak soğuyor canım. Diş yok daha. Ateş 36,8. 37yi görürsem ya da 10 dkniçinde bir daha aynı şekilde Uyanırsa ilaç vereceğim.

Terliyor da oda ancak soğuyor canım. Diş yok daha. Ateş 36,8. 37yi görürsem ya da 10 dkniçinde bir daha aynı şekilde Uyanırsa ilaç vereceğim.
Inşallah olmaz canım ilaç verirsen ağrı falan varsa rahatlar tabi

Inşallah olmaz canım ilaç verirsen ağrı falan varsa rahatlar tabi
Ağrısı var. Kulak arkasında yine bezeler var ama hergün de vermek istemiyorum. Duramayacağı kadar olunca ağrısı veriyorum. Annem eziyet etme çocuğa yazık diyor. Ben de çok alışmaması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…