bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar, hatunun biri benim iznim olmadan avatarımı almış kullanıyor. Ve bu benim elyazım. Kendim yazım ya. Uyuz oldum şu an.

Çok ağlıyor kulağın arkasında bezeler var. Verdim şurup. Gece uzun gibi ben de deneyeyim uyumayı.

bu arada molfixin yeni bezinı kullanan varmi 3d elastik.benım çok hoşuma gtti eskisine gore biraz daha ince yan bantlarin esnekligi daha iyi

Canım sana kahvaltıya gelesim geldi

bu arada molfixin yeni bezinı kullanan varmi 3d elastik.benım çok hoşuma gtti eskisine gore biraz daha ince yan bantlarin esnekligi daha iyi
Molfixi ben bir türlü sevemedim. Bez sanki ortadan ikiye ayrılıyor bir yere toplanıyor. Yenisi mi çıktı ki şimdi?

ay ama ben goze alamıycam galiba :)) sanirim erkekler birazdaha sorunlu oluyor kizlara göre daha yaramazlar
Bizim bir tanıdığında oğlu var benim sıpadan 10 gün sonra doğdu. Çocuk akşam bir yatıyormuş 9 gibi sabah 11 e kadar hiç uyanmadan uyuyormuş sonra öğlen uykusuna bi yatıyormuş 3 saat deliksiz uyuyormuş bunları duydukça yok anam yok bana öyle bir bebe denk gelmez diyorum. İlk 3 ay zombi gibi gezdim şimdide geceleri her 2 saatte bir uyanıyor sabah 6 da da toptan kalkıyor diye şükrediyorum. O çocuğun annesi de eşine oğlan beni çok yoruyor diye sürekli naz yapıyormuş bi de. Evine haftalık temizlikçi alıyormuş çoğu zaman yemek bile yapmıyormuş ne adaletsiz bi dünya herkese kavun yediriyor bana kelek

yok canim yine ısyan etmeyelim de cok haklisin bıze denk gelmez. ilk 3 ay bende sbah ezanindan once uyumazdm ona gore yine sukür diyorum suan gece 12 yi gecırmiyor.gece 3 saate bır uyaniyor alistim bu rutine

Günaydın kızlar nasılsınız

Kızlar, hatunun biri benim iznim olmadan avatarımı almış kullanıyor. Ve bu benim elyazım. Kendim yazım ya. Uyuz oldum şu an. Eki Görüntüle 2028073
Canım senin yazın mı bu ben netten filan sanmıştım :)
O da sanmıştır uyar bence değiştirir
Günaydın kızlar. Sizde saç dökülmesi var mı bende aşırı çok
Günaydın canım bende de oluyordu baya şimdi biraz azaldı gibi.
Normal dökülmesi Doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…