bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
L Larendee ve My moonlight canlar ya taaa ne zaman etiketlemişsiniz Sık sık aklıma geliyorsunuz doğrusu ama bi vakit bulup yazamıyorum. Geçenlerde eczacıdan emziren anne için takviye ilaç istedim, vinalac önerdi, bir baktım kutuya (yanılmıyorsam) Ikra meyra hamileyken bundan kullanıyordu memnundu alayım ben bunu dedim Nasılsınız bebişler nasıl :) Hızla büyüyorlar değil mi :)

Kızlar h&m de çok indirim var ben 4-5 tane çıtçıtlı aldım hem kısa kollu hem uzun kollu organik pamuk olan ikilileri 12-10-15 yapmışlar bedeni az kalmış ben İstanbul'da vialandden aldım oradakiler bitti

ayy kızlar haberlere göz atayım dedim fena oldum... beşiğe kafası sıkışan 7 aylık bebek ölmüş elini prize sokan bebek ölmüş Allah yavrularımızı korusun çok çok dikkat etmeliyiz Yarabbim korusun onları bizimki habire tv ünitesinde tv ye doğru gidiyor sallıyor o kadar korkuyorum üstüne düşecek diye. arkasını sabitliycez aklım çıkıyor

Aynen benim de aklımda prizlere kapak çekmecelere kilit ve köşelere koruyucu alınacaklar listesi

Kızlar LCW'de emzirme atleti gibi bişey buldum önden açılmıyor ama tam istediğimiz gibi 19,95 fiyatı

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 41
Çok haklısın canım bizDe TV unitesini kaldırdık.antrede çekmeceli ünite vardı onuda kaldırdık.cok zor sürekli gözünü üstünde tutmak.kasla göz arasi yapacaklarini yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…