- 5 Mart 2016
- 201
- 385
- 23
- 51
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.541
Ben Vaselin badem sütü bazen de havuç yağı sürdüm. Tek bir çatlağım yok. Bildiğin bir şey de en pahalı kremleri de sürsen çatlak olacaksa önüne geçilmiyor. Biraz genetik bu durum.Canim bugun bi uzman soyledi yagi direk vucuda surmek iyi degilmis.bir olcu su bir olcu yag karistirilip surulmesi gerekiyormus cildin hava alabilmesi icin bu onemliymis.
Benim bir arkadaşıma 7. Aya kadar kız demişti. Odasına kadar pembe aldı. Sonra erkek olduğu ortaya çıktı. Kız olunca yanılma payı oluyormuş.Kesinlesti tabikide gttim cok hareketli oldgu icin gostermedi yaaa
Ben devam ediyorum cnm doktor kullanma gibi bisey demedi. 12 hafta oldugunda yeniden doktora gidicem belki o zaman biraktirabilir 3 ay kullanilio die duymustumMerhaba hanimlar, 10 hafta ve uzeri olanlar , hala folik asit almaya devam ediyor musunuz acaba? Doktorunuz ne dedi bu konuyla ilgili?
Cnm ben dwvam ediyorum folikasite 10+2 yken kontrolum vardi doktor devam et dedi. Yanina da vitamin olarak decavit verdi. Decaviti bi gun ic bi gun icme dediIyi aksamlar arkadaslar..
Benim doktorum 8. Haftada folik asiti kesti, elevit verdi. Ben de şaibeli bi ilac oldugundan arastirdim decavit aldim. az once bi mesaj okudum folik asiti 12. Haftaya kadar devam ettiren doktor varmis. Sizler nasil yaptiniz merak ediyorum. Benim doktor folik asiti erken mi biraktirdi acaba
kesinlikle minikten önce bizimde sağlımız önemli biz sağlıklı olalım ki onları daha iyi şartlarda taşıyalım :) valla canım d Vitamini eksikliğinden her tarafım tutuluyor valla bükülüp kalıyorum sanırsın ki 50 yaşında kadınımİçilir tabi herşey minikler için . Evet hep kötü hikayeleri de dinledik halimize şükür olsun. Geçecek bakalım.bu günler de bebek doğunca da başka bi sıkıntımız olacak nasılsa,bebek olmayınca da ayrı. Çekmek en iyisi çare yok :)
Keşke öyle olsaydı canımİnan bunu o kadar çok isterdim ki... Ben 36 haftalık ölü doğum yaptım maalesef Daha doğrusu doğuramadım, sezaryenle alındı...
Ben aşırı zayıftım canım o yüzden normal halime dönmek istemedim şuan 60 kiloyum boyumda 170 düşün oğlumda doğuma 64 kiloyla gitmiştim.. Benim gördüğüm çok kilo aldık diye kimse takmasın gerçekten isteyince veriliyor kilolaramannn 9 kilo mu ne guzell ben 19 kilo almistim ama sukur normal olduda eski halime geri dönmüştüm 8 ayda
canım onu oyle kolay yapamazlar şikayet edersin doğum yaptığım için işten çıkarıldım diye allahtan patronun iyiymiş izin vermiş sağolsun hamile kadını çocuklu kadını problem olarak görüyorlar malesef kadın rahatsızlanacak kadın doktora gidecek kadın doğum yapacak kadının çocuğu hastalanacak hep izin buda işverenin hoşuna gitmiyor.
Kolay gelsin canım işin zor çalışan anne olmak daha zor. Lisans ne mezunusun canım nereye başvurcan nasıl öğretmen olcaksın bana anlatırsınız aklımda bulunsun.evet şimdilik izin verdi ama müdürü bir görmen lazm 5 karıs surat birde triplerde hiç iş için bile olsa konusmuyor.
o kdr cins işte.. sanki paramı o veriyor ona ne oluyorsa.
işten de direk çıkarsın demedi ama doğumdan snra da gelicek misin diye de sormadı patron..
yani muhtemelen gelmemi istemicekler ama benım de kendi kararım ile gelmeme durumum olursa diye şimdilik ses etmiyorlar ben gidersem tazminat vermicek çnkü.
ama mecburum çalışmaya ev kredisi ödüyorum en az 5 sene daha dişimi sıkmam gerekicek.
aklımda bi ihtimal daha var. lisans mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyor muşuz.
olmazsa ona başvururum. ne öğretmeni olacağına onlar karar veriyor. asgari ücret veriyorlarmış ama günde 5 saat çalışıyorsun. hem bebekle ilgilenirim hemde kredi parasını çıkarırım diye düşünüyorum. borcumu karsılasa fazlasını istemiyorm :)
Günaydın kızlar bugün erkenden uyanabildimilk başta bulantı diyodum bi kaçgündür biraz düzeldi derken uyku başladı. Neyse şimdi uyku depolayalım zaten bebişler doğunca uykuya hasret kalıcaz
kesinlikle minikten önce bizimde sağlımız önemli biz sağlıklı olalım ki onları daha iyi şartlarda taşıyalım :) valla canım d Vitamini eksikliğinden her tarafım tutuluyor valla bükülüp kalıyorum sanırsın ki 50 yaşında kadınımsağlık önemli
canımmmmm çok özür dilerim bilseydim öyle şeyler dermiydim... Yarana dokunduğumu hissettim.. Kendimi çok kötü hissettim... hakkını helal et.. Zor bir dönemden geçmişsin... ay şuan ne desem bilemedim kendimi çok kötü hissettim..
Canım takdir ilahi tabii biz elimizden geleni yapıyoruz .. ben kan sulandırıcı kullanmadan önce parmagimi filan kestigimde kanım kolay kolay durmazdi hatta bende nasıl pıhtılaşma var diyodum.. Hakkımızda hayırlısı Rabbim kucagimiza hayirla meleklerimizi almayı nasip eder inşallah
Kolay gelsin canım işin zor çalışan anne olmak daha zor. Lisans ne mezunusun canım nereye başvurcan nasıl öğretmen olcaksın bana anlatırsınız aklımda bulunsun.
anlayışın için gerçekten çok teşekkür ederim bgün nasılsın kendini nasıl hissediyorsun ?Yok canım benim kendini kötü hissetme. Nereden bileceksin ki... Senin yerinde ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.
benim doktorum öyle herhangi bir şey söylmedi 12. hafta bitmedi benim belki o yüzdendir 11+3 olduk bende zaten okuduğum kadarıyla anne ne kadar sütte içse peynir et yesede çocuğun ihtiyacı olanı karşılayamıyormuşuz.. o yüzden çocuk bizden alıyormuş...Günaydın kısslar
Folikasit hakkında konusmssnz.benm doktorum 12.haftabitene kadar demişti.son kontrolumde de yeni bi vitamin yazdı.imom omega Die bi hap.12.hafta sonunda basliicksn hamilelik sonuna kadar dvm etceksn dedi.içeriğine baktım.folikasitte dahil birçok vitamin desteği var .burdan da anladım ki hamilelik bitene kadar folikasite dvm ediicm.
Herkese bulantısız sıkıntısız günler haftalar diliyorum
Günaydın kızlar. Biz dün akşam kontrole gittik, bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok şükür. SAT'a göre 6+6 olması gerekiyordu ölçümde 7+1 çıktık :) Çok şükür şimdilik her şey yolunda :) 1,03 cm olmuş. Fasulye tanesi kadardı :)
aslında akıl vermek gibi düşünme çünkü ben yaşamadığım için bana düşmez ama duyduğum kadarıyla sakız çiğnemek iyi geliyormuş ama tatsız olan falım sakız gibilerHayırlı cumalar kızlar bulantıdan ağlayacak duruma geldim artık hiç bişeyin faydası yok.
canım iş yerinde çalışma saatlerini ayarladın mı bn konustum artık 4 te çıkıyorumGünaydin kizlarhayirli cumalar
uzun süredir takip edemiyorum topigi
tüm derdi olanlara rabbim dermanini versin insallah ve hepmizin saglikli bir sekilde yavrusunu kucagina almayi nasib etsin.
benim mide bulantilarim gecmek bilmiyorüzerine bide bas dönmesi ve uykusuzluk eklenince iyice enerjisiz kaliyorum
Ise gelirken ve isyerinde cok zorlaniyorum
Sizler nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?