bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım sen hafta olarak ilerıdesın bulantilar gectımı yada hafıfledımı sende
Devam ediyor ama midemi bos birakirsam.bulaniyor ara ara az az ogunler yiyorum bulantim olmuyor bilginize canim

Ikra meyra cnm bir oğlum var kızım olmasını isterim inşallah Mcada cnm inşallah doğru tahminin doğru çıkar inşallah Ikra meyra yorumun için çok sağol...
Hayirlisi beybim benim kalbimden gecti benimde kizim var simdide kalbim oglumun olmasindan yana ama saglikli olsun akli basinda olsun kiz erkek farketmez

Hayırlı cumalar anneler... Ben dün doktoradaydım çok bebeğimin kalbi atıyor ama sizinkiler gibi hiç kıpırdadığını göremedim hatta eli ayağında belli değildi.. Doktor normal dedi.. Böyle toplanmış bir şekilde ama kalbi çok güzel atıyor maşşallah 21 ml olmuş 8+5 günlük bir gün önde gidiyor kuzucuğum ve en önemlisi doktordan çok memnun kaldım tansiyonumu kilomu ölçtü 5 tüp kan verdim idrar tahlili verdim kalp proglemim olduğundan ekg çektirdi.. Cildimde kaşıntı ve döküntü vardı hastanenin cilt doktoruna gönderdi bir krem verdi oda.. İşte içim rahatladı çok şükür gönlüne göre bir doktor buldum ve bundan sonra inşaallah bu doktorla devam edicem

Bu arada kızlar kan verirken bir olayla karşılaştım baya karnı büyük bir bayan perişan bir haldeyim di çocuğunun tahlilleri down sendromlu çıkmış başka bir tahlil yapılacakmış 2500 tl yimiş onu yaptırcaz ama bu kesin mi diye yalvarıyordu görevlilere içim parçalandı bir de küçük oğlu var çok zor bir durum eşime dedim yaptırmayalım bu testleri hayatı kendimize zehir etmeyelim..

+

Allah yardımcın olsun canım bebiş gelince her şey unutulur. hepsi boş bunların önemli olan sağlıkları yerinde olsun...

Ama daha cok kucuk annesi o yuzdendir endiselenme bidaki sefere kipirdar

Bende korkuyorum valla kotu bisey duymaktan ama test yaptirmasak da ne oldugunu ogrenemeyecegiz bilmiyorum ki

Canım bende dün gittim usg göre 9+6 çıktı 2 gün geriden geliyor meleğim
2 hafta önce 5 gün dü arayı kapatmaya başlamış.
bende sandım ki kımıldar ama hiç kımıldamıyordu. kalp atısı gözüküyordu ama. eli kolu biraz belli oluyordu
dedim hatta elleri kolları mı onlar diye doktor henüz çok minik dedi
30,21 mm olmuş meleğim. maşallah meleğime

Canim 8+5 gunlukte daha hareket olmaz canim 10 haftada hareketlerini gorursun massalah bebegine annesi

Bende aynıyım öğleye kadar içim bişey almıyor akşam çok güzel yiyorum ama dün doktor sabah yataktan kalkmadan yemeye başla dedi baş ucunda krakerlerin olsun atıştır kalkınmada hemen peynir ekmek domates omlet hazırla dedi arada elma yoğurt ceviz kuru üzüm atıştır öğlen et tavuk ye dedi karaciğerde önerdi kansızlığa çok iyi gelirmiş sık yemek yok tabi akşamda bol sebze yemeği bakliyat salata falan sonra gene meyve uyumadan süt dedi. Bunların hepsini nasıl yicem ben

Canım az az da olsa yemeye çalış.
Miden bulanır ve ağrır aç kalırsan
Hafif bişeyler de olsa ye.

bebegin icin canim yersin az az ara ogun yap ben oyle yapiyorum doktorum liste verdi uymaya calisiyorum sende uyarsan bebegin ve senin sagligin icin iyi olur canim

Ben 1 ogun meyve 2 ogun yemek yiyorum o bile cok geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…