bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızıma hamileyken doktor 6 aya kadar erkek demişti.sonra kız deyince özellikle eşim biraz şaşırmış ve üzülmüştü,şimdi tam kesinleşmeden doktordan söylememesini istedim.kızım zaten sabırsız kız istiyor cinsiyet sonradan değişirse üzülür,o yüzden henüz çok erken, yüzdelere kaptırmamakta fayda var.

Haklısın deymiyecek insanlar için yavrularını harcama bencede al raporunu değer , kıymet bilmiyor maalesef şimdi insanlar biz kendimizden ,ailemizden feragat ettikçe kaybeden biz oluyoruz

Sonradan dogumumu yaptiran hoca 16 haftaya kadar net bisey demedi muhtemelen kiz dedi hep 16. Haftada kizim ellerini yukari kaldirmisti drumuz bu kiz bilezik istiyo annesi deyiverdi
Canim cok guldum yaa rabbimde seni guldursun demek oyle dedi bilezik istiyor kizin

Bende yarin 12+0 digeri 11+4 olucagiz yarin gidemicem ama sali gunu gidecegim doktora 12+3 diger 12 +0 olucak sali gunu rabbim izin verirse insallah saglikla gelirler kucagimiza insallah.. amin
amin inşallah...
bende pazartesi gidicem
korku heyecan hersey birbirine karışmış durumda..12+2 olucak belki cinsiyet tahmini gelir.
ama en önemlisi hersey yolunda olduğu duymak...kayıplardan sonra en önemlisi bu oluyo

Tabi sonradan duydum ki onune gelene kiz diyomus
Hah hah hah haaaaaaa ayy çok güldüm bence bidaha o doktorun kapısının önünden geçme. Onun yaptığını bizde burda yapıyoruz kese durumuna göre. Doktorlar cinsiyeti görmeden dememesi lazım. Ki cinsiyet 12_13 haftalarda oluşur.

amin inşallah...
bende pazartesi gidicem
korku heyecan hersey birbirine karışmış durumda..12+2 olucak belki cinsiyet tahmini gelir.
ama en önemlisi hersey yolunda olduğu duymak...kayıplardan sonra en önemlisi bu oluyo
Rabbim saglik versin insallah gonlundekinide nasip etsin rabbim guzel duana amin diyorum

ahhh canim allah iyiligini versin guldum ya

Bida gitmedik zaten eşim gicik oldu megerse herkeze kiz deyip gonderirmis ilginc adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…