bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok net erkek canım nub gördüm sanki allah bilir tabi. Nub profesörleri bile karıştırıyor:) benimki nacizane tahmin.

Ayy çok heyecanlıı teker teker cinisyetlerde belli olıyor Bende haftaya cumartesi 12+3 oluyorum inşaallah ögrenebilirim
Bende yarin 12+0 digeri 11+4 olucagiz yarin gidemicem ama sali gunu gidecegim doktora 12+3 diger 12 +0 olucak sali gunu rabbim izin verirse insallah saglikla gelirler kucagimiza insallah.. amin

Hic sorma canim ya 5 gun cektim bu defa dun gecti bugun iyiyim sukur bugunlerime saglik gibisi yok rabbim kimseye yasatmasin bu migren atagini zor cok zor basimi duvara vurasim var o kadar kotu
Canım çok geçmiş olsun migren yaşamadım bilemem tavsiyede yok malesef rabbim yardımcın olsun. İnşallah geçer.

Uzm.Dr.
Türkan Mutafoğlu arkadaslar bu doktor için harika yorumlar okudum
ama kendisi hangi hastanede çalışıyor bir türlü bulamadım

Canım çok geçmiş olsun migren yaşamadım bilemem tavsiyede yok malesef rabbim yardımcın olsun. İnşallah geçer.
Sagol canim benim tavsiye istemedim arkadaslar istedi bunun pek caresi yok gibi ama suluk tedavisi var kardesim yaptirdi 1 yildir agrim yok sukur diyor bende kansizlik oldugu icin yapulmadi dogum sonrasi gidecem 9 ay vitamin kan suruplari haplari icecem yukselirse kanim tedavi olucam insallah

Bende yarin 12+0 digeri 11+4 olucagiz yarin gidemicem ama sali gunu gidecegim doktora 12+3 diger 12 +0 olucak sali gunu rabbim izin verirse insallah saglikla gelirler kucagimiza insallah.. amin
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Bakalım senn doktor prenseslerin cinsiyetini görebilecekmi?

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Bakalım senn doktor prenseslerin cinsiyetini görebilecekmi?
Benim doktorum 16 haftada soyluyor canim 10 yillik doktorum biliyorum soylemez amin insallah prensesler rabbim duysun sesimizi insallah ...amin

Ayy sülük deme çok korkunç allah dert vermesin tabiki mecburen bırakmasın ama ne biliyim ürkünç geliyor sülük tedavisi bana

Evet 2 gündür midem bulanıyor o günden sonra ve yağlı şeyler yiyememeye basladm.daha azaltıcam insallah zaten kilolu hamile kaldm.canım ben Ankaralıyım evlenince bursaya geldim.
Bende Ankaradayım o yüzden sordum :) Bursa çok güzel ama ben seviyorum bursayı.Bende kuşadasından Ankaraya geldim.

Ayy sülük deme çok korkunç allah dert vermesin tabiki mecburen bırakmasın ama ne biliyim ürkünç geliyor sülük tedavisi bana
Banada geliyor doktor tedavisi ile yapiliyor polikinik actilar buraya uzak tabi osmaniyede kana bakiyorlar oyle yapiyorlar ama canim bu agri beni õldurecek cok kotu cok zor rabbim dusmanima vermesin insallah

Benim doktor sinemnur la aynı ona erkek gibi demiş 12 haftalıkken 16 da net erkek demiş. Bana demedi acaba kız mı diye aklıma geliyor.
Hayir canim ikili taramada cikinti var demis 16 haftada erkek oldugunu soyledi canim sinemnur oyle konustuk canim

Merhaba kızlar

Hamile pantolonu giymemek için inat ediyorum resmen daha 2,5 aylıkken giymek garip geliyordu. Düğme açıp kullanıyordum. Ama dün bebeği sıkıştırdım galiba karnım çok ağrıdı ve sırtıma vurdu. Bugün soluğu mağazada aldım kendime pantolon aldım hemen

Yorgunluk ve halsizliğim de çok oluyor bu aralar

Banada geliyor doktor tedavisi ile yapiliyor polikinik actilar buraya uzak tabi osmaniyede kana bakiyorlar oyle yapiyorlar ama canim bu agri beni õldurecek cok kotu cok zor rabbim dusmanima vermesin insallah
Allah yardımcın olsun inşallah faydası varsa yaptır tabi. İnşallah kurtulursun ağrılardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…