bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben detaylı usgye girdim 12+1'de kız dedii doktor ama net demedi %30 yanılma payı vardır her zaman dedi... umarım sizinde güzel geçer şunu söyleyeyim her doktor söylemiyor :) kendinizi söyleyecek gibi şartlamayın :) Çünkü ben öğrenemem diye gittim ısrarlarım sonucu kız olduğunu öğrendm oda net değil zaten 16. haftada netleşir dedi :)

canm çok saol belim agrıyo gibi pskolojikmi anlamadm doktora sordum artış olursa gel dedi en son buraya yazdıgımdan beri de yani 14 sattir herhangi bir lekede yok gözlemdeyim şuan allahm bütün herkesin bebeklerini korusun

14 yazmışım 1 saatir leke bişey gelmedi yani inş gelmez ama inann içine kurt düşüypor acaba iyimi diye ya

kılo almaya basladınız mı kızlar ben uc kılo vermıstım bı kılo gerı almısım:)

Günaydın kısslar
Hayırlı sabahlar nasilsnz(Sabah size yaziorm Die Başka yere yazmsm :) )
Uzun zamandır mide problemim var.ara ara buraya da yaziodm.hatırlayanlar bilir.galiba sebebini buldum.
Coraspin.doktora midem rahatsız dediğimde coraspini tok karnına iç dedi zaten öyle yapiodm.çook düzenli icemiodm açıkçası.enson rahatsız oldgm gün kahvaltidan sonra içmiştim ve bütün gün yatmıştım.o aklıma takıldı ve coraspinin Yan etkilerine bir baktım.mide rahatsızlıkları dio
Kaç gündür icmiorm.Dün gece içeyim dedim ama yine cesaret edemedm.Yeni yeni normale dönüorm.daha önce dusugum oldgu için zannediorm doktorum coraspine başlattı Hemen ve 31.haftaya kadar dedi.bende yapcam bilemedm.Neden böyle Yan etki yaptı onu da anlamadm.kullanan Ve benm gibi rahatsız olan veya doktor dediği halde kullanmayan var mı.
Son yıllarda artan sebepsiz düştükleri engellemek için doktorlar önlem olarak coraspin verioms Die okudum ama bilemyrm.icmeyince pişman olmaktn da korkuorm Allah korusun

kılo almaya basladınız mı kızlar ben uc kılo vermıstım bı kılo gerı almısım:)
ben ne kilo aldım nede verdim hamile kaldığım kilodayım ama etrafımdakiler piskolojimi çok bozuyor bu konuda sen kilo alamaya başladın kolların bi toplu oldu ödem olmuştur falan demeler kilo almadım dedikçe inanmıyorlar göbeğiniz çıktı mı sizin benim göbeğim çıktı valla eşim bile diyor senin göbeğin yoktu göğüslerin büyüdü ondan millet kilo aldın sanıyor...

Bizimki bosuna israr etme 16 dan once soyleyemem dedi

göbegım cıktı benım evet:) cıksın da zaten hamıleyız bız tabıkı kılo alcas

Canim progestan odem yapiyor bende oyleyim kilo yok ama bacaklarda kollarda odem var benimde gobus cikti

Benimde gobegim var canim ama yine 62 kilodayim hic kilo almamisim ama tabi obur kuzumdan yadigar gobecigim bu bebisle ilgisi varmi bilmiyorum siskinlik var ama farkli olarak

Benimde gobegim var canim ama yine 62 kilodayim hic kilo almamisim ama tabi obur kuzumdan yadigar gobecigim bu bebisle ilgisi varmi bilmiyorum siskinlik var ama farkli olarak
Ayni bende oyleyim gaz var siskinlik cok var catlicam nerdeyse

:) bizde eşimle konuşuyoruz bişey söylemeden burdan çıkmayız deriz doktora diye süreçler hep başkalaşıyor hep bir merak içindeyiz umarım senin içinde gönlünden geçen budur sağlıkla alırız kucağımıza

Bu sabah ilk defa sanki bişeyler oldu bi hateketlenme hmn annemi aradım dedi mumkun degıl 3 aydan sonra ancak hıssedılır dedı. . Bilemedim yaa sanki oynadı bır ıkı saniye :) senın daha ileri haftan sende oldumu pekiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…