- 13 Ekim 2011
- 98
- 28
- 88
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.721
ben detaylı usgye girdim 12+1'de kız dedii doktor ama net demedi %30 yanılma payı vardır her zaman dedi... umarım sizinde güzel geçer şunu söyleyeyim her doktor söylemiyor :) kendinizi söyleyecek gibi şartlamayın :) Çünkü ben öğrenemem diye gittim ısrarlarım sonucu kız olduğunu öğrendm oda net değil zaten 16. haftada netleşir dedi :)Günaydın kızlar bayadır takip edemiyorum sizi uyumaktan başka bişey yapmadığım için raporuyum şu an bende aranızda ikili teste girip cinsiyeti belli olan var mı cuma günü giricem bende çok merak ediyorum
Canim endiselenme insallah onemli birset degildir..dort yasindaki kizima hamileyken bir kac adet kanamasi gibi kanamam oldu ama cok sukur birsey olmadi...daha once dusuk yapmigim icin ordan biliyorum eger sirtinan basanlerine dogru inen dogum sancisi gibi sancilarin varsa o zaman hix vakit kaybetmeden doktora git
canm çok saol belim agrıyo gibi pskolojikmi anlamadm doktora sordum artış olursa gel dedi en son buraya yazdıgımdan beri de yani 14 sattir herhangi bir lekede yok gözlemdeyim şuan allahm bütün herkesin bebeklerini korusun
ben ne kilo aldım nede verdim hamile kaldığım kilodayım ama etrafımdakiler piskolojimi çok bozuyor bu konuda sen kilo alamaya başladın kolların bi toplu oldu ödem olmuştur falan demeler kilo almadım dedikçe inanmıyorlar göbeğiniz çıktı mı sizin benim göbeğim çıktı valla eşim bile diyor senin göbeğin yoktu göğüslerin büyüdü ondan millet kilo aldın sanıyor...kılo almaya basladınız mı kızlar ben uc kılo vermıstım bı kılo gerı almısım:)
Bizimki bosuna israr etme 16 dan once soyleyemem dediben detaylı usgye girdim 12+1'de kız dedii doktor ama net demedi %30 yanılma payı vardır her zaman dedi... umarım sizinde güzel geçer şunu söyleyeyim her doktor söylemiyor :) kendinizi söyleyecek gibi şartlamayın :) Çünkü ben öğrenemem diye gittim ısrarlarım sonucu kız olduğunu öğrendm oda net değil zaten 16. haftada netleşir dedi :)
göbegım cıktı benım evet:) cıksın da zaten hamıleyız bız tabıkı kılo alcasben ne kilo aldım nede verdim hamile kaldığım kilodayım ama etrafımdakiler piskolojimi çok bozuyor bu konuda sen kilo alamaya başladın kolların bi toplu oldu ödem olmuştur falan demeler kilo almadım dedikçe inanmıyorlar göbeğiniz çıktı mı sizin benim göbeğim çıktı valla eşim bile diyor senin göbeğin yoktu göğüslerin büyüdü ondan millet kilo aldın sanıyor...
Canim progestan odem yapiyor bende oyleyim kilo yok ama bacaklarda kollarda odem var benimde gobus ciktiben ne kilo aldım nede verdim hamile kaldığım kilodayım ama etrafımdakiler piskolojimi çok bozuyor bu konuda sen kilo alamaya başladın kolların bi toplu oldu ödem olmuştur falan demeler kilo almadım dedikçe inanmıyorlar göbeğiniz çıktı mı sizin benim göbeğim çıktı valla eşim bile diyor senin göbeğin yoktu göğüslerin büyüdü ondan millet kilo aldın sanıyor...
Benimde gobegim var canim ama yine 62 kilodayim hic kilo almamisim ama tabi obur kuzumdan yadigar gobecigim bu bebisle ilgisi varmi bilmiyorum siskinlik var ama farkli olarakben ne kilo aldım nede verdim hamile kaldığım kilodayım ama etrafımdakiler piskolojimi çok bozuyor bu konuda sen kilo alamaya başladın kolların bi toplu oldu ödem olmuştur falan demeler kilo almadım dedikçe inanmıyorlar göbeğiniz çıktı mı sizin benim göbeğim çıktı valla eşim bile diyor senin göbeğin yoktu göğüslerin büyüdü ondan millet kilo aldın sanıyor...
Ayni bende oyleyim gaz var siskinlik cok var catlicam nerdeyseBenimde gobegim var canim ama yine 62 kilodayim hic kilo almamisim ama tabi obur kuzumdan yadigar gobecigim bu bebisle ilgisi varmi bilmiyorum siskinlik var ama farkli olarak
:) bizde eşimle konuşuyoruz bişey söylemeden burdan çıkmayız deriz doktora diye süreçler hep başkalaşıyor hep bir merak içindeyiz umarım senin içinde gönlünden geçen budur sağlıkla alırız kucağımızaben detaylı usgye girdim 12+1'de kız dedii doktor ama net demedi %30 yanılma payı vardır her zaman dedi... umarım sizinde güzel geçer şunu söyleyeyim her doktor söylemiyor :) kendinizi söyleyecek gibi şartlamayın :) Çünkü ben öğrenemem diye gittim ısrarlarım sonucu kız olduğunu öğrendm oda net değil zaten 16. haftada netleşir dedi :)
Iki gundur bide mide yanmasi cikti bende tamam olduAyni bende oyleyim gaz var siskinlik cok var catlicam nerdeyse
gece uyandıgğımda üşümüştüm ondanmı agrıyo belim üşütmüşte olabilirim öle düşünmek istiyormm
Iki gundur bide mide yanmasi cikti bende
Onuncu haftada oldugun icin normal bir iki haftada birseyin kalmaz insallah
Bu sabah ilk defa sanki bişeyler oldu bi hateketlenme hmn annemi aradım dedi mumkun degılahhh be can, ben başım ağrıdığında bile ilaç içmezdim ama bildiğim kadarıyla istediğin kadar ye ilaçlardan adlığın takviyeyi besinlerden alamıyorsun.. Günlük ihtiyacın olan şeyleri mecbur bebeğin için ilaç takviyesi olarak alman gerekiyor :) bu yüzdende 9 ay bağımlı gibi bazen saatlerini şaşırıyorum saatlerini içtim mi içmedim mi bi kararsız kalıyorum o kadar çok var ki hangisini içtim karışıyor :) bu arada hisseymeye başladın mı bebişini ben hala hissedemiyorum
Gaviskonn iç canım hemen geciyooYhaaa mideemmm cok yaniyooo alev fiskirtabilirim heran sut iciyorum gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?