bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar biz geldik doktordann
Keyfimiz yerinde pıt pıt atıyor kalbi minnakın..
Sağlığı da yerinde her bi yerlerini kurcaladık gelişimi güzel dedi
13 hafta 3 günlük olmuşuz teyzeleriii
Cok sevindim adina canimm darisi benim basima :) cinsiyeti hakknda bisey solemedimi doktorun

Maşallah canım büyümüş kocaman olmuş allah sağlıkla kavuştursun. Cinsiyet nasıl gördü yüzüstü yatıyor? Allah gönlüne göre versin.

Benimde dun gece sagima yatmistim sol tarafmda bole yuvarlak bi alanda sanki kipirdanmalar vardi baya hissettim yani ins bebisimizdir

Maşallah sizde büyümüşsünüz erkeğe benzettim rabbim gönlüne göre versin canım.

Massalah bebisine tipi kiza benziyor rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah doktorun tahminde bulunmadimi canim saglikla kalin

yok yau keşke ufak ufak hissetsem o kadar dinliyorum yok bişey hissetmiyorum...

arkadaslar çatlak kremine basladınız mı

ben araştırdım ama çok tutan kremler inanılmaz pahalı geldi açıkcası.

aktara gittim. sordum Talya isimli bir yağ önerdi bana

Bileşimi : Aynı safa, avakado, buğday, badem, ceviz, çuha çiçeği, heliantus, jojoba, kakao, kayısı çekirdeği, nar çekirdeği, papatya, susam, zeytin yağları ve E vitamini.

badem yağını da sordum kıllanma yapar mı diye
içinde hepsinden azar miktarlarda olduğu için o kdar cık miktar kıllanmaya sebep olmaz dedi

Eklentiler

• indir.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 39
amin canım inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin biz eşimle kız istiyorduk şimdilik kız dedi doktor eşim çok mutlu oldu ama hala daha hayırlısı olsun diyorum :)

Benimde gobegim var canim ama yine 62 kilodayim hic kilo almamisim ama tabi obur kuzumdan yadigar gobecigim bu bebisle ilgisi varmi bilmiyorum siskinlik var ama farkli olarak
benim eşim fark ediyor diyor ki normalde göbeğin yoktu bu kadar göbek bebektir 3 ayı devirdin yavaş yavaş büyür diyor internettede çok araştırdım 3. ayda ufak ayva göbeği gibi beliriyor... :)

Canim sekli erkege benziyor tabi tahmin rabbim gonlune gore nasip etsin insallah massalah bebegine saglikla al kucagina .. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…