- 15 Mart 2016
- 132
- 244
- 18
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.741
Benimde son birkaç gündür göbeğim çıktı.2 kilo vermeme rağmen, sanki almış gibi görünüyorum :)Benimde gobegim var canim ama yine 62 kilodayim hic kilo almamisim ama tabi obur kuzumdan yadigar gobecigim bu bebisle ilgisi varmi bilmiyorum siskinlik var ama farkli olarak
Cok sevindim adina canimm darisi benim basima :) cinsiyeti hakknda bisey solemedimi doktorunSelam kızlar biz geldik doktordann
Keyfimiz yerinde pıt pıt atıyor kalbi minnakın..
Sağlığı da yerinde her bi yerlerini kurcaladık gelişimi güzel dedi
13 hafta 3 günlük olmuşuz teyzeleriii
Maşallah canım büyümüş kocaman olmuş allah sağlıkla kavuştursun. Cinsiyet nasıl gördü yüzüstü yatıyor? Allah gönlüne göre versin.Merhaba arkadaslar doktordan geldim 12 hafta 3 gunluk olmus. 5.91 cm boyu 2li test icin kan aldi haftaya cikcakmis sonuc. Ensesini olctu. Hersey cok iyi dedi saglikli kipir kipir dedi. Bakalim kan testi sonuclari haftaya. Cinsiyeti icinde su an kiz gibi duruo dedi :)
Gozun aydin canim benimmmmSelam kızlar biz geldik doktordann
Benimde dun gece sagima yatmistim sol tarafmda bole yuvarlak bi alanda sanki kipirdanmalar vardi baya hissettim yani ins bebisimizdirBu sabah ilk defa sanki bişeyler oldu bi hateketlenme hmn annemi aradım dedi mumkun degıl3 aydan sonra ancak hıssedılır dedı. . Bilemedim yaa sanki oynadı bır ıkı saniye :) senın daha ileri haftan sende oldumu pekiii
Yaa aynen canim ilk cocuktan azcik vardi ama sanki gobek buyudu gibi geliyo bilmiyom kiBenimde son birkaç gündür göbeğim çıktı.2 kilo vermeme rağmen, sanki almış gibi görünüyorum :)
Yanılma payım çok yüksek ama bi çıkıntı görüyorum galiba dedi :) içimde pipi var sanırsammmCok sevindim adina canimm darisi benim basima :) cinsiyeti hakknda bisey solemedimi doktorun
Yasasin yanliz degilmisim ben baya karnimda karinca yurur gibi hissettim kimseler inanmasa da beybim o biliyommBenimde dun gece sagima yatmistim sol tarafmda bole yuvarlak bi alanda sanki kipirdanmalar vardi baya hissettim yani ins bebisimizdir
CANIM BEN GECEN HAFTA GİTTİM 9+6 O ZAMN HİÇ KIPIRDAMIYORDUEki Görüntüle 1821917 Bizimse kontrolümüz vardı bugün günümüzle uyumluyuz 9+5 iz hayırlısıyla boyumuz 2.85 cm olmuş keyfimiz yerinde elleri kolları kıpır kıpır oynuyordu doktor 2 hafta sonra 2li tarama için çağırdıIkra meyra disikartal87 sizlerden de cinsiyet tahmini bekliyoruz teyzeleri :)))))
Maşallah sizde büyümüşsünüz erkeğe benzettim rabbim gönlüne göre versin canım.Selam kızlar biz geldik doktordann
Massalah bebisine tipi kiza benziyor rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah doktorun tahminde bulunmadimi canim saglikla kalinSelam kızlar biz geldik doktordann
yok yau keşke ufak ufak hissetsem o kadar dinliyorum yok bişey hissetmiyorum...Bu sabah ilk defa sanki bişeyler oldu bi hateketlenme hmn annemi aradım dedi mumkun degıl3 aydan sonra ancak hıssedılır dedı. . Bilemedim yaa sanki oynadı bır ıkı saniye :) senın daha ileri haftan sende oldumu pekiii
Rabbim sağlıkla kavuştursun canım ben kıza benzettim inşallah gönlüne göre olur.Eki Görüntüle 1821917 Bizimse kontrolümüz vardı bugün günümüzle uyumluyuz 9+5 iz hayırlısıyla boyumuz 2.85 cm olmuş keyfimiz yerinde elleri kolları kıpır kıpır oynuyordu doktor 2 hafta sonra 2li tarama için çağırdıIkra meyra disikartal87 sizlerden de cinsiyet tahmini bekliyoruz teyzeleri :)))))
amin canım inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin biz eşimle kız istiyorduk şimdilik kız dedi doktor eşim çok mutlu oldu ama hala daha hayırlısı olsun diyorum :):) bizde eşimle konuşuyoruz bişey söylemeden burdan çıkmayız deriz doktora diye süreçler hep başkalaşıyor hep bir merak içindeyiz umarım senin içinde gönlünden geçen budur sağlıkla alırız kucağımıza
benim eşim fark ediyor diyor ki normalde göbeğin yoktu bu kadar göbek bebektir 3 ayı devirdin yavaş yavaş büyür diyor internettede çok araştırdım 3. ayda ufak ayva göbeği gibi beliriyor... :)Benimde gobegim var canim ama yine 62 kilodayim hic kilo almamisim ama tabi obur kuzumdan yadigar gobecigim bu bebisle ilgisi varmi bilmiyorum siskinlik var ama farkli olarak
aaaa progestanın ödem yaptığını ilk defa duydumCanim progestan odem yapiyor bende oyleyim kilo yok ama bacaklarda kollarda odem var benimde gobus cikti
Canim sekli erkege benziyor tabi tahmin rabbim gonlune gore nasip etsin insallah massalah bebegine saglikla al kucagina .. aminEki Görüntüle 1821917 Bizimse kontrolümüz vardı bugün günümüzle uyumluyuz 9+5 iz hayırlısıyla boyumuz 2.85 cm olmuş keyfimiz yerinde elleri kolları kıpır kıpır oynuyordu doktor 2 hafta sonra 2li tarama için çağırdıIkra meyra disikartal87 sizlerden de cinsiyet tahmini bekliyoruz teyzeleri :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?