- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.701
aaa hemen bakıp yorum yapıyorum görmedim ben sayfaları 2şer 2şer atladım :)
canımmmmmm maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın maşallah :) kız gibi mi duruyor sanki bi bi kibarcık oturuşu var kız gibiBen geldim guzel annisler cok sukur fistiklarda iyi 12+2 digeri 11+6 olmusuz boylari buyuk olan 5.85 cm kucuk olan 5.23 cok sukur buyumusler buyuk olanin usg var digeri sirti donuktu veremedi bidakine insallah uyanik olur surekli uyuyor zaten buyurun usg 12+2 canlar gidenlerinde guzel saglikli haberler alsinlar insallah benim minnaklardan bugunluk bu kadar@sinemnur kuzu iyiz cok sukur canim @Aydede88 sukur canim bitti geldik iyiyiz
Bende oyle hissettim canim kizim o benim fistigim mevhibe ela'm o benim digerinide gorseydik ama pozisyonu uygun degildi makat pozisyondaydi vermedi usgcanımmmmmm maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın maşallah :) kız gibi mi duruyor sanki bi bi kibarcık oturuşu var kız gibi
gunaydın guzeller guzelı annısler:) hepımız ıcın cok super bı gun olsun bulntısız gayet keyıflı bol bol yemelı ve vıtamınli:)
Benim evde kucuk bi cadi var mecburen enerjik olmam gerekiyo onun poposunda kosmak icinGunaydin canim...
Sabahlari gunaydin yazan ve iyi dileklerde bulunanlari yazdiklarindan oturu cok enerjik olduklarini hissediyorum.
Nerden buluyorsunuz bu enerjiyi banada azcik ipucu verin.bende enerjik olayim
degısıyo o ya bazen de cekılmezzzzz aksii lanet bisey oluyorum:):)Gunaydin canim...
Sabahlari gunaydin yazan ve iyi dileklerde bulunanlari yazdiklarindan oturu cok enerjik olduklarini hissediyorum.
Nerden buluyorsunuz bu enerjiyi banada azcik ipucu verin.bende enerjik olayim
canım belki tuhaf gelcek ama bende ona yakın bir rüya görmüştüm kayın valideme almıştım koltuk örtüsü açık mavı ve açık pembe birde açık gri renkte :)Bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum ondanmi bilemedim ruyamda biri,pembe biri mavi iki yorgan goruyordum...
amin canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim hislerim öyle sizin gibi kuvvetli değildir tahmin yürüttüm sadece gördüğüm resimden :)Bende oyle hissettim canim kizim o benim fistigim mevhibe ela'm o benim digerinide gorseydik ama pozisyonu uygun degildi makat pozisyondaydi vermedi usgrabbim sesini duysun canim gonlumdekini nasip etsin insallah .. amin
Gunaydın kızlar...
bu sabah lekelerm başladı ilaç aldm progestan vardı yanmda ama korkuyormm doktor artarsa gel dedi . napsam sizdece geçen ayda lekelenmemm olmuştu baktm tam adet olmam gereken tarihti aynı gün leke şeklinde geçti suan biraz korkuyorm. yine baktm daha adet tarihime 5 gün var . dün akşam agda yaptm ondan mı odlu belim agrıyo bugün bişiy diyin kızlarr
canım hiç lekenme yaşamadım içerden kanamalarım oluyor genelde doktora git için rahatlasın :)Gunaydın kızlar...
bu sabah lekelerm başladı ilaç aldm progestan vardı yanmda ama korkuyormm doktor artarsa gel dedi . napsam sizdece geçen ayda lekelenmemm olmuştu baktm tam adet olmam gereken tarihti aynı gün leke şeklinde geçti suan biraz korkuyorm. yine baktm daha adet tarihime 5 gün var . dün akşam agda yaptm ondan mı odlu belim agrıyo bugün bişiy diyin kızlarr
Kesinlikle canım ah su vıtamınsızlık bizi bıtırdı ve ben hayatında ilaç içmeyen biri olarak cok zorlaniyorumcanım bana şu kadar kullanacaksın demedi ama bende az buçuk tahmin ettim doğuma kadar kullanacağımı en kötü ilaçları değiştirir daha sonrasında diye düşündüm 9 ay ilaç bağımlısıyız öyle düşündoğumdan sonra umarım rahatlarız :) Bebişlerin sağlığı için bizden alıyorlar herşeyi d vitamini kalsiyum fosfor o yüzden bizde olmayan bişey onada yarayamaz o yüzden için rahat :) ilaçlarının ismi nedir canım senin benim yazayım
Progestan 200 mg
Folic-1
Gyno Ferro Sanol
Devit-3 (oral damla) (her gün 9 damla)
Dimag 365 mg
Bugunlerde gececek elbette. . Hersey yavrularımız için onlar ıyı olsun yeterTeşekkür ederim canım inşaallah bir daha olmaz.. Bulantılı hamilelik çok zormuş.. Şükür ki raporluyum mümkün değil gidemezdim zaten
Canim endiselenme insallah onemli birset degildir..dort yasindaki kizima hamileyken bir kac adet kanamasi gibi kanamam oldu ama cok sukur birsey olmadi...daha once dusuk yapmigim icin ordan biliyorum eger sirtinan basanlerine dogru inen dogum sancisi gibi sancilarin varsa o zaman hix vakit kaybetmeden doktora gitGunaydın kızlar...
Lekelenme iki cocugumda da yasamadim canim istersen dr una bi danis icin rahatlarGunaydın kızlar...
ahhh be can, ben başım ağrıdığında bile ilaç içmezdim ama bildiğim kadarıyla istediğin kadar ye ilaçlardan adlığın takviyeyi besinlerden alamıyorsun.. Günlük ihtiyacın olan şeyleri mecbur bebeğin için ilaç takviyesi olarak alman gerekiyor :) bu yüzdende 9 ay bağımlı gibi bazen saatlerini şaşırıyorum saatlerini içtim mi içmedim mi bi kararsız kalıyorum o kadar çok var ki hangisini içtim karışıyor :) bu arada hisseymeye başladın mı bebişini ben hala hissedemiyorumKesinlikle canım ah su vıtamınsızlık bizi bıtırdı ve ben hayatında ilaç içmeyen biri olarak cok zorlaniyorumkuzenim banada vermişti dr ancak ben içmedim onun yerine gececek gıda ve besinleri aldım dedı ama ztn bişey yıyemedıgım için hangi gıdaya o acıgı kapatıcamki su bulantilar gecsede kendime bır liste yapıp saglıklı beslenmek istiyorum
Benım ilaçlara gelınce;
Sabah ac karın gyno ferro
Kahvaltı sonrası elevit
Oglen corasprın
Aksam progestran
Herhangi bir saat ise folbıol (paket bıtınce içmicekmişim)
Ahh ahh gunboyu iç iç iç.. kolik olcazz vallaaahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?