bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canımmmmmm maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın maşallah :) kız gibi mi duruyor sanki bi bi kibarcık oturuşu var kız gibi

canımmmmmm maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın maşallah :) kız gibi mi duruyor sanki bi bi kibarcık oturuşu var kız gibi
Bende oyle hissettim canim kizim o benim fistigim mevhibe ela'm o benim digerinide gorseydik ama pozisyonu uygun degildi makat pozisyondaydi vermedi usg rabbim sesini duysun canim gonlumdekini nasip etsin insallah .. amin

gunaydın guzeller guzelı annısler:) hepımız ıcın cok super bı gun olsun bulntısız gayet keyıflı bol bol yemelı ve vıtamınli:)

Gunaydin canim...
Sabahlari gunaydin yazan ve iyi dileklerde bulunanlari yazdiklarindan oturu cok enerjik olduklarini hissediyorum.
Nerden buluyorsunuz bu enerjiyi banada azcik ipucu verin.bende enerjik olayim

Gunaydin canim...
Sabahlari gunaydin yazan ve iyi dileklerde bulunanlari yazdiklarindan oturu cok enerjik olduklarini hissediyorum.
Benim evde kucuk bi cadi var mecburen enerjik olmam gerekiyo onun poposunda kosmak icin

Gunaydin canim...
degısıyo o ya bazen de cekılmezzzzz aksii lanet bisey oluyorum:):)

Bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum ondanmi bilemedim ruyamda biri,pembe biri mavi iki yorgan goruyordum...
canım belki tuhaf gelcek ama bende ona yakın bir rüya görmüştüm kayın valideme almıştım koltuk örtüsü açık mavı ve açık pembe birde açık gri renkte :)
Bende oyle hissettim canim kizim o benim fistigim mevhibe ela'm o benim digerinide gorseydik ama pozisyonu uygun degildi makat pozisyondaydi vermedi usg rabbim sesini duysun canim gonlumdekini nasip etsin insallah .. amin
amin canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim hislerim öyle sizin gibi kuvvetli değildir tahmin yürüttüm sadece gördüğüm resimden :)

Gunaydın kızlar...
bu sabah lekelerm başladı ilaç aldm progestan vardı yanmda ama korkuyormm doktor artarsa gel dedi . napsam sizdece geçen ayda lekelenmemm olmuştu baktm tam adet olmam gereken tarihti aynı gün leke şeklinde geçti suan biraz korkuyorm. yine baktm daha adet tarihime 5 gün var . dün akşam agda yaptm ondan mı odlu belim agrıyo bugün bişiy diyin kızlarr

Canım korkma hemen telaş yapma ama kontrole gitsen iyi olur sanırım. Allah korusun bebişini de seni de lütfen panikleme hemen.

ecemgulum cnm benim de aynı şekilde geçen ay tam da adet günümde (yani bir iki gün önce) sanki adetin ilk başları gibi leke olmuştu 3-4 gün sürdü sonra geçti, bu ay da olur mu acaba diye korkuyorum ben de, acaba rahim hala adet olacakmış gibi mi davranıyor da bu tarz lekelenmeler oluyor?

gerçi benim ilk hamileliğimde hiç lekelenme falan olmazdı, bu farklı geçiyor

endişelenme,adet gününe denk gelmesi bence buna işaret ediyor. benim doktorum kırmızı olursa endişelenmeliyiz demişti,kahverengide sıkıntı yok demişti..

canım hiç lekenme yaşamadım içerden kanamalarım oluyor genelde doktora git için rahatlasın :)

Kesinlikle canım ah su vıtamınsızlık bizi bıtırdı ve ben hayatında ilaç içmeyen biri olarak cok zorlaniyorum kuzenim banada vermişti dr ancak ben içmedim onun yerine gececek gıda ve besinleri aldım dedı ama ztn bişey yıyemedıgım için hangi gıdaya o acıgı kapatıcamki su bulantilar gecsede kendime bır liste yapıp saglıklı beslenmek istiyorum
Benım ilaçlara gelınce;
Sabah ac karın gyno ferro
Kahvaltı sonrası elevit
Oglen corasprın
Aksam progestran
Herhangi bir saat ise folbıol (paket bıtınce içmicekmişim)
Ahh ahh gunboyu iç iç iç.. kolik olcazz vallaaahii

Canim endiselenme insallah onemli birset degildir..dort yasindaki kizima hamileyken bir kac adet kanamasi gibi kanamam oldu ama cok sukur birsey olmadi...daha once dusuk yapmigim icin ordan biliyorum eger sirtinan basanlerine dogru inen dogum sancisi gibi sancilarin varsa o zaman hix vakit kaybetmeden doktora git

Lekelenme iki cocugumda da yasamadim canim istersen dr una bi danis icin rahatlar

ahhh be can, ben başım ağrıdığında bile ilaç içmezdim ama bildiğim kadarıyla istediğin kadar ye ilaçlardan adlığın takviyeyi besinlerden alamıyorsun.. Günlük ihtiyacın olan şeyleri mecbur bebeğin için ilaç takviyesi olarak alman gerekiyor :) bu yüzdende 9 ay bağımlı gibi bazen saatlerini şaşırıyorum saatlerini içtim mi içmedim mi bi kararsız kalıyorum o kadar çok var ki hangisini içtim karışıyor :) bu arada hisseymeye başladın mı bebişini ben hala hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…