bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım geçmiş olsun. İyi oldugunuza sevindim

Kasık ağrısııııııııııııı :///
Bu velet kesin kız Bir erkek bu kadar nazlı olamaz sıpam benim korkutuyo aksamdan beri kasık ağrısıyla. Kızlar lütfen dua edin öğlen randevumuz var ve ben çok heyecanlı ve korkuluyum. Umarım korkularım boşa çıkar, normaldir bugünkü ağrı..

Bencede kiz ilk cocugumda dogurana kadar agri cektim bak halen cok nazli bi kizim var teyzesi hic korkma melegin gayet iyidir

İnşallah iyidir canım nazlı kızın :) dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum :)

canım bana şu kadar kullanacaksın demedi ama bende az buçuk tahmin ettim doğuma kadar kullanacağımı en kötü ilaçları değiştirir daha sonrasında diye düşündüm 9 ay ilaç bağımlısıyız öyle düşün doğumdan sonra umarım rahatlarız :) Bebişlerin sağlığı için bizden alıyorlar herşeyi d vitamini kalsiyum fosfor o yüzden bizde olmayan bişey onada yarayamaz o yüzden için rahat :) ilaçlarının ismi nedir canım senin benim yazayım

Progestan 200 mg
Folic-1
Gyno Ferro Sanol
Devit-3 (oral damla) (her gün 9 damla)
Dimag 365 mg

Oluyor canm ben ozele bir de fakülteye gdyrm farklı söylüyorlar bi de benim bebis bi kere kndi haftasına gldi sadece hep bir hafta geriden geliyor 2 yere de gdince doğum tarihi sürekli degsyr
canım hiç bel ağrın falan olmadı mı yada vücudunla alakalı ağrı şikayetin olmadıysa doktorun 12. haftayı bekliyordur..
Benim doktorum onu dedi normalde verecektim ama 12. haftayı bekliyordum eksikliğin varsa şimdiden başlayalım demişti. :)

kızlar zofran mide bulantı ilacını çıkardan allah razı olsun normal hayatıma döndüm ilaç sayesinde mide bulantım geçiriyor dil üstü tablet hala mide bulantısı ceken varsa tavsiye ediyorum

ya yat öğlene kadar deli misin ben çalışıyorum yatmaya hasretim eve gidiyorum ilk işim üstüme rahat bişeyler giyip uzanmak tv karşısında :)

Maşşalah canım Allah daha etsin

amin canım da su vitamin ilaclarına ve kan ilaçlarına baslayamdım daha doktor su mide bulantıların gecsin öyle basla dedi :=(

Enfal97 canim gecmis olsun rabbim cumlemize saglik sihat versin migreni cok iyi bilirim bende sukur iki gundur iyiyim 1 hafta migrenle cebellesdim sun iyiyim minoset parol dolven cocuk surubu ictim bebeklerime zarar vermekten korkuyorum ama agriyada katlanamadim rabbim kimseye boyle bir aci yasatmasin saglikla kal canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…