bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
exclusive canım eczaneden 90 lira aldım. İlk defa kullancam inşallah faydalıdır. Bi sayfada Babe krem kullananlar oluşmuş çatlaklarıda tedavi ediyor yazmış hayırlısı aldım artık bitene kadar bi kullanayım.

Daha erken ama canım benımki sanki seyırme gibiydi erkek cocuklari erken hıssedılır dıye duymuştum kafaya takmamsk gerek zmanı var daha :)
benim kız ya sanırım ondan geç hissedicem
oo süper bende bi araştırayım çok hoşuma gitti

Saçıma da sürüyordum önceden de şimdi üşeniyorum :))

Ayyy gozun aydin canimmm darisi bize insallahh

Hadi bakalım hayırlısı olsun Çok sevindim temiz çıkmasına bende yarın yaptırcam.
Bana da folic asiti bıraktırdı bugün. Demir hapi içinde folic asit b12 olan bi hap(gyno ferro sanol) omega üç ve multi vitamin verdi (Elevit). İç baba iç

Canım benim demir iyi çıktı sadece vinalac multi vitamin verdi zencefil özlü bi ilaçmış mide bulantısı ve gripede iyi gelir dedi hakikaten azaldı mide bulantım. Ayrıca mide bulantısı için drama mine verdi ama kullanmıyorum onu.

Kızlar az önce konuşuyordunız ya bebiş hareketi diye:)
Annem erkek çocukları 2,5 ayda seyirmeye başlar hissettirir dedi :)
Bebişleriniz olabilirmiş o hareketler
Gazdır o gaz dedim, sen çok biliyorsun dedi :))
Benim icimede bebek hareketleri die doguyo bencede oledir ya

Çok teşekkür ederim Can'ım çok şükür iyiyim inan bende sanada söylemiştim öyle mücadele ettim ama serumlar iyi geldi bakışlarım bile anormal di şükür toparladım tavsiye ederim doktorlar yatıralım diyorsa itiraz etmemek lazım bir bildikleri var çok güzel ilgilendi... Senin minnakın fotosunu gördüm maşallah Kocaman olmuş annesi rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

Bu krem deneyip görücez inşallah iyidir
Bende smdi bi jrem grdum bella b die bi krem .nette bi kadin var merve die videolari var onu izledimde onun tavsiyesi yani .kadin her ayina farkli bi krem uygulamis catlaklari arttikca krem ygunlgnu arttirmis ben okadar ugrasamam valla guzel bi krem buluyum bir tanesini anca kullanirim

Kızlar o hissettiğiniz gazdır,ben de içimde bi hareketlenme var acaba hareketini hissediyor olabilir miyim diye sordum doktora 2 gün önce, 17 haftadan önce hissetmen imkansız dedi, ayrıca benim ilk sezaryen dikişimde bi sertlik ve kabarıklık var onu sordum artık bebiş leğen kemiğinin dışına çıkıyormuş, yüz üstü yatmamaya dikkat artık dedi...

Ayrıca hangi kremi kullanırsak kullanalım çatlayacağı varsa çatliyor,önemli olan nemli tutmak,ben ilk doğumumda avonun vücut losyonunu kullanmıstım ve hiç çatlamadım,simdi doktorum bebe yağı kullan dedi onu kullanacam

Cnm ben dun oglenden sonra gittim ikili test icin kan verdim kan sonuclari haftaya cikcak. Ultrasondan da ense kalinligina bakti o zaman soyledi su anlik kiz gibi duruyo dedi. 12+3tu dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…