bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hic birsey olmaz canim ben iki gebelik yasadim sorun yok rahat ol canim

canim 50 alti erkek insallah oyledir dogruluk payi vardir oohh massalah kuzuna saglikla gelsin annesi
Ayy inşallah canım. Tam sınırda aslında pek erkek de denmez bu sonuca göre. Kızada alıştırmaya çalışıyorum kendimi erkek derlerse sürpriz olsun artık. Sanki erkek isteyip isteyip kız olcakmış gibi gelmeye başladı.

Canım o sonucun doğruluk payı yok. Kaç kişi duydum ben yanlış çıkan

Canım o balık yeme diyn doktoru sil at hemen bidaha yolundan bile geçme. Omega 3 en doğal şekliyle balıktan alıyoruz bebişlerimizi beyin gelişimi için çok gerekli. İkili test ayrıntılı bakıyorlar el ayak iç organlar beyin omurilik baya inceledi benim doktor. Kan tahlili sonucuna göre kanın demirin iyi dedi ilaca gerek yok dedi. Et balık tavuk karaciğer ye dedi sebze meyve süt yoğurt baklagiller ye dedi. Birde multivitamin verdi. Bu kadar işte.

Canım ben muayene ücret hariç 15 lira verdim başkent hastanesi. Kan alıyorlar birde usg de detaylı bakıyorlar ense kalınlığı burun kemiği falan. Birde 11_14 hafta arası git ikili test için en uygun 12. Hafta diyorlar.

Canım biz hala yasaklıyız oyüzden bu soruyu düşnmemize gerek olmadı henüz

Canim selam 12+3 de yapilcak 2li test bir sikinti olmaz dmi tam vaktidir dmi

Kizlar bende hastaneden geldim...ikili tarama yapildi hersey normal denildi sali gunude kan sonucunu alicam..ama cinsiyet soylemedi moralim bozuldu ((
Devlet hastanesi oldugu icinmi soylemedi acaba????
Olsun canim niye moralini bozasin ki 2li testi guzel cikmis ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…