bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim 50 alti erkek insallah oyledir dogruluk payi vardir oohh massalah kuzuna saglikla gelsin annesi

Ben bebe yagida aldim pazar gunu dalinin onu kullanacam ikizlerde gobus ucak gibi oluyormus :)

Ikra meyra Evet canim görümcemden biliyorum ikizlere hamileyken karnı acayip büyümüştü, o yüzden çok fazla çatlağı oldu göbek çevresinde,sen bolca yağlan,olursa da olur artık yapacak birşey yok, onun gibi seninkilerde kız olursa tadından yenmez inşallah,

Ayyy insallah canim agzin bal yesin tatlim

Hoyyttt bana daha test sonuçları cıkmadan yapıştırdı demir hapını çatlak kremi bilem yazdı da yuhunuz oldum almadım. Herkes ayrı telden calıyo:) önceki doktor balık yeme dedi, bu haftada bir ye diyor. Kime uysam napsam bilemedim ben :)
Az kalsın ikili zamanını kaçırıyormuşum yaptırmayayım diyordum ben ama dayanamayıp yaptırcam galiba :/ ikilide ultrasona da detaylı bakıyor mu? Yoksa enseyi ölçüp bırakıyor mu?

arkadaşlar 2 sorum olacak ikili testlerle ilgili...2 kez doktora gittim ikisindede son adet tarihimle ultrason görüntüsü uyuşmuyor birinde 11 gün gerideydi,en son gittiğimde ise 4 gün geride... şimdi bnm ne zmn test yaptırmam lazım?
diğer sorum ise...ikili testin nasıl yapıuldığını doktorun neler istediğini anlatabilecek bir gönüllü var mı :) özel hastanede ne kadara patlar bana

Kızlar benim de iki sorum olacak sizlere. Hepiniz çeşitli vitaminler kullanıyorsunuz doktor bana hiç ilaç vermedi folik asit bitince de devam etme dedi. Şu an için bir şeye ihtiyacın yok dedi ilerleyen haftalarda vereceğim dedi. Acaba benim de bi şeyler kullanmam gerekli midir? Kafam karıştı sizlerden duydukça.

2. sorum biraz özel ama doktora sormaya çekindim. Kızlar acaba hamileyken ilişkide içine boşalma sakıncalı midir? Bu konuda biri beni aydinlatabilir mi

Kızlar az önce konuşuyordunız ya bebiş hareketi diye:)
Annem erkek çocukları 2,5 ayda seyirmeye başlar hissettirir dedi :)
Bebişleriniz olabilirmiş o hareketler
Gazdır o gaz dedim, sen çok biliyorsun dedi :))
O zaman bizimki de oglan bakalim ay nasil heycanliyim

Canım bu yağı aldın mi sen? Bana da bebe yağı kullan.yeter zaten catlayacaksa ne sürsen çatlar dediler bebe yağı almayı düşünüyordum. Bende bi aktara uğrarım artık.

1. Bana decavit verdi onu kullaniyorum
2. Enfeksiyon kapmamak için korunmalisiniz dedi Dr.

Yok kuzum o gaz farkli bende de oluyo zaman zaman ama bu baya hep ayni yerde gunde 1 2 kere boyle tik tik yapiyo sag kasigimda
Nasıl olsa ilerleyen zamanlar da net şekilde hissedecegiz canım. Hatta sizin ilk hamileliginiz olmadığı için bizden daha erken hissedersiniz. Bi kaç hafta sonra tekmeler yaramazlar

Canim bana simdi decavit basladi ve devit damla iliskiye gelince kizimdada 10 ay el surmedi esim bu bebis dede el surmuyor o yuzden bu konuda pek bilgim yok dr a sor cekinme

Nasıl olsa ilerleyen zamanlar da net şekilde hissedecegiz canım. Hatta sizin ilk hamileliginiz olmadığı için bizden daha erken hissedersiniz. Bi kaç hafta sonra tekmeler yaramazlar
Zaten bu pit pitlar hic bisey karnimin dalga dalga oldugunu biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…