- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.801
Masallah kuzuna canim :) valla bana kiz gibi geldi ama :) ben tam anlamiorum bendeEki Görüntüle 1821917 Bizimse kontrolümüz vardı bugün günümüzle uyumluyuz 9+5 iz hayırlısıyla boyumuz 2.85 cm olmuş keyfimiz yerinde elleri kolları kıpır kıpır oynuyordu doktor 2 hafta sonra 2li tarama için çağırdıIkra meyra disikartal87 sizlerden de cinsiyet tahmini bekliyoruz teyzeleri :)))))
canim 50 alti erkek insallah oyledir dogruluk payi vardir oohh massalah kuzuna saglikla gelsin annesiKızlar bugün ikili test sonucum çıkmış:) sonuç çok iyi dedi doktorum 3 lü test gerek yokmuş artık. Birde folik asit bırak dedi. Serbest beta hcg 49.6 50 nin altı erkek oluyomuş ya benimki sınırda ama. Neyse bebiş sağlıklı olsun da artık gerisi önemli değil.
Ben bebe yagida aldim pazar gunu dalinin onu kullanacam ikizlerde gobus ucak gibi oluyormus :)Ayrıca hangi kremi kullanırsak kullanalım çatlayacağı varsa çatliyor,önemli olan nemli tutmak,ben ilk doğumumda avonun vücut losyonunu kullanmıstım ve hiç çatlamadım,simdi doktorum bebe yağı kullan dedi onu kullanacam
Ayyy insallah canim agzin bal yesin tatlimIkra meyra Evet canim görümcemden biliyorum ikizlere hamileyken karnı acayip büyümüştü, o yüzden çok fazla çatlağı oldu göbek çevresinde,sen bolca yağlan,olursa da olur artık yapacak birşey yok, onun gibi seninkilerde kız olursa tadından yenmez inşallah,
Canım benim demir iyi çıktı sadece vinalac multi vitamin verdi zencefil özlü bi ilaçmış mide bulantısı ve gripede iyi gelir dedi hakikaten azaldı mide bulantım. Ayrıca mide bulantısı için drama mine verdi ama kullanmıyorum onu.
O zaman bizimki de oglan bakalim ay nasil heycanliyimKızlar az önce konuşuyordunız ya bebiş hareketi diye:)
Annem erkek çocukları 2,5 ayda seyirmeye başlar hissettirir dedi :)
Bebişleriniz olabilirmiş o hareketler
Gazdır o gaz dedim, sen çok biliyorsun dedi :))
Canım bu yağı aldın mi sen? Bana da bebe yağı kullan.yeter zaten catlayacaksa ne sürsen çatlar dediler bebe yağı almayı düşünüyordum. Bende bi aktara uğrarım artık.arkadaslar çatlak kremine basladınız mı
ben araştırdım ama çok tutan kremler inanılmaz pahalı geldi açıkcası.
aktara gittim. sordum Talya isimli bir yağ önerdi bana
Bileşimi : Aynı safa, avakado, buğday, badem, ceviz, çuha çiçeği, heliantus, jojoba, kakao, kayısı çekirdeği, nar çekirdeği, papatya, susam, zeytin yağları ve E vitamini.
badem yağını da sordum kıllanma yapar mı diye
içinde hepsinden azar miktarlarda olduğu için o kdar cık miktar kıllanmaya sebep olmaz dedi
1. Bana decavit verdi onu kullaniyorumKızlar benim de iki sorum olacak sizlere. Hepiniz çeşitli vitaminler kullanıyorsunuz doktor bana hiç ilaç vermedi folik asit bitince de devam etme dedi. Şu an için bir şeye ihtiyacın yok dedi ilerleyen haftalarda vereceğim dedi. Acaba benim de bi şeyler kullanmam gerekli midir? Kafam karıştı sizlerden duydukça.
2. sorum biraz özel ama doktora sormaya çekindim.Kızlar acaba hamileyken ilişkide içine boşalma sakıncalı midir? Bu konuda biri beni aydinlatabilir mi
O seyirme hissi bende de var. Özellikle öne doğru egildigimde hemen oluyor ama bende gaz herhalde diyorum.O zaman bizimki de oglan bakalim ay nasil heycanliyim
Yok yok gaz degil yaa kuzum hic mi gaz yapmadik bu yasa kadar bu farkli baya icerden tik tik yapiyoO seyirme hissi bende de var. Özellikle öne doğru egildigimde hemen oluyor ama bende gaz herhalde diyorum.
Benim bu aralar kaşıntım var da acaba onunla alakası var midir diye sordum. Enfeksiyon kapiliyorsa dikkat etmek Lazim1. Bana decavit verdi onu kullaniyorum
2. Enfeksiyon kapmamak için korunmalisiniz dedi Dr.
Ayy hamilelik bende müthiş gaz yaptı o yüzden her seyi gaza yoruyorumYok yok gaz degil yaa kuzum hic mi gaz yapmadik bu yasa kadar bu farkli baya icerden tik tik yapiyo
Yok kuzum o gaz farkli bende de oluyo zaman zaman ama bu baya hep ayni yerde gunde 1 2 kere boyle tik tik yapiyo sag kasigimdaAyy hamilelik bende müthiş gaz yaptı o yüzden her seyi gaza yoruyorum
Nasıl olsa ilerleyen zamanlar da net şekilde hissedecegiz canım. Hatta sizin ilk hamileliginiz olmadığı için bizden daha erken hissedersiniz. Bi kaç hafta sonra tekmeler yaramazlarYok kuzum o gaz farkli bende de oluyo zaman zaman ama bu baya hep ayni yerde gunde 1 2 kere boyle tik tik yapiyo sag kasigimda
Canim bana simdi decavit basladi ve devit damla iliskiye gelince kizimdada 10 ay el surmedi esim bu bebis dede el surmuyor o yuzden bu konuda pek bilgim yok dr a sor cekinmeKızlar benim de iki sorum olacak sizlere. Hepiniz çeşitli vitaminler kullanıyorsunuz doktor bana hiç ilaç vermedi folik asit bitince de devam etme dedi. Şu an için bir şeye ihtiyacın yok dedi ilerleyen haftalarda vereceğim dedi. Acaba benim de bi şeyler kullanmam gerekli midir? Kafam karıştı sizlerden duydukça.
2. sorum biraz özel ama doktora sormaya çekindim.Kızlar acaba hamileyken ilişkide içine boşalma sakıncalı midir? Bu konuda biri beni aydinlatabilir mi
Zaten bu pit pitlar hic bisey karnimin dalga dalga oldugunu biliyorum benNasıl olsa ilerleyen zamanlar da net şekilde hissedecegiz canım. Hatta sizin ilk hamileliginiz olmadığı için bizden daha erken hissedersiniz. Bi kaç hafta sonra tekmeler yaramazlar
Canım bende banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum şimdide her gece bu kreme başlıcam artık. Eski çatlaklarıda kapatıyomuş selülit falan faydalıymış inşallah öyledir yaniBen bebe yagida aldim pazar gunu dalinin onu kullanacam ikizlerde gobus ucak gibi oluyormus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?