bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy canım gözün aydın çok çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah bebiş erkektir gönlündeki olur canım..

Ayyy canım gözün aydın çok çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah bebiş erkektir gönlündeki olur canım..
İyi niyetin için çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur rabbim gönlümdekini verir. Allh seninde gönlündekini versin. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.

Kizlar bende hastaneden geldim...ikili tarama yapildi hersey normal denildi sali gunude kan sonucunu alicam..ama cinsiyet soylemedi moralim bozuldu ((
Devlet hastanesi oldugu icinmi soylemedi acaba????
Usg varsa paylas biz yorumlayalim

İyi niyetin için çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur rabbim gönlümdekini verir. Allh seninde gönlündekini versin. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.
Slvestere usg paylastim pimkie bacagi kapatmis nupu dedi yabanci siteye atmis usg oyle demis kapali yorumlayamayiz demisler ordakiler daha bilgiliymis canim slvesterde neye gore yorum yapiyorsa anlamadim

Slvestere usg paylastim pimkie bacagi kapatmis nupu dedi yabanci siteye atmis usg oyle demis kapali yorumlayamayiz demisler ordakiler daha bilgiliymis canim slvesterde neye gore yorum yapiyorsa anlamadim
Canım gördüm az önce o sayfayı usg iyice baktım benim paralel nub diye gördüğüm bacakmış ya hadi biz resme bakıp tahmin yapıyoz içimizden geleni SLVESTER biliyorum diyo sallıyor bence inşallah sana kız bebiş gelcek

Amin insallah canim rabbim seninde benimde gonlumuze gore saglikla nasip etsin insallah

Amin insallah canim rabbim seninde benimde gonlumuze gore saglikla nasip etsin insallah
Aminnnn inşallah. Allah müslümanın Müslümana yaptığı duayı kabul edermiş. İnşallah dualarını kabul eder. Sana iki kız bana bir erkek bebiş verir inşallah. İsteyen herkese de gönlündekini versin

Bu nub a bakan sylvester ne ya? İnternet sitesi falan mı çatlıcam :) biri söylesin

Kızlar benim de ikili testimin sonucu çıktı şükür herşey yolundaymış doktor başka test yaptırmaya gerek görmüyorum Dedi. Bana Bi hafta sonra çıkar dedikleri sonuç iki gün sonra çıktı tesadüfen öğrendim :) Bi hafta sonra çıkacak diyenler sizde arada arayın ne olur ne olmaz :)

Cok gusel bi haber canimmm darisi bizlere

Bende hep erkek hissediyorum ama kiz olacakmis gibi gelmeye basladi. Bugun gozum bi erkek kiyafetlerine bi kiz kiyafetlerine gider oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…