bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar kuzenimin kardesi 6 aydir gostermio cinsiyetini almanyada Ikra meyra canim bi baksana

Eklentiler

• IMG_20160427_192145.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 103
Bebegimim cinsiyetini ogrenemedigim icin uzulurken annemin en kucuk kardesime hamile oldugu zaman aklima geldi..
Bebeginin cinsiyetini ogrenmek istemedi doktorlarinda soylemesine izin vermedi hem kendisine hemde bize supriz olsun istiyordu..ve masallahi var tamda tahmin ettigi gun dogum yapti..

Kizlarr tsh si dusuk olan varmi aranizda.
Bugun test yaptrdim tsh dusuk cikti benim.ilk defa troid sorunuyla karsilastim

Canım hiç endişelenme benimde yüksek bi kaç arkadaş daha var düşük olanda yüksek olanda var hamilelikte troid problemi oluşabiliyor benimde normalde bi problemim yok hamile kalınca troid yükseliyor Dr verdiği ilacı verdiği dozda kullan mutlaka bebeğini sağlıkla al kucağına

Canım hiç endişelenme benimde yüksek bi kaç arkadaş daha var düşük olanda yüksek olanda var hamilelikte troid problemi oluşabiliyor benimde normalde bi problemim yok hamile kalınca troid yükseliyor Dr verdiği ilacı verdiği dozda kullan mutlaka bebeğini sağlıkla al kucağına

Canim.massalah bebegine rabbim saglikla nasip etsin insallah.. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…