bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bugun belli oldu tsh dusuklugu ama dr 3 hafta sonra gel tekrar test yapalim ona gore tedavi gerekirse baslariz dedi.burda da okuduguma gore hemn tedaviye baslandi anliyamadim bende

Bugun belli oldu tsh dusuklugu ama dr 3 hafta sonra gel tekrar test yapalim ona gore tedavi gerekirse baslariz dedi.burda da okuduguma gore hemn tedaviye baslandi anliyamadim bende

Canim gecmis olsun hamilelikte hormonlar degisiyor tabi...sen iyisi yarin bi endokrin veya dahiliye uzmanina git...benim tsh gecen yil ve bu yil ki testlerde hep yuksek cikmis ama hicbir doktorbilgilendirmemisti en son yaptigim testte yani ucuncu testi yaptiran doktor hemen endokrine basladi ve ilac kullaniyorum

Hemen başka bir endokrin veya dahiliye doktoruna git çünlü gebelikte hemen ilaç kullandırıyorlar kızımda beşinci hafta benim troid problemi mi öğrendi o zaman da ağır bi grip geçiriyordm dahiliyeci Dr gripten yükselmiş olabilir mi dedim o da olabilir ama bi endokrinoloji bölümüne git dedi bende tecrübesizlik sekizinci hafta gittim doktor bayağı kızdı ilaca başlamakta geç kalma

Tesekkur ederim canlar.
Bende hemn baslanir diye duydum en kisa surede gidecegim insallah.aklima cok takildi uzuldum strese soktum kendimi resmen.diger iki hamileligimde boyle birsey cikmamisti.Allah hepimizin yardimcisi olsun her konuda insallah.

Kızlar gunaydinn.Ben sadece 6.haftada yani hamileliği ogrendigimde kan idrar testi yaptm.snra kndiniz mi istediniz yoksa doktor mu yaptı.beni 1 ay snra gel deyip gönderdi fakülte geçen hfta. Ama bugün doçent randevum var ve cok heyecanliyim insallh iyi haberler aliriz hepimiz. gece uyuyamadim heyecandan

Saglikli mutlu haber almayi nasip etsin rabbim insallah

çok pahalı bişiii değil o zmn...devlette uğraşmaya değmez.. :/

Can'ım benim ilk doktorum Prof tu sağolsun hiç tahlil istemedi bendende pıhtılaşma sorunu ve idrar yolu iltihabı olunca içime kurt düştü memnun kalmadım değiştirdim şimdiki doktorum ilk muayenede bütün tahlilleri istedi kan idrar tiroidler folikasit toksoplazma yani kafamda hiç soru işareti kalmadı gerçekten ilgili her sorumu ciddiye alarak cevapladı bundan sonra bu doktorla devam etmeyi düşünüyorum inşaallah güzel haberlerle gelirsin belki de cinsiyetini öğrenirsin

Benimki 21 Mayıs canım şafak karanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…