bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gozun aydin canim guzel haber almissin bebesinden.
Bende 1 hafta once test yaptirdim protein + cikti tansiyonum dusuktu.dun tekrarladik testi protein - olmus.devletteki dr pek aciklamada bulunmuyor.cok su icmiyorsa olabilit belki.ben suyu arttirdim ona bagladim kendimce.
Sali gunu kendi dr me gidicem nasipse unutmazsam sorarim.

Cevap için teşekkür ederim canım ben günde 1 litre filan içebiliyodum ama 2 ye çıkarcam artık

Günaydın kızlar
Benim 2-3 gündür burnum kanıyor günlük takipte bu haftalarda burun kanaması olur diyor da acaba sizlerde de oluyor mu?

bende dünden beri kusuyorum bakıyorum geçmiş hiçbişeyim yok bide bakıyorum banyodan çıkamıyorum üstüne kiloda alıyorum sürekli

My moonlight canim bak bu nupla ayni degil canim seninkinde ben nup goremedim ama bu usg pimkie cizdi mavi bacagi sari nup paralelmis kiz dedi oraya bak son sayfadan 2 sayfa canim bu bebegin poposu yukari dogru beli egik bence sasirtacak bu usg erkekde olabilir tabi bizler tahminciyiz

Eklentiler

• index-6.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 45
Canım bunda yine tek nub çıkarmış biri bacak demiş. Benimkine bak resmen iki kalmadan başlamış bacakları çizmiş. Tabi benimkine erkek diye inat edemem bilmiyorum ama pimkie nin çizdiği yer bacak gibi geldi sen ne dersin? Erkek istediğimi unut yorum yap lütfen.

Valla kizlar sayenizde bende ogreniyorum tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…