- 26 Ekim 2015
- 1.379
- 1.301
- 133
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.961
Aynen canimmm hersey bebisimiz icin
Saglikli bir sekilde beslenmen onemli.zaten ilk 3 ay kilo almayi pek onermez drler.3 aydan sonra yavas yavas ve az kilo almak en guzeli.Kızlar benim.mide bulantim kusmam olmadı yeme duzenim aynı. 3 ayı devirdik hiç kilo almadım bu iyi bir şey değil mi? Çünkü çok kilo almak istemiyorum :)
Bir de benim de gobegim baya baya belirginleşti :) 3 ayı devirdik artık daha fazla siser gobusum
Canım bizde iki kız kardeşiz ben büyüğüm bizde hep keşke bi kardeş daha olsaydı derdik 3 çocuk ideal bence bunu sağlıklı doğruyum inşallah 2 sene sonra bidaha isticez. Daha bunu doğurmadan 3 ü düşünüyorum diceksiniz ama biz eşimle hep çok çocuk hayal ederiz.Rabbim hayırlı sağlıklı şöyle topaç gibi bi paşa versin sana ınşeğer kız olursa da iki kız kardeş daha iyi. Bizde iki kardeşiz ben büyük bir de erkek kardeşim var bazen diyorum keşke bi tane daha kardeşim olsaydı o da kız olsaydı yada erkek kardeşim kız olsaydı. Erkek kardeşimde canım ciğerim ama Kız kardeşin yeri çok farklı eksikliği gerçekten hissediliyor.
Bak isde benim iki pasam var birde iki kizim olursa cok super olur yaaa rabbim saglikla nasip etsin gonlumuzdekini insallah :)Rabbim hayırlı sağlıklı şöyle topaç gibi bi paşa versin sana ınşeğer kız olursa da iki kız kardeş daha iyi. Bizde iki kardeşiz ben büyük bir de erkek kardeşim var bazen diyorum keşke bi tane daha kardeşim olsaydı o da kız olsaydı yada erkek kardeşim kız olsaydı. Erkek kardeşimde canım ciğerim ama Kız kardeşin yeri çok farklı eksikliği gerçekten hissediliyor.
Bencede en ideali 3. cocuk bende oyle dusundum 3 gebelige karar verdim 7 yil sonra rabbimin lutfu ikiz bebek nasip etti rabbim hepsini saglikla nasip etsin insallahCanım bizde iki kız kardeşiz ben büyüğüm bizde hep keşke bi kardeş daha olsaydı derdik 3 çocuk ideal bence bunu sağlıklı doğruyum inşallah 2 sene sonra bidaha isticez. Daha bunu doğurmadan 3 ü düşünüyorum diceksiniz ama biz eşimle hep çok çocuk hayal ederiz.rabbim hayırlısını versin. Hepimize.
Evet bende okudum canım ama 1 hafta oldu randevuya gideli daha 3 hafta var. Beklicez mecbur. Senin nasibin 4 bebişmiş canım ne Güzel allah çocuklarınla musmutlu yaşamak nasip etsin.Bencede en ideali 3. cocuk bende oyle dusundum 3 gebelige karar verdim 7 yil sonra rabbimin lutfu ikiz bebek nasip etti rabbim hepsini saglikla nasip etsin insallahomurleri uzun mutlu saglikli olur insallah canim takvimini okudunmu bugunkunu kiz cinsiyeti erkek cinsiyetini artik ayirt edebiliyorlarmis
Teşekkür ederim Canım Allahım hepimizinkini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Canım erkek gibi geldi bana rabbim sağlıkla kavuştursun bayaa paşa sanki topaç gibi maşallah
Amin canim insallah guzel duan icin allah razi olsun senden cumlemiz musmutlu yasamayi nasip etsin yuce rabbim.. aminEvet bende okudum canım ama 1 hafta oldu randevuya gideli daha 3 hafta var. Beklicez mecbur. Senin nasibin 4 bebişmiş canım ne Güzel allah çocuklarınla musmutlu yaşamak nasip etsin.
Erkekse deniz kizsa derin canimisim düşünen var mı bebişlere
Evet canım kızRabbim hayırlı sağlıklı şöyle topaç gibi bi paşa versin sana ınşeğer kız olursa da iki kız kardeş daha iyi. Bizde iki kardeşiz ben büyük bir de erkek kardeşim var bazen diyorum keşke bi tane daha kardeşim olsaydı o da kız olsaydı yada erkek kardeşim kız olsaydı. Erkek kardeşimde canım ciğerim ama Kız kardeşin yeri çok farklı eksikliği gerçekten hissediliyor.
Biz kismetse 2 olsun istiyoruz canim kizim var bi de kardes tamam artik diyiruz esimle ama rabbim 3. Yu de verirse elbette dogururumBencede en ideali 3. cocuk bende oyle dusundum 3 gebelige karar verdim 7 yil sonra rabbimin lutfu ikiz bebek nasip etti rabbim hepsini saglikla nasip etsin insallahomurleri uzun mutlu saglikli olur insallah canim takvimini okudunmu bugunkunu kiz cinsiyeti erkek cinsiyetini artik ayirt edebiliyorlarmis
Ben aldım canım aksamları yatmadan önce sürüyormCanım bu yağı aldın mi sen? Bana da bebe yağı kullan.yeter zaten catlayacaksa ne sürsen çatlar dediler bebe yağı almayı düşünüyordum. Bende bi aktara uğrarım artık.
Ben kararsızım cinsiyet bekliyorum öğrenince bakacağım artıkisim düşünen var mı bebişlere
Ben kararsızım cinsiyet bekliyorum öğrenince bakacağım artık
Yok kuzum o gaz farkli bende de oluyo zaman zaman ama bu baya hep ayni yerde gunde 1 2 kere boyle tik tik yapiyo sag kasigimda
Benim 3. Hamileligim olmasina ragmen hissedemedim hic.bugun 10+6yiz ama tik yok.onlar bagirsak hareketleridir.cunku yavasa yavas yukari cikmaya basliyor ve karnimizin icinde sikismalar basladi.seyirme vs onlar bagirsak hareketidir.hissetmemiz ici bi kac haftamiz daha var2 gündür benim de öyle, özellikle sağ tarafıma yatınca oluyor solda segirme gibi böyle bir tuhaf minik kipirtilar... Ben de hissetmek için çok minik oldugunu düşünmüştüm ama değil demek ki :)
Bende bebisim oldugunu hissediyorum hatta eminim2 gündür benim de öyle, özellikle sağ tarafıma yatınca oluyor solda segirme gibi böyle bir tuhaf minik kipirtilar... Ben de hissetmek için çok minik oldugunu düşünmüştüm ama değil demek ki :)
Kızlar benim.mide bulantim kusmam olmadı yeme duzenim aynı. 3 ayı devirdik hiç kilo almadım bu iyi bir şey değil mi? Çünkü çok kilo almak istemiyorum :)
Bir de benim de gobegim baya baya belirginleşti :) 3 ayı devirdik artık daha fazla siser gobusum
isim düşünen var mı bebişlere
Canım bizimkiler daha 5-6 gram onu hissetmen imkansız. Daha 3 cm filan :)Dmi b
Bende bebisim oldugunu hissediyorum hatta eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?