bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Saglikli bir sekilde beslenmen onemli.zaten ilk 3 ay kilo almayi pek onermez drler.3 aydan sonra yavas yavas ve az kilo almak en guzeli.
Bende 3 kilo verdim canim.kocaman da gobek var.dr ler goruyor bu haftama gore biraz fazla olduklarini soyluyorlar.3. Olunca daha fazla oluyor herhalde gobus

Canım bizde iki kız kardeşiz ben büyüğüm bizde hep keşke bi kardeş daha olsaydı derdik 3 çocuk ideal bence bunu sağlıklı doğruyum inşallah 2 sene sonra bidaha isticez. Daha bunu doğurmadan 3 ü düşünüyorum diceksiniz ama biz eşimle hep çok çocuk hayal ederiz. rabbim hayırlısını versin. Hepimize.

Bak isde benim iki pasam var birde iki kizim olursa cok super olur yaaa rabbim saglikla nasip etsin gonlumuzdekini insallah :)

Bencede en ideali 3. cocuk bende oyle dusundum 3 gebelige karar verdim 7 yil sonra rabbimin lutfu ikiz bebek nasip etti rabbim hepsini saglikla nasip etsin insallah omurleri uzun mutlu saglikli olur insallah canim takvimini okudunmu bugunkunu kiz cinsiyeti erkek cinsiyetini artik ayirt edebiliyorlarmis

Evet bende okudum canım ama 1 hafta oldu randevuya gideli daha 3 hafta var. Beklicez mecbur. Senin nasibin 4 bebişmiş canım ne Güzel allah çocuklarınla musmutlu yaşamak nasip etsin.

Evet bende okudum canım ama 1 hafta oldu randevuya gideli daha 3 hafta var. Beklicez mecbur. Senin nasibin 4 bebişmiş canım ne Güzel allah çocuklarınla musmutlu yaşamak nasip etsin.
Amin canim insallah guzel duan icin allah razi olsun senden cumlemiz musmutlu yasamayi nasip etsin yuce rabbim.. amin

Evet canım kız kardeşin yeri farklı kız evladın da yeri farklı bence Rabbim bana da bir kız verir inşallah ama eşim erkek olsun istiyor . Bu devirde kız zormuşmuş sanki erkek kolay da

Biz kismetse 2 olsun istiyoruz canim kizim var bi de kardes tamam artik diyiruz esimle ama rabbim 3. Yu de verirse elbette dogururum

Yok kuzum o gaz farkli bende de oluyo zaman zaman ama bu baya hep ayni yerde gunde 1 2 kere boyle tik tik yapiyo sag kasigimda

2 gündür benim de öyle, özellikle sağ tarafıma yatınca oluyor solda segirme gibi böyle bir tuhaf minik kipirtilar... Ben de hissetmek için çok minik oldugunu düşünmüştüm ama değil demek ki :)

2 gündür benim de öyle, özellikle sağ tarafıma yatınca oluyor solda segirme gibi böyle bir tuhaf minik kipirtilar... Ben de hissetmek için çok minik oldugunu düşünmüştüm ama değil demek ki :)
Benim 3. Hamileligim olmasina ragmen hissedemedim hic.bugun 10+6yiz ama tik yok.onlar bagirsak hareketleridir.cunku yavasa yavas yukari cikmaya basliyor ve karnimizin icinde sikismalar basladi.seyirme vs onlar bagirsak hareketidir.hissetmemiz ici bi kac haftamiz daha var

Kızlar bişey sorcam diğer aylarda doğum yaprakların topiklerinde gezdim biraz. Genelde alışveriş listelerine süt sağma makinası eklemişler. Awent marka ölmüşler. Bunu çalışan anneler mi alıyor. Yoksa ev hanımlarıda süt çektikçe çoğalsın diye alıyor mu? Ben kızımı 4 ay emzirebildim sütüm azdı sonrada kesildi. Bunda çok araştırmak istiyorum en az 1 yıl emzirmek istiyorum. Bilgisi olan cvb versin lütfen. İlkinde sütüm çoğalsın diye yapmadığım kalmadı süt artıran çaylar yeşil soğan pilav bol su hoşaf tatlı kim de derse yaptım olmadı.

Bi benim mi göbek çıkmadı ya :)
Ben de kilo verdim almak yerine.
Gerçi almak da istemiyorum zaten bebişim iyi olsun da.

isim düşünen var mı bebişlere

Ben kız olursa Ece istiyorum erkekse bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…