bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gercekten ben nup gormuyorum az onceki usg baktinmi hic alakasi yok seninkiyle ama ona kiz dedi sende inanki nup goremedim yakinlastiriyorum hayir nup yok inan canim keseke gorsemde nupu cizsem canim 16 haftani bekle benim gibi

Gercekten ben nup gormuyorum az onceki usg baktinmi hic alakasi yok seninkiyle ama ona kiz dedi sende inanki nup goremedim yakinlastiriyorum hayir nup yok inan canim keseke gorsemde nupu cizsem canim 16 haftani bekle benim gibi
Bu da bişey canım görünmüyo deseler keşke. Baktım canım çok farklı usg ler. Çizdiği yeri gördün di sende bacak resmen belli nub diye çizmiş beklicem canım 16. Haftayı resim attığıma pişman oldum zaten..

Aynen bitanem bende atmicam artik doktorum soylicek zaten ya 16 ya 18 ya 20 haftada sabredecem rabbim ikimizin niyetini gonlundekini biliyor cumlemizede nasip etsin saglikla hayirla salihalardan eylesin insallah... amin

haklısın canım nub teorisi ne foto atmamak lazım her kafadan bi ses çıkıo kafa karışıyor
Rabbim hayırlı sağlıklı şöyle topaç gibi bi paşa versin sana ınş eğer kız olursa da iki kız kardeş daha iyi. Bizde iki kardeşiz ben büyük bir de erkek kardeşim var bazen diyorum keşke bi tane daha kardeşim olsaydı o da kız olsaydı yada erkek kardeşim kız olsaydı. Erkek kardeşimde canım ciğerim ama Kız kardeşin yeri çok farklı eksikliği gerçekten hissediliyor.

Kızlar benim.mide bulantim kusmam olmadı yeme duzenim aynı. 3 ayı devirdik hiç kilo almadım bu iyi bir şey değil mi? Çünkü çok kilo almak istemiyorum :)

Bir de benim de gobegim baya baya belirginleşti :) 3 ayı devirdik artık daha fazla siser gobusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…