bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bilmem ki ama yinede cok tatli bi his

Bence de :) Bebek ya da değil. .. Ben zaten bebeğe yormuyordum ama burda okudukan sonra acaba mi dedim. Bilmem Allah bilir.. Sağlık olsun da yeter ki... Tek dileğim bebegimle ilgili sağlığı şuanda. .

2 gündür benim de öyle, özellikle sağ tarafıma yatınca oluyor solda segirme gibi böyle bir tuhaf minik kipirtilar... Ben de hissetmek için çok minik oldugunu düşünmüştüm ama değil demek ki :)
10. Haftada bende de olmustu pit pitlar sonra 1 2 haftaya gecti. Doktorum hissedemeyecegim kadar kucuk oldugunu ve bagirsak hareketi oldugunu soylemisti. Simdi hic oyle pit pit olmuyor.

Benim doktor %80 erkek dedi erkek isimlerine bakyrm ama kara vermek zor
Ayy ne güzel canım darısı bizlere int çok güzel erkek isimleri var bakmanı tavsiye ederim ben de oğlumun ismi ile uyumlu isimler bakacam büyük ihtimal oğlumun ismi Aytuğ

Evet çocuk emdikçe süt çoğalır derler ama makine ile sağınca da çoğalır mı bilmiyorum çalışan anneler veya annenin meme ucundan problem varsa sağıyorlar

Emzirme sanatı diye bi kitap var methediyolardı bende aldım baya detaylı anlatıyor , onada bi göz gezdirebilirsiniz bende alıp sadece göz gezdirdim şimdilik , daha 10. Hafta dayım unuturum diye erken okumuyorum

Merhaba ben yeni üye oldum arkadslar.. benm bebegimde 12 haftalik.. sali gunune ikili tarama icin randovu aldim ama hastane baya uçuk bir fiyat soyluyor acaba sizler ne kadara yaptirdiniz bu testi. .
Canım ben muayene hariç 15 lira ödedim ve çok şaşırıyorum uçuk fiyatları duydukça. Başkent hastanesine gidiyorum

kizlar ya dr yokmuş gosteremedim catlayacam meraktan size fotosunu gönderdim bakabilir misiniz
Çok anlamam ama okuduğum değerlere göre seninki risk sınırının çok altında görünüyo gayet iyi yani..
Risk 1:125 ve üzeri seninki 1: binli sayılar benim anladığım tertemiz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…