- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.161
Ben iki oglumdada 7 aylik olunca basladim buyuk nisan bebegi kucuk kasim bebegi ikisininde hava serinligi ayniydi ince uzun kollu aldim cit citlilarida uzun kollu aldim kasim bebegime fazla aldim onu kisdi uzun kollu cok lazim nisan bebegime az uzun kollu cogunluk yarim ve sifir kollu cit citli aldim hastane cikisi battaniye ve ic battaniye aldim altini degistirecegimiz ince minder ve yastigi takim oluyor biberon yinede bulundurdum her ihtimale karsi cam biberon tercih edilmelidir suluk biberon da aklima geldikce yazarim canimKızlar bebisler için alışverişe hangi haftada başlamak gerekir? Ben 25 haftadan sonra yaparım diye düşünüyordum eşim erken olur daha dedi sanki çok biliyor datecrübeli anneler anlatsın hele.
25-30 haftalarda tam en sıcak zamanlara geliyor ama napcaz bilmiyorum
canım ben özlem hanımı da denedim cok da aman aman ilgili diil yani ilk gebeliğinse iyi ama kaybın yada kayıpların varsa cok ilgilenmiyo..orda narin hanım perinatalogmuş iyi diyolar..hatta konyada ilk suda doğumu yaptıran o dediler..bnde başkentte aytaç beye gidiyorum sağolsun kendi bebeği gbi üstümüze titriyo bnde başta erkek olmasın diyodum ama cok memnun kaldım aklında olsun..inşallah kafana göre birini bulursun canımakşam biraz araştırdım canım, emel hanım da güler hanım gibi çok yoğunmuş ve evet çok yakın davranmıyomuş.. zaten randevuları da doluydu.. bide ben bosna tarafındayım baya uzak olacaktı.. medicanadan 13.30a randevu aldım özlem hanıma.. bakalım inşallah iyi geçer.. şu son durum hariç benim de sıkıntısız gidiyodu çok şükür, bu tüp bebekde fln meşhur olan iyi doktorlar, doçentler fln normal gebeliklerle pek ilgilenmiyolar demişti bi arkadaş, inanmamıştım ama şimdi mantıklı geliyor.. ben bi şikayetim olmayınca geçiştirmesin yine de ilgilensin istiyorum, inşallah bu sefer iyi geçer randevu. bugün iyi giderse özlem hanımla devam ederim, memnun kalmazsam yine güler hanıma devam ederim en azından düzenim bozulmamış olur.. hayırlısı diyorum :) teşekkür ederim buarada canım :)
aynen canım ben açık syleyemedim ağzına sağlık..emel hanımın eşi herkese bakmışyomuş orda diye duydum bnde tüp bebekle ilgileniyomuş sadece..Canım moralini bozmak istemem ama bilgi vermezsem kendimi kötü hissederim.
1_ medicana ameliyathane ve yoğun bakım steril olma konusunda şüpheli çünkü en feksiyon kapılıyor
2_ özlem hanım başkalarından kötü hikayeler duydum ama teyzemin kızı ikiz bebek doğum yaptı bebeklerden biri enfeksiyon nedeniyle öldü. Diğeri oturamıyor doğum anamolisi demişler Ankarada.
Ben uyarmak istedim. Ama o hastaneye yeni geçen jule hanım var kızılaydan yakın zamanda geçti. O doktor ve emel hanımın eşi soyadı özçimen adını unuttum o var. Ama yinede o hastane şüpheli benim gözümde.
Çok beğendim çok güzel bence varsa becerin hiç durmaKızlar ben bunu cok begendim beybime yapayım araba içinde puset içinde falan iyi olur diyorum ama güzelmi sizce nasıl ?Oyalanırım hem yaparken :) ne diyosunuzz..
Super yaaa guzel canim battaniye gibi kullan sicacik olur usumez kuzunKızlar ben bunu cok begendim beybime yapayım araba içinde puset içinde falan iyi olur diyorum ama güzelmi sizce nasıl ?Oyalanırım hem yaparken :) ne diyosunuzz..
Sanki 45 yasindaymisin gibi soylemisler anlamiyorum ben milleti 45 de olsa rabbimden baska kimse bilemez cok kisi 45 50 yaslarda dogum yapti noldu cok sukur saglikla dunyaya geldiler hulya avsar kizi 18 yasinda kendi 54 yasinda yani canim her kafadan bir ses aldiris etmeyin bu seslere rabbime dua dua dua ve duysun duamizi saglikla nasip etsin insallah massalah kuzuna canim saglikla kalin.. aminHayırlı Cumalar!!!
İkili tarama testimin sonucu iyi çıktı. Yaştan dolayı sorun yaşayabilirsin diyen bi tanıdık olmuştu ama neyse ki öyle bir sorunla karşılaşmadık, çok şükür. (30 yaşındayım, ilk bebeğim olacak)
Allahım herkesin bebeğini sağsalim kucaklarımıza almayı nasip et!
Canım yanlarında düzeltilmiş mom değeri yazıyor onun 2 nin altında olması gerekiyor diye okudum bi yerden. Bunu dikkate alma doktorun en doğrusunu anlatır. Zaten genelde pap-pa 4 veya onun altında çıkıyor buda normal galiba.Canm bnm de pazrtsi cikcak sonuç Pap pa kaç olmasi lazm.crs gostrcm doktora netten bakcam bn pzrtsi
Oyle bir soylenti var canim ne kadar dogruluk payi var bilemem rabbim gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah hayirli cumalar canim dua ileMerhaba güzel annişler
Hepinize hayırlı cumalar şu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inşallah.. Bu arada bu serbest beta dediğiniz şeyi merak ettim kızımın sonuçlarına baktım 65.8 çıkmış acaba doğru olabilirmi diye düşünüyorum
Evet bende seviyorum, göbeğime bakınca hamile moduna giriyorum iyiceEvettt kizimda hic yoktu gobusss bu findigim da hemence buyudu seviyoruz gobuslerimizi
Sanki 45 yasindaymisin gibi soylemisler anlamiyorum ben milleti 45 de olsa rabbimden baska kimse bilemez cok kisi 45 50 yaslarda dogum yapti noldu cok sukur saglikla dunyaya geldiler hulya avsar kizi 18 yasinda kendi 54 yasinda yani canim her kafadan bir ses aldiris etmeyin bu seslere rabbime dua dua dua ve duysun duamizi saglikla nasip etsin insallah massalah kuzuna canim saglikla kalin.. amin
Kızlar ben bunu cok begendim beybime yapayım araba içinde puset içinde falan iyi olur diyorum ama güzelmi sizce nasıl ?Oyalanırım hem yaparken :) ne diyosunuzz..
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten erken tahmin etmiş şanslılardansın sende:) usg fotosu varsa atarmısın? Mide bulantıların geçti mi?Hayirli cumalar guzel anneler:) sizler ve bebitolariniz iyidir insallah ben 2-3gundur duzelmeye basladim daha once yazmistim mide problemleri yaşadığımı yogun bulanti ve kusmayla geciyordu gunlerim ama birkac gündür daha hafif gecmeye basladi en azindan her yedigimi cikarmiyorum ve biraz beslenmeye basladim ama su icemiyorumbebegimin suyu azalack diye cok korkuyorum .Bu arada ikili test konusulmus ben yaptirmadim ikili testi doktorum bana birakti ve hicbir garantisi olmadigini soyledi yani dusuk risk ciktiginda bile down sendromlu olabilr dedi guvenilir bir test olmadigini belirtti ayrica 11+5 te erkege benzetti erken degilmi diye sordum 1ay sonra kesinlestiririz ama erkege benziyor dedi hatta gösterdi bacak arasini ama ben anlamadım tabi:)
Canım bende yaş var deyince baya 50 galan bekledim sen içini ferah tut benim teyzem 52 yaşında menapoz sanıp doğum yaptı maşallah şu anda 14 yaşında çocuk turp gibi herşey güzel olur inşallah hepimiz için :)Hayırlı Cumalar!!!
İkili tarama testimin sonucu iyi çıktı. Yaştan dolayı sorun yaşayabilirsin diyen bi tanıdık olmuştu ama neyse ki öyle bir sorunla karşılaşmadık, çok şükür. (30 yaşındayım, ilk bebeğim olacak)
Allahım herkesin bebeğini sağsalim kucaklarımıza almayı nasip et!
Merhaba kizlar bende kasim annesi olacagim insallah benide eklermisiniz son adet tatihim 27 ocak o2.11.2016 tahmini dogum 2. Cocugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?