- 2 Nisan 2016
- 99
- 190
- 8
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.141
Sağolasın canım benim. doktorumda erkek dedi bakalım.. hayırlısıErkek mi canim masallah bebisine
Güle güleoda guzelmiş evet bakıyorum gecen ona birseyler aldım hastane çıkış falan yeşli kırme aldım
Şimdi nasılsın canım iyileştin mi?Kizlar ben duramadim perde astimsimdide sancim var hafiften
Canım moralini bozmak istemem ama bilgi vermezsem kendimi kötü hissederim.akşam biraz araştırdım canım, emel hanım da güler hanım gibi çok yoğunmuş ve evet çok yakın davranmıyomuş.. zaten randevuları da doluydu.. bide ben bosna tarafındayım baya uzak olacaktı.. medicanadan 13.30a randevu aldım özlem hanıma.. bakalım inşallah iyi geçer.. şu son durum hariç benim de sıkıntısız gidiyodu çok şükür, bu tüp bebekde fln meşhur olan iyi doktorlar, doçentler fln normal gebeliklerle pek ilgilenmiyolar demişti bi arkadaş, inanmamıştım ama şimdi mantıklı geliyor.. ben bi şikayetim olmayınca geçiştirmesin yine de ilgilensin istiyorum, inşallah bu sefer iyi geçer randevu. bugün iyi giderse özlem hanımla devam ederim, memnun kalmazsam yine güler hanıma devam ederim en azından düzenim bozulmamış olur.. hayırlısı diyorum :) teşekkür ederim buarada canım :)
Güle gülekullansın inş bebişin ben bekleyeceğim 6. aydan evvel bişe almayı düşünmüyorum oğlumda biraz aceleci davrandım kız dedi doktor önce herşeyini pembe aldım sonradan erkek dedi aldığım herşeyi dağıttım o yüzden hiiiç acelem yok
Aldıklarını bizede atda bakalım minik. Kıyafetleri içimiz neşe dolsun şöyleeeben onda kırem alıyorum hem kıza hem erkege göre :)
Ben balikesirdeyim cnm
Aslında ben farksız değilim iki gün yattım yattım hastaneden geceleri bulantıyla uyanıyorum şu saat oldu ağzıma bir lokma almadım ama dedim ya bunlar hamilelikle alakalı çünkü daha öncesinde de kullandım bu belirtiler hamilelikle başladı.. Yarın yine hastaneye yatıyorum bulantıdan doktor çağırdı.. Bu ilacı babamda kullanır annemde kan akışı için gerekliymiş...dediğin gibi senin sebep başkadır belki ama ben tedbirli olmaktan yanayım.. İnşaallah sağlıkla alırız kucaklarımızaBenm dusugum büyük iht. Tsh tandi.tsh düştü 15 gün sonra hamile oldgmu ogrendm çünkü.coraspin n midemi bozdgna emin gibiyim.çünkü içtiğim günler yerimden kalkamiyrm.sana ne güzel Yan etki yapmams ama Yan etkilrnde mide rahatszlgi var yani.Gece uykulrmi bile boldgndn yatarken içmeye de cesaret edemiyrm.doktora gidip sorcam soyliicm İnşallah da daha gidemedm.bugün gittiğim doktor da randevulu alioms şansıma geri döndüm.Öyle yani İnşallah midem bulanıyor düzelsin de coraspin de içerim herşeyi içerim
Benim ilk doğum normalken sezaryene döndü doğum yapamadım kalp problemim var yani mecbur sezeryan olacağın... Bebeğini ben erkeğe benzettim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBu arada doktorum normal doğum için bir sakıncası yok dedi kan sulandırıcı iğne kullanmamın. Kafamı kurcalayıp duruyordu ne zamandır.. Clexane 0.4 kullanıyorum. Burada bu konuda yazan arkadaşlarımız da vardı. Doktorunuz ne söyledi?
Şimdi okudum yazını hayırlı olsun arkadaşım oğlumda bende 10 haftalıkken öğrenmiştim şok olmuştum ve doğru çıktı.. Erkek bebekleri erken söylüyorlar... Hatta burdan yazmıştım da olur mu öyle şey çok erken demişti herkes ama oluyormuş işte...Doktorumda erkek dedi canım. Ultrason ile bakarken eşim videoya aldı sağolsun. Çıkıntı var erkek sanırım daha kimseye söylemeyin dediydi. Sonrasında bende izledim ve gördüm. Hayırlısı artık. 10 hafta 4 gün iken görmüş oldu doktorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Anladım canım.. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalımBenim ilk doğum normalken sezaryene döndü doğum yapamadım kalp problemim var yani mecbur sezeryan olacağın... Bebeğini ben erkeğe benzettim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende çok şaşırdım beklemiyordum tahmin yapmasını. Seninde öyle olduysa doğrudur büyük ihtimalle. Hayırlısı bakalımŞimdi okudum yazını hayırlı olsun arkadaşım oğlumda bende 10 haftalıkken öğrenmiştim şok olmuştum ve doğru çıktı.. Erkek bebekleri erken söylüyorlar... Hatta burdan yazmıştım da olur mu öyle şey çok erken demişti herkes ama oluyormuş işte...
Canm bnm de pazrtsi cikcak sonuç Pap pa kaç olmasi lazm.crs gostrcm doktora netten bakcam bn pzrtsiCanım korkma pap-pa düşük temiz çıkmış yani. Birde serbest beta hcg 77 çıkmış kız olma ihtimali var bebeğin. Tabi buda bi teori canım kesin değil. Ama cinsiyet belli olunca bana bunu hatırlatır mısın canım sağlıklı bebişin olsun fıstık.
aminn canim çok teşekkür ederim gosterdim bugün dr oda temiz cikmis dedi insallah yaptiran arkadaslarinda temiz cikar Rabbim herkesin gonlune gore versin bu teoriyi bir arkadas daha söylemişti cinsiyeti öğrenince ikinizede haber veririmCanım korkma pap-pa düşük temiz çıkmış yani. Birde serbest beta hcg 77 çıkmış kız olma ihtimali var bebeğin. Tabi buda bi teori canım kesin değil. Ama cinsiyet belli olunca bana bunu hatırlatır mısın canım sağlıklı bebişin olsun fıstık.
Ben korkuyorum yapamıyorum tüy dokucu kremde kimyasal diye kullanmıyorum. Hiç kullanmadigim jileti kullaniyorum su an. Bebegime zarar vermekten çok korkuyorumKızceler ya ozel olacak ancak birsey danısmslıyım agda işini ne yapıyrsynuz ozellikle ozel bölge için herhangi bir sakıncası varmi korkuyrm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?