bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
oda guzelmiş evet bakıyorum gecen ona birseyler aldım hastane çıkış falan yeşli kırme aldım
Güle güle kullansın inş bebişin ben bekleyeceğim 6. aydan evvel bişe almayı düşünmüyorum oğlumda biraz aceleci davrandım kız dedi doktor önce herşeyini pembe aldım sonradan erkek dedi aldığım herşeyi dağıttım o yüzden hiiiç acelem yok

Canım moralini bozmak istemem ama bilgi vermezsem kendimi kötü hissederim.
1_ medicana ameliyathane ve yoğun bakım steril olma konusunda şüpheli çünkü en feksiyon kapılıyor

2_ özlem hanım başkalarından kötü hikayeler duydum ama teyzemin kızı ikiz bebek doğum yaptı bebeklerden biri enfeksiyon nedeniyle öldü. Diğeri oturamıyor doğum anamolisi demişler Ankarada.

Ben uyarmak istedim. Ama o hastaneye yeni geçen jule hanım var kızılaydan yakın zamanda geçti. O doktor ve emel hanımın eşi soyadı özçimen adını unuttum o var. Ama yinede o hastane şüpheli benim gözümde.

ben onda kırem alıyorum hem kıza hem erkege göre :)

Bu arada doktorum normal doğum için bir sakıncası yok dedi kan sulandırıcı iğne kullanmamın. Kafamı kurcalayıp duruyordu ne zamandır.. Clexane 0.4 kullanıyorum. Burada bu konuda yazan arkadaşlarımız da vardı. Doktorunuz ne söyledi?

Aslında ben farksız değilim iki gün yattım yattım hastaneden geceleri bulantıyla uyanıyorum şu saat oldu ağzıma bir lokma almadım ama dedim ya bunlar hamilelikle alakalı çünkü daha öncesinde de kullandım bu belirtiler hamilelikle başladı.. Yarın yine hastaneye yatıyorum bulantıdan doktor çağırdı.. Bu ilacı babamda kullanır annemde kan akışı için gerekliymiş...dediğin gibi senin sebep başkadır belki ama ben tedbirli olmaktan yanayım.. İnşaallah sağlıkla alırız kucaklarımıza

Benim ilk doğum normalken sezaryene döndü doğum yapamadım kalp problemim var yani mecbur sezeryan olacağın... Bebeğini ben erkeğe benzettim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Şimdi okudum yazını hayırlı olsun arkadaşım oğlumda bende 10 haftalıkken öğrenmiştim şok olmuştum ve doğru çıktı.. Erkek bebekleri erken söylüyorlar... Hatta burdan yazmıştım da olur mu öyle şey çok erken demişti herkes ama oluyormuş işte...

Bende çok şaşırdım beklemiyordum tahmin yapmasını. Seninde öyle olduysa doğrudur büyük ihtimalle. Hayırlısı bakalım

Canm bnm de pazrtsi cikcak sonuç Pap pa kaç olmasi lazm.crs gostrcm doktora netten bakcam bn pzrtsi

Hayirli cumalar guzel anneler:) sizler ve bebitolariniz iyidir insallah ben 2-3gundur duzelmeye basladim daha once yazmistim mide problemleri yaşadığımı yogun bulanti ve kusmayla geciyordu gunlerim ama birkac gündür daha hafif gecmeye basladi en azindan her yedigimi cikarmiyorum ve biraz beslenmeye basladim ama su icemiyorum bebegimin suyu azalack diye cok korkuyorum .Bu arada ikili test konusulmus ben yaptirmadim ikili testi doktorum bana birakti ve hicbir garantisi olmadigini soyledi yani dusuk risk ciktiginda bile down sendromlu olabilr dedi guvenilir bir test olmadigini belirtti ayrica 11+5 te erkege benzetti erken degilmi diye sordum 1ay sonra kesinlestiririz ama erkege benziyor dedi hatta gösterdi bacak arasini ama ben anlamadım tabi:)

aminn canim çok teşekkür ederim gosterdim bugün dr oda temiz cikmis dedi insallah yaptiran arkadaslarinda temiz cikar Rabbim herkesin gonlune gore versin bu teoriyi bir arkadas daha söylemişti cinsiyeti öğrenince ikinizede haber veririm

Kızceler ya ozel olacak ancak birsey danısmslıyım agda işini ne yapıyrsynuz ozellikle ozel bölge için herhangi bir sakıncası varmi korkuyrm da
Ben korkuyorum yapamıyorum tüy dokucu kremde kimyasal diye kullanmıyorum. Hiç kullanmadigim jileti kullaniyorum su an. Bebegime zarar vermekten çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…