bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ben ilk bebeğimde hevesle cinsiyet belli olmadan krem sarı yeşil almaya başladım öğrenince yavaş yavaş her gördüğümü aldım belli bi hafta yüklenmedim. Şimdi daha erken diyorum belli olsun cinsiyet yavaş yavaş gördüğümü alcam.

Canım bende hastane çıkışıyla başladım. 2 _3 tane 10 lu takım hastane çıkışı aynen şimdi Ekim ortası Kasım anneleri olmaz kış bebeklerine bol bol uzun kollu çıt çıtlı badi alın 2 yada 3 penye ince kundak çok kullanılıyor. Ben bir peluş battaniye almıştım birde örgü örmüştüm. Eldiven çorap bebek tırnak keskisi şampuanları havlusu maşrapa küvet birde üzerine gergili bişey aldım yalnız bebek yıkarken çok faydalı. Tulum. Birde penye pantolon patiklere olanlar hemen küçülüyor. Ama patik ayrı alırsanız o pantolon daha uzun giyiyor. Yavaş yavaş devam ederiz anlatmaya.

Kızlar ben bunu cok begendim beybime yapayım araba içinde puset içinde falan iyi olur diyorum ama güzelmi sizce nasıl ? Oyalanırım hem yaparken :) ne diyosunuzz..
Canım güzelmiş bende böyle battaniye kundakları çok seviyorum ama hemen küçülüyor dediler vazgeçtim. Normal örmeye başladım ama benim favorim bu resimdeki bak bakalım çok tatlı dimi

Eklentiler

• IMG_20160429_135602.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 60
Günaydın kızlar Ne zamandır giremedim foruma.. bizde kontrole gittik. 3-4 gün önde gidiyor kuzucum. 11 haftalık çıktı. Doktorum bir tahminde bulundu. Sizdende tahmin alabilir miyim? Eki Görüntüle 1823035
Cnm benim de şu an 11 haftalik ama ultrason da 3 gün benim de önde gidiyor. Çarşamba günü hastaneye gittim benim bebeğim in vücudu çok ince duruyor seninkinin vücudu ile kafası oranılı

Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten erken tahmin etmiş şanslılardansın sende:) usg fotosu varsa atarmısın? Mide bulantıların geçti mi?
Amin canim hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza bebeklerimizi :) mide bulantilarim devam ediyor ama daha az kusmaya basladim 3gundur decavit icmeye basladim internetteki bulduğum bi yazida bulantilara iyi gelir yaziyordu onun mu etkisi oldu yoksa hafiflemeye mi basladi bilemiyorum. Cinsiyeti gercekten beklemiyordum doktor ense kalinligina ve burun kemigine bakarken soyledi hatta iki kere özellikle bakti erkek gibi dedi fotograf yuklemeye calisicam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…