- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.121
Canom bide ip markasi versene bebe yunuyle mi ordunCanım derya baykal kozalak model bebek battaniye diye arttırırsan video resim yazılı anlatım bulabilirsin. Çok kolay ilerliyor zor bi model değil. Kısaca anlatmaya çalışıyım. 200 ilmek başladım. 15 sıra haraşo lastik örülür sonra 15 er yanlardan haroşa yapıyoz. 3 ter 1 düz 3 ters 1 duz öpüyoruz 4 sıra. Arkadan öperken ters ördüğüm 3 düz düz ördüğüm 3 ters örülür. Sonra 5. Sıra ilk 3 ters sonra düzgün içinden 5 ilmek artırma yapıyoruz sonra 3 ter bir düz sonra 3 ters yine dünde 5 ilmek artırma yapıyoruz. Tersten artırmaya ve 3 tersler düz örülür.tek kalan düşler ters örülür. Yani 11 düz bir ters. Sonra ön yüzden 11 ters bir düz yapıyoruz. 3 sıra örünce önden 5 artırıp ters öldüğümüz ilmekleri kesiyoruz düz olarak bir kozalak oluyor. Sonra yanda kalan tek Düzü 5 artırıp öpüyoruz bu sırada 5 kesip 5 artırıyoruz.arkadan kestiğimiz tek ilmek ters diğerleri düz yani yine 11 düz 1 ters. Önden 11 ters bir düz. Ayy inşallah anlatabildim 4 numara şiş le himayala anti-plinc 4 kat iplikle başladım ben. Ama deryada 5 numara 2 kat bebe yünü diyorlar.
Ayy çok uzun oldu canım sen yinede internetten iyice araştır yazılı anlatım video resim bulursun
İlk zamanlarda kafa vücuda göre büyüktür, aylar geçtikte orantılanır vücutla.Kızlar Günaydın. 11+5 im ultrason da 2-3 gün önde gidiyor. Bebeğim ultrason görüntüsünde kafası büyük vücudu sıska duruyor. Kafası aşırı büyük duruyor neden olabilir
Zaten soylemissin ip markasini canim ya eline saglik bende oreyim diyorum ama bizim ufaklik şişi cekiyo ipi dolastiriyo nasil yapcaksamCanım derya baykal kozalak model bebek battaniye diye arttırırsan video resim yazılı anlatım bulabilirsin. Çok kolay ilerliyor zor bi model değil. Kısaca anlatmaya çalışıyım. 200 ilmek başladım. 15 sıra haraşo lastik örülür sonra 15 er yanlardan haroşa yapıyoz. 3 ter 1 düz 3 ters 1 duz öpüyoruz 4 sıra. Arkadan öperken ters ördüğüm 3 düz düz ördüğüm 3 ters örülür. Sonra 5. Sıra ilk 3 ters sonra düzgün içinden 5 ilmek artırma yapıyoruz sonra 3 ter bir düz sonra 3 ters yine dünde 5 ilmek artırma yapıyoruz. Tersten artırmaya ve 3 tersler düz örülür.tek kalan düşler ters örülür. Yani 11 düz bir ters. Sonra ön yüzden 11 ters bir düz yapıyoruz. 3 sıra örünce önden 5 artırıp ters öldüğümüz ilmekleri kesiyoruz düz olarak bir kozalak oluyor. Sonra yanda kalan tek Düzü 5 artırıp öpüyoruz bu sırada 5 kesip 5 artırıyoruz.arkadan kestiğimiz tek ilmek ters diğerleri düz yani yine 11 düz 1 ters. Önden 11 ters bir düz. Ayy inşallah anlatabildim 4 numara şiş le himayala anti-plinc 4 kat iplikle başladım ben. Ama deryada 5 numara 2 kat bebe yünü diyorlar.
Ayy çok uzun oldu canım sen yinede internetten iyice araştır yazılı anlatım video resim bulursun
Nerede yaptirdiniz peki hangi hastane ben istanbuldayim45.50 tl ye yaptirdm cnm ben gectigimiz dali
Canım erkek gibi geldi kafa yapısına göre tahmin ediyorum. Doktoruna şaşırdım bize 12 +2 de bile tahmin yapmadılar. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.Günaydın kızlarNe zamandır giremedim foruma.. bizde kontrole gittik. 3-4 gün önde gidiyor kuzucum. 11 haftalık çıktı. Doktorum bir tahminde bulundu. Sizdende tahmin alabilir miyim? Eki Görüntüle 1823035
Ben balikesirdeyim cnmNerede yaptirdiniz peki hangi hastane ben istanbuldayim
İnşallah banada öyle der canım çizdiği bacakları iade ederim ozaman
Ben erkege benzettim ama 8 ve 9 haftayi tahmin ediyordum. ama ben tip olarak benzettim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah daha once tahminde bulundummu sana kucuk haftalarda rabbimGünaydın kızlarNe zamandır giremedim foruma.. bizde kontrole gittik. 3-4 gün önde gidiyor kuzucum. 11 haftalık çıktı. Doktorum bir tahminde bulundu. Sizdende tahmin alabilir miyim? Eki Görüntüle 1823035
Ayy ne güzel canım darısı bizlereint çok güzel erkek isimleri var bakmanı tavsiye ederim ben de oğlumun ismi ile uyumlu isimler bakacam büyük ihtimal oğlumun ismi Aytuğ [/QUO]
bizde ilk ismi Tuğrul istiyoruz ikinci ismi bulacaz
Teşekkürler emek verip anlatmışsınCanım derya baykal kozalak model bebek battaniye diye arttırırsan video resim yazılı anlatım bulabilirsin. Çok kolay ilerliyor zor bi model değil. Kısaca anlatmaya çalışıyım. 200 ilmek başladım. 15 sıra haraşo lastik örülür sonra 15 er yanlardan haroşa yapıyoz. 3 ter 1 düz 3 ters 1 duz öpüyoruz 4 sıra. Arkadan öperken ters ördüğüm 3 düz düz ördüğüm 3 ters örülür. Sonra 5. Sıra ilk 3 ters sonra düzgün içinden 5 ilmek artırma yapıyoruz sonra 3 ter bir düz sonra 3 ters yine dünde 5 ilmek artırma yapıyoruz. Tersten artırmaya ve 3 tersler düz örülür.tek kalan düşler ters örülür. Yani 11 düz bir ters. Sonra ön yüzden 11 ters bir düz yapıyoruz. 3 sıra örünce önden 5 artırıp ters öldüğümüz ilmekleri kesiyoruz düz olarak bir kozalak oluyor. Sonra yanda kalan tek Düzü 5 artırıp öpüyoruz bu sırada 5 kesip 5 artırıyoruz.arkadan kestiğimiz tek ilmek ters diğerleri düz yani yine 11 düz 1 ters. Önden 11 ters bir düz. Ayy inşallah anlatabildim 4 numara şiş le himayala anti-plinc 4 kat iplikle başladım ben. Ama deryada 5 numara 2 kat bebe yünü diyorlar.
Teşekkürler emek verip anlatmışsınanlamazmıyım canım haftasonu iple şiş alıp başlayayım int bakarım acemiyim biraz yıllar oldu örgü örmeyeli inş becerebilirim
Canım benim de iki düşüğüm var ve coraspirini nerdeyse iki yıldır kullanıyorum hamileliğimin sonuna kadar da kullanacağım midem çok hassastır benimde ama hiç bir yan etkisi olmadı bunun içinde hep gece yatmadan önce içtim gündüz uyku yapıyordu.. Eğer düşüğün varsa ilacı kafana göre kesme belki miden de ki Ağrının sebebi başkadır diye düşünüyorum.. Doktor işi zor gerçekten güvenebilecek birini bulmak çok zor
Tuğrul daçok güzel bir isim Tuğrahan da Tuğrul'a benziyor 2. olarak düşünebilirsiniz
Daha öncesinde paylaşmamıştım. Doktorumda erkek dedi.. büyük bir ihtimalle erkek. Hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimiziBen erkege benzettim ama 8 ve 9 haftayi tahmin ediyordum. ama ben tip olarak benzettim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah daha once tahminde bulundummu sana kucuk haftalarda rabbim
Saglikla nasip etsin insallah
akşam biraz araştırdım canım, emel hanım da güler hanım gibi çok yoğunmuş ve evet çok yakın davranmıyomuş.. zaten randevuları da doluydu.. bide ben bosna tarafındayım baya uzak olacaktı.. medicanadan 13.30a randevu aldım özlem hanıma.. bakalım inşallah iyi geçer.. şu son durum hariç benim de sıkıntısız gidiyodu çok şükür, bu tüp bebekde fln meşhur olan iyi doktorlar, doçentler fln normal gebeliklerle pek ilgilenmiyolar demişti bi arkadaş, inanmamıştım ama şimdi mantıklı geliyor.. ben bi şikayetim olmayınca geçiştirmesin yine de ilgilensin istiyorum, inşallah bu sefer iyi geçer randevu. bugün iyi giderse özlem hanımla devam ederim, memnun kalmazsam yine güler hanıma devam ederim en azından düzenim bozulmamış olur.. hayırlısı diyorum :) teşekkür ederim buarada canım :)Canım ben başkentte emel hanıma gidiyordum perinatolog doçent ama biraz soğuk. Eylül annelerinden sinemnur feyza gidiyor o tavsiye etti feyza hanıma gittim uzman ama güleryüzlü hoşuma gitti. Diğerleri erkek ama hepsi birbirinden iyi doktorların. Feyza hanıma 2-3 gün önceden randevu alabilirsiniz canım tavsiye ederim. Erzak bey ve Aytaç bey de var orda perinatolog benim allaha şükür riskli bi gebelik yok tercih etmedim canım sağlıcakla kal.
Doktorumda erkek dedi canım. Ultrason ile bakarken eşim videoya aldı sağolsun. Çıkıntı var erkek sanırım daha kimseye söylemeyin dediydi. Sonrasında bende izledim ve gördüm. Hayırlısı artık. 10 hafta 4 gün iken görmüş oldu doktorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeCanım erkek gibi geldi kafa yapısına göre tahmin ediyorum. Doktoruna şaşırdım bize 12 +2 de bile tahmin yapmadılar. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?