bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canom bide ip markasi versene bebe yunuyle mi ordun

Zaten soylemissin ip markasini canim ya eline saglik bende oreyim diyorum ama bizim ufaklik şişi cekiyo ipi dolastiriyo nasil yapcaksam

Günaydın kızlar Ne zamandır giremedim foruma.. bizde kontrole gittik. 3-4 gün önde gidiyor kuzucum. 11 haftalık çıktı. Doktorum bir tahminde bulundu. Sizdende tahmin alabilir miyim? Eki Görüntüle 1823035
Canım erkek gibi geldi kafa yapısına göre tahmin ediyorum. Doktoruna şaşırdım bize 12 +2 de bile tahmin yapmadılar. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.

Günaydın kızlar Ne zamandır giremedim foruma.. bizde kontrole gittik. 3-4 gün önde gidiyor kuzucum. 11 haftalık çıktı. Doktorum bir tahminde bulundu. Sizdende tahmin alabilir miyim? Eki Görüntüle 1823035
Ben erkege benzettim ama 8 ve 9 haftayi tahmin ediyordum. ama ben tip olarak benzettim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah daha once tahminde bulundummu sana kucuk haftalarda rabbim
Saglikla nasip etsin insallah

Teşekkürler emek verip anlatmışsın anlamazmıyım canım haftasonu iple şiş alıp başlayayım int bakarım acemiyim biraz yıllar oldu örgü örmeyeli inş becerebilirim

Tuğrul da çok güzel bir isim Tuğrahan da Tuğrul'a benziyor 2. olarak düşünebilirsiniz

Benm dusugum büyük iht. Tsh tandi.tsh düştü 15 gün sonra hamile oldgmu ogrendm çünkü.coraspin n midemi bozdgna emin gibiyim.çünkü içtiğim günler yerimden kalkamiyrm.sana ne güzel Yan etki yapmams ama Yan etkilrnde mide rahatszlgi var yani.Gece uykulrmi bile boldgndn yatarken içmeye de cesaret edemiyrm.doktora gidip sorcam soyliicm İnşallah da daha gidemedm.bugün gittiğim doktor da randevulu alioms şansıma geri döndüm.Öyle yani İnşallah midem bulanıyor düzelsin de coraspin de içerim herşeyi içerim

Ben erkege benzettim ama 8 ve 9 haftayi tahmin ediyordum. ama ben tip olarak benzettim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah daha once tahminde bulundummu sana kucuk haftalarda rabbim
Saglikla nasip etsin insallah
Daha öncesinde paylaşmamıştım. Doktorumda erkek dedi.. büyük bir ihtimalle erkek. Hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi

akşam biraz araştırdım canım, emel hanım da güler hanım gibi çok yoğunmuş ve evet çok yakın davranmıyomuş.. zaten randevuları da doluydu.. bide ben bosna tarafındayım baya uzak olacaktı.. medicanadan 13.30a randevu aldım özlem hanıma.. bakalım inşallah iyi geçer.. şu son durum hariç benim de sıkıntısız gidiyodu çok şükür, bu tüp bebekde fln meşhur olan iyi doktorlar, doçentler fln normal gebeliklerle pek ilgilenmiyolar demişti bi arkadaş, inanmamıştım ama şimdi mantıklı geliyor.. ben bi şikayetim olmayınca geçiştirmesin yine de ilgilensin istiyorum, inşallah bu sefer iyi geçer randevu. bugün iyi giderse özlem hanımla devam ederim, memnun kalmazsam yine güler hanıma devam ederim en azından düzenim bozulmamış olur.. hayırlısı diyorum :) teşekkür ederim buarada canım :)

Canım erkek gibi geldi kafa yapısına göre tahmin ediyorum. Doktoruna şaşırdım bize 12 +2 de bile tahmin yapmadılar. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.
Doktorumda erkek dedi canım. Ultrason ile bakarken eşim videoya aldı sağolsun. Çıkıntı var erkek sanırım daha kimseye söylemeyin dediydi. Sonrasında bende izledim ve gördüm. Hayırlısı artık. 10 hafta 4 gün iken görmüş oldu doktorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…