bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
evet cnm haftaya giecğz inş. :) bu gittiğim de devlete gitmiştim cihazlarından olabilir

Kızlar ben hamilelikten önce lazere gidiyordum koltuk altı ve özel bölgeye ama hamile kalınca bıraktım. %60 ı gitti tüylerin bende doğuma kadar jilet ile alacğım kalanları mecbur çünkü kökten alma yapınca tüyler zayıflıyor. zaten çk seyreldiler artık jilet ile idare ediyorum bacakları da ağdaya devam ama doğumdan sonra bacağa da lazer düşünüyrum

Ama napcaz boyle ya jilet te agda gbı Olmuyor ki hmn cıkıyor drum erkek olmasa sorucam da cekınıyorum ona soramam
canım bende korkuyordum doktorum bana dedi ki daha önce ağda yaptırıyorsan yaptırmaya devam edebilirsin bi sakıncası yok dedi ben yaptırıyrum 12. hafta dolunca ister istemez daha bi rahat hissettim kendimi :)

ben eşime dedim doğumdan sonra kesinlikle bana da para ayırıyorsun ben lazere gidicem diye kuzenim gidiyor 1 yıl oldu koltuk altı ve bikini bölgesi bitti bacak ve kolları kaldı sadece süper birşey sürekli pürüzsüz...

kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?ben elevit kullanıyordum ama nette gezerken domuz jelatini var demişler.Duydunuz mu ole bisey

kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?ben elevit kullanıyordum ama nette gezerken domuz jelatini var demişler.Duydunuz mu ole bisey
Evet duydum onun ayni degeri decavit kullaniyorum hatta saglik ocagi ucretsiz veriyor tatlim bilginize

kaçıncı hafta da söyledi cnm :) Benim 11+4 Usg ye göre acaba haftaya gidince benim de ense kalınlığı ölçerken belli olur mu cinsiyeti

Benim oglumun 10 +6 gunlukken ogrenmistim ama kizimi 16.haftada soyledi baska dr.doktordan doktora degisiyor kimi soylemiyor canim.

Onun yerine decavit yazdirabilirsin

Aaaa seninde kız aynı doğum tarihiiii yok yaaaa olmaz dimii Ikra meyra bu neee 2 Kasım lılar kız doğurcak galiba
Z zyno99 erkek demis slvester canim hem ayni olacak diye birsey yokki rabbim saglikla nasip etsin cumlemizin gonlumuzdekini insallah amin

sağlık ocaginin ücretsiz verdiğini duymamıştım.Tesekkur ederim kızlar.
Evet duydum onun ayni degeri decavit kullaniyorum hatta saglik ocagi ucretsiz veriyor tatlim bilginize

Benim oglumun 10 +6 gunlukken ogrenmistim ama kizimi 16.haftada soyledi baska dr.doktordan doktora degisiyor kimi soylemiyor canim.

Onun yerine decavit yazdirabilirsin

Arkadaşlar Merhaba istanbul avrupa yakasında 2li test için perinataloji doktoruna giden var mı? Ücret olarak ne kadar verdiniz.bana 350 ₺ dediler normal mi?

bende gidiyordum koltuk altı bitmişti bacakta azalmıştı ama hamilelikten galiba arttı.Buarada ben kızımda 9.ayda bile ağda yaptım şükür bisey olmadı.

Arkadaşlar Merhaba istanbul avrupa yakasında 2li test için perinataloji doktoruna giden var mı? Ücret olarak ne kadar verdiniz.bana 350 ₺ dediler normal mi?
Canım istanbulda hep o rakamlarda yapılıyormuş. Konyada 15 liraya yaptırdım ben ayrıntılı usg 20 haftalıkken 350 burada acaba istanbulda ayrıntılı kaç lira acaba 1000 lira falandır galiba

Ağda için bilemem canim 9 ay yaptiranlar varms ama tüy dokucu krem için kullanılmaması lazm diyor nette fln.
Valla ben dun gittim.kuafore agda yaptirdim ohhh mis gibi ne o jilet iki gune bir cikar kasintida yapar ilk 15 subatta makina ile temizledim 25 marta agda yaptirdim 28 nisanda yani dun yine agda yaptirdim yani hamile kalinca iki defa agdaya gittim hic bir sorun yok iki gebeligimde oglanlarda kendim makinayla temizliyordum hic sorun olmadi niye olsunki ? Korkmayin canlar

Kızlar aranızda bebeğine günlük yazan var mı :) Ben hamile kalmadan yaklaşık 1-2 ay önce bi defter almıştım :) hamile kalmadan önce ona duygularımı yazmaya başlamıştım hamile kalınca da devam ettim :) sadece hastaneye gittiğim günler ve içimden geldiği günler yazıyorum şuan. Mor aldım rengini :) cinsiyeti belli olunca da pembe ya da mavi defter alıp ona devam edeceğim kısmet olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…