bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok güzel canım. Ama ben ilk kızımda yapmamıştım hak geçmesin diye bunada yapmadım. Bi doğsun ona duygularımı sesli anlatırım. Haaa Seninkide süper bi hatıra olur iyi yapmışsın. İnşallah sağlıkla doğsun ona defterini oku canım.

Canım inşallah Kızına sende beyaz olandan yada düğmesinin yap
Ayyy rabbim duysun kiz sesini mubarek gunun hurmetine ne guzel dedin kizina ayyyy kizim diyecebilicekmiyim cok duygulandim rabbimde sana pasa nasip etsin insallah .. amin

Geçmiş olsun canım dinlen bari iyice.

Ozaman anlayan birine ördür canım
Esimin babaannesi orerdi rahmetli ogullarima ordu cok iyi oluyordu sicak sicak beyaz yelek sapka ve patik var yeni duruyor yeni dogdugunda giydirmistim 30 gunluk filandi beyaz kizada olur severim beyazi istedim rahmetli babaanne ormustu mekani cennet olsun ismini anip ikizlerimede giydirrim bir ona bir digerine degisikli olur :)

Canım benim yakın olsak örerdim sana:) babaanne hatırası giydir giydir dua et canım. Rabbim sana iki minik prenses versin inşallah. Birde parayla örenler var çevrende yokmu hiç canım. İstersen onlara ördür gerçi artık hazırları var örgüye gerek bile yok.

Canım istanbulda hep o rakamlarda yapılıyormuş. Konyada 15 liraya yaptırdım ben ayrıntılı usg 20 haftalıkken 350 burada acaba istanbulda ayrıntılı kaç lira acaba 1000 lira falandır galiba
Can'ım burda pahalı acıbadem 1600 diyor düşün bu kadarsa olmaz

Yok tatlim cevremde kiraci olunca komsuluk olmuyor artik eski insanlarimiz gibi komsuluk kalmamis diye dusunuyorum aslinda kolay gorunuyor oturmaya baslim denicem oturamiyor az sure oturabiliyorum.kasiklarim fena agriyor galiba ikiz oldugu icin canim allah razi olsun ormus kadar mutlu ettin beni rabbimde seni mus mutlu etsin canim

kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?ben elevit kullanıyordum ama nette gezerken domuz jelatini var demişler.Duydunuz mu ole bisey

doktorum decavit yazmış. bende duymuştum elevitle alakalı hatta elevit yazsaydı decavit isticektim. bir de feriver diye bi ilaç kullanıyorum

Vuuuvvvvv çok pahalı canım ya burda doğum 1000 lira o paraya özel oda bile tutulur üzerine para kalır allah yardımcınız olsun İstanbul çok pahalı gerçekten.

Hohoyt cancağzım doğum için burda iyi bir özel hastanede hele ki ismi de varsa kadıköy şifa, memorial, acıbadem, yeditepe vs. gibi.. 10000 12000 17000 fiyatlar böyle tutturabildiklerine..
Eşimle fiyat sorfuk geçen 17000 dedi. Napalım veriri dedi bizimki. sen 17000 i bana ver ben çatır çatır evde doğururum dedim geçen şakasına Kolaylar gelsin bize uygun fiyatlı temiz düzgün bir yer arayışındayım hala ama umudum azaldı :) Allahtan özel sigortam var..

canım bende korkuyordum doktorum bana dedi ki daha önce ağda yaptırıyorsan yaptırmaya devam edebilirsin bi sakıncası yok dedi ben yaptırıyrum 12. hafta dolunca ister istemez daha bi rahat hissettim kendimi :)
Dimi yaa en rahatı bu jilet fln hiç ugrsaılmaz bnde karnı burnunda kadın agdacıda gormuştum drda onay verdıyse dmk sorun olmaz:)

Kesinlikle ya bende yakınımda acıbadem Memorial Hastanesi fln var yakın dıye basta oraya giderim demiştim sadece normal muayene bile 200 denilince tırstım..uzakta daha uygun hmde ıyı bır hastane buldum orada yapacagim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…