bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dogurana
Dimi yaa en rahatı bu jilet fln hiç ugrsaılmaz bnde karnı burnunda kadın agdacıda gormuştum drda onay verdıyse dmk sorun olmaz:)
Kadar agdaya gittim canim simdide karnim buyuyene kadar agda yapiyorum evde sonra yine agdaciya biseycik olmuuo

Yuh ya 17 000 napıyorlar acaba burada bütün özel hastaneler 900 1000 1100 bu aralar medline medicana başkent Farabi küçük hastaneleri bilmiyorum. Ama bu civarda yine. Ben başkenti tercih ettim herşeyle doktorlar ilgileniyor ebeler elini bile süremez ayak işleri yapıyorlar. Konforlu bi hastane. Yeni doğan yoğun bakımı var steril. Eee daha ne olsun. Bizim de özel sağlık sigortası var muayene tahlil doğum bedava allaha şükür. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. İstanbulda taşı toprağı altın derler. O öyle değilmiş istanbulda havaya suya altın isterler. Allah yardımcınız olsun.

Daha nolsun işte süperrr.. Burda küçük hastanelerde duydum 3000 4000 bin ama bilmiyorum hala arayıştayım. Kendi doktorum olsun istiyorum ama işte yeditepe ninde maşallahı var :) karar verdim Doğuma konyaya geliyorum

Ozel hastaneler ne yazikki oyle bayindir hastanesinde dogum yaptim 5.500 tl odedik simdi yine orda dogurcam insallah biraz tuzlu malesef

Ene sen bana yakınsın o zaman :) Bu Bayındır hastanesi içerenköy yakınlarında galiba değil mi?
Ben Bostancı sahildeyim sen nerelerdesin canım?
Evet canim icerenkoyde de subesi var fakat ben ankaradayim sogutozu subesine gidiorum kiiiz cok uzak degil ucakla 45 dk atlar gelirim bak

Ben avrasya hospıtal gıdıyrm normal dogum 1500 sezeryan 1700 tl ucuz geldı hemde tam teskılatlı Yenidoğan unıtesi fln var

Ikra meyra canım adana da doğum ücretleri nasıl merak ettim? Mcada canım ankarada o 5500 olan fiyat üst seviye mi? Genel fiyatlar nasıl? Büyük hastaneler nasıl oralarda?
Yok bitanem daha pahali yerler var medicana da 8.000 lira diye biliyorum mesela memorial da o civarda yani ankarada ucmus durumda ben bide isbankasi yakini indirimiyle o fiyati verdim daha pahali nerden baksan 6.500 filandir bayindir da ama soyle bisey var bilgi hastanesi var batikent de 1000 lira misal komsum dogurdu orda memnun selcuk hocanin hastasi misal medicalpark acildi tam bilmiyorum kac tl ama bu kadar pahali degildir tahminen

Ikra meyra canım adana da doğum ücretleri nasıl merak ettim? Mcada canım ankarada o 5500 olan fiyat üst seviye mi? Genel fiyatlar nasıl? Büyük hastaneler nasıl oralarda?
1000 tl canim ikizlerde 1600 tl :) yarisini sigorta karsiliyor acibademde fiyatlar ucuyor burda ozel hastaneler metro baskent universal ortadogu bunlarda fiyat cok degismiyor 1000 tl ile 2000 tl arasinda diger hastaneler ucusta tatlim :)

Hastanelere gelince metini duymussundur memorial medicana koru hastanesi evet cok pahali ama on numara hizmet diyorlar bizim hastanede cok guzeldi hemsireler drlar yeni dogan bakimi yenidogan yogun bakimi ful ilgileniyorlar biraz eski bir hastane bayindir ankaranin en eski hastanelerinden ama personel cok sicak cok ilgili ben sevrrek gidiyorum diger cuzi rakamli hastanelere de gittim ilk haftalar ada da ama kadinin birinin sira beklerken disuk yaptigini gorunce dedim cocugumdan kiymetli degil muayne ucretimiz de 230 tl canim dr un unvanina gore degisiyo prof ise pahali oluyo

Aynı medicana burda 1000 orda 8000 bukadar anlamsız fiyat artışı çok acaip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…