bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
1000 tl canim ikizlerde 1600 tl :) yarisini sigorta karsiliyor acibademde fiyatlar ucuyor burda ozel hastaneler metro baskent universal ortadogu bunlarda fiyat cok degismiyor 1000 tl ile 2000 tl arasinda diger hastaneler ucusta tatlim :)
İkizler niye 1600:) iki kere mi açıp kapatacaklar karnını

Kendi doktorumda ucusda orda dusunmuyorum bu gebelikte canim ikizlerde iki fiyat veriyorlar
Canım doktorunun anlaşmalı hastanesi yokmu kendi yerindemi yapıyor doğumu? Fiyat ne diyor? Sağlıkla kavuş canım kızlarına. Zaten kız duysanız herşeyi verirsiniz dimi:)

Amin cnm inşallah.sana da acil şifalar.benm bulantı sorunm yok ama çok şükür.bi sabah kalktgm gibi oluo o da kahvaltı dan sonra gecio.gün içinde genelde hiç olmuo bulantım.Çok aç kalırsam oluo.Ama mide ağrısı farklı Yemek yiyosn agrio yemiosn agrio.Çok farklı bişey.doktora ilaclrdn olablr mi dediğim de çok ilaç içtim çünkü.olablr ama hamilelikten de olablr dedi.coraspin ı tok karnına iç dedi.o günden sonra tok karnına içmeye dikkat ettim ama ağrı geçmedi.gaviscon içtiğim dönemde iyi gelmişti ama artık kokusndn tadindn onu da icemiorm.Öyle yani bilemiorm.coraspin içen çok var benm de tanidiklrm var yaşlılar özellikle ama herkes de Yan etki yapck Die Bişey yok.bana da Kesin yapmstr diyemiorm.Bu nasıl anlaşılır onu da bilemiyrm ama tek bildgm içtiğim de çok kötü oldgm

Mcada gelsenee ciddden:)

My moonlight canım aynı hastanenin bir kaç farklı şubesi bile değişiyor İstanbul'da :) biri üç bin biri onbin

Hosbesli canım Avrupa yakasında dimi o ben anadoludayım. Avrupa yakasında eli yüzü düzgün temiz uygun fiyatlı bir çok yer gördüm araştırırkende bu tarafta özellikle kadıköy yakınında hiç rastlamadım

Canım doktorunun anlaşmalı hastanesi yokmu kendi yerindemi yapıyor doğumu? Fiyat ne diyor? Sağlıkla kavuş canım kızlarına. Zaten kız duysanız herşeyi verirsiniz dimi:)
Evet canim kendine ait polikinik hastanesi acti ziyapasa polikinikligi dogum ve cocuk hastanesi canim universite hastanesine yonlendirildim devlet hastanesi gitmemi istedi ordaki doktorlar por.doktorlar ikiz gebelik riskli gebelik oldugu icin bize yonlendirin demisler ustelik doguma stajer filan giremiyormus o kadar ilgili bir yermis arastiroyorum orayi canim

Canım sağlıkla doğuralım gerisi önemli değil diyoruz ama tabi uçuk fiyatlara şok oldum. Devlette doğum nasıl olur bilemedim. İçine nasıl sinerse öyle yap kuzum. Sonuçta bide şöyle düşünmek lazım doğumda hem anne hem bebek canı söz konusu. Hepimize konforlu normal fiyatlı doğumlar diliyorum

Canim ikinci bebek oksijensiz kaliyormus birinci bebekte bir sorun olmuyormus ikinci bebek kuveze aliyorlarmis bende arastiriyorum tatlim
Canım normal mi doğurcaksın? Sezeryanlarda hiç öyle bişey duymadım bişey olmaz korkma. Sen sadece dinlen kendine iyi bak 36 hafta doldurmaya bak. Bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın pembiş pembiş iki kolun dolar inşallah.

Sezaryandada oyle olurmus canim amin canim insallah pembis pembis bugun var ya yuregimi bir yanini alip goturdun guzel sozlerinle sende koluna mavis takarsin insallllahhhhh ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…