bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar hepiniz hareket hissediyorsunuz ben niye bi şey hissetmiyorum. Arada pit pit seyirmelerimi diyorsunuz.

Maşallah annesi senin ki tosun paşa olacak kilosu boyu maşallah var

Canım vallahi ben anlamam ama bebisin duruşu itibariyle tahmin zor biraz. Ben o yüzden tahmin yapamicam ama aydede ve mevhibe meyra kesin bu tahmin yaparlar :)

Bende islak mendille burnumu tikiyorum baska turlu olmuyo berbat yemek yaparken sikintim yok ama o bulasik makinasini yerlestirmek öehhh
Bende bulaşık makinası benim fobim sanıyordum Allah'a şükür çok bulantım yok ama bulaşık makinasının kapağı açılınca kanım çekiliyor resmen :)))))

Canım vallahi ben anlamam ama bebisin duruşu itibariyle tahmin zor biraz. Ben o yüzden tahmin yapamicam ama aydede ve mevhibe meyra kesin bu tahmin yaparlar :)
Cevap verdiğin için Sağol canım . Ayde de ve mevhibe meyra nin ve tahmini olan
Canim goruntu bulanik yorum yapamadim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah.. amin
ALLAH razı olsun canım Aminnnn. ALLAH senin gonlune görede kızlarını nasip etsin. AMİN

Niye böyle oluyor acaba ya?

Kızlar hepiniz hareket hissediyorsunuz ben niye bi şey hissetmiyorum. Arada pit pit seyirmelerimi diyorsunuz.

seyırme degıldı ya normalde seyırmeler oluyo ama baska bısı oldu :)

Ilk hamilelikte 4-5 aylik arasin hissedilir .ikinci ucuncu 14. Haftadan sonra hissedilmeye baslanir.bende sabirsizlikla bekliyorum hissetcegm gunleri.az kaldi geri sayimdayim ikinci cocugumu 14. Haftada hissetmeye baslamistim

Ilk hamilelikte 4-5 aylik arasin hissedilir .ikinci ucuncu 14. Haftadan sonra hissedilmeye baslanir.bende sabirsizlikla bekliyorum hissetcegm gunleri.az kaldi geri sayimdayim ikinci cocugumu 14. Haftada hissetmeye baslamistim
sımdı benım ılk cocugum ama 4. gebelıgım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…