bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bnm ense kalınlığı tam 1.3 erkek dedi bana yüzde 70 ama ne bileyim değişir mi acaba cinsiyet. emzik patik aldm mavili:)
Erkektir bence çünkü doktor pipi görünce değişmiyor genelde kız olanlar değişebiliyor ama. İnşallah bende mavili bişeyler alabilirim canım.

Bulasik makinasina bulasik atmak bitiriyo beni öldüm ya icim disima cikti bogazlarim yirtildi ogurmekten
o benim de korkulu rüyam kabusum. Mahvoluyorum resmen kokusu almayayım diye nefes almamaya çalışıyorum. Yemek falan asla yapamıyorum zaten. Eşim yardımcı oluyordu da o da ameliyat oldu salı günü evde rezalet haldeyiz resmen. Bir yanda o yatıyo bir yanda ben yemek yapabilirsek ne ala

Yemek yedikten sonra pantolonun beli azıcık sıktı otururken ve tam belin olduğu yerden pıt pıt bişey attı sanki. Ölücem vicdan azabından sıkıştı mı acaba oğlum yaaa

Kizlar ilk cocugumda oglumda merdivenlerden dustum kizimda yolda yururken birden yere yattim nasil oldu bende anladim.Allah a sukur birsey olmadi ufacik birseylerden hic birsey olmaz insallah.1 bucuk yasinda kizim var uyuturken ayaklarimda salliyorum bazen karnima tekmeleri atiyor kendimi korumaya calisiyorum ama bazen denk getiriyor sipa.Allah dilemedikce hicbirsey olmaz Allahin izniyle

Kızlar banada bir tahmin yapın . 11 hafta olduk.doktura cinsiyeti sordum 11 haftada cinsiyet söylenmez dedi yaa . Meraktan ölücem:) bacak ölçümü yaptı normal dedi. Bacaklarını uzatıp çekiyodu. El kol hersey normal dedi haftaya ense ölçümü için gel dedi.

Erkektir bence çünkü doktor pipi görünce değişmiyor genelde kız olanlar değişebiliyor ama. İnşallah bende mavili bişeyler alabilirim canım.
İnşallah canm bn de smdiden pembelilere oznmeye başladım Ayy onlar daha tatlı çeşit çok kız için diye.insan ikisini de tatmak istiyor.hepimizin gönlüne göre ve en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olsun

ben çok fazla memnunum hem hastaneden hem doktorum fatma hanımdan

merhaba merve hanım, sizi esenler medipol topiğinden hatırlıyorum. bu arada doğum zamanlarımız aşağı yukarı aynı vakitlerde :))
ben medipolde iki kez selma hanıma gittim.çok fazla sessiz ve paylaşımda bulunmuyor pek. bir günde şehruz hanıma gittim acil olarak.oda çok sinirli ve agrasifti.belkide ters zamanına denk geldim. bu hastanede kafama göre bir dr u henüz bulamadım amlayacağınız. burcu hanımı çok öneriyorlar ama nerdeyse 1,5 ay tüm randevuları dolu.öle kalabalık beklemeye gelemem. siz fatma hanıma gidiyorsunuz. nasıl bir bayan. konuşkan ve sizi tatmin edici bilgiler veriyormu. tecrübelimi kaç yaşlarında.

Merhaba ben fatma hanıma bayılıyorum onlarca doktor gezmiş biri olarak hem çok güzel bilgi veriyo hem çok güzel rahatlatıyor başka hastaneye giden arkadaşımada tavsiye ettim oda fatma hanıma geliyo o da çok memnun ve hemen randevu alıp her istediğimde gidebiliyorum en fazla bu zamana kadar 15-20 dakika beklemişimdir. Ben kesinlikle tavsiye ederim Fatma Hanımı selma şehruz nur cansu aylin mi aynur mu hatırlamayamadım hepsine gittim hiç biri içime sinmedi fatma hanımı tek geçiyorum burcu hanımı aşkım canım cicim konuşuyo diye çok seviyolar fatma hanım da gayet güler yüzlü bence doktora biraz ciddiyette olmalı:)

Bende islak mendille burnumu tikiyorum baska turlu olmuyo berbat yemek yaparken sikintim yok ama o bulasik makinasini yerlestirmek öehhh

Aynen kizimda yilbasi gunu evde kut diye dustum bisiycik olmadi arada bi karnima tepik atiyo simdi kizim dedigin gibi biseycik olmuyo Allah korusun meleklerimizi

Kızlar bu göyüs uçlarım çok açıyor yağ falan kulanmam lazım mı?
Benim de göğüs uçların inanılmaz aciyor. Bir de kurumuş gibi. Bende nemlensin diye her dıştan sonra her yanima bebe yağı sürüyorum bir de sutyeni hiç cikarmiyorum o zaman sanki atlete surtuyor daha çok aciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…