bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doktor kontrole basladi, tabi benim kalbim güm güm...
Ben sormadan cinsiyet icin henuz kucuk dedi, hicbi tahmininiz yok mu dedim. Bi bakalim dedi, ayaklar havada kapatmis dedi.
En son tekrar bakayim dedi, bana da gosterdi hatta, bak bagdas kurmus hicbi sey gorunmuyo dedi.
Gostermeyince kiz diyolar dedim, doktor da halk arasinda oyle bi sey var pipi gorunmedigine gore kiz diye dusunuyolar ama onun bi kesinligi yok tabi dedi.
Onun disinda son adete gore 13+4, olcumlere gore 14+5 cikti.
Boyu 8,8 cm, kilosu da 92 gr

merhaba kızlar bugün bende 2 li testimi yaptırdım kan sonuçları bir haftaya çıkarmiş ense kalınlığı ve burun kemiği normalmiş şükür heyecanla kan sonucunu bekliyorum inşallah oda ii çıkar

Bende cok korkuyordum bu testten pis pis yorumlar okumuştum çünkü. Ama ense kalınlığı burun kemiği normal cıkınca rahatladım. Gerisini takma kan temiz çıkar En belirgini ense ile burun cünkülü galiba

Bence erkek

Hay maşallah nasıl baktıysan artık bebişine allah nazardan saklasın. Ense kalınlığı kaç canım.1.3 üstüyse erkek diyorlar. Bence seninki erkek zaten içimden öyle geçti.

Hay maşallah nasıl baktıysan artık bebişine allah nazardan saklasın. Ense kalınlığı kaç canım.1.3 üstüyse erkek diyorlar. Bence seninki erkek zaten içimden öyle geçti.
Aslinda bulantilardan hicbi sey yiyemiyodum, son 3 gundur yemeye basladim.
Ayran cok seviyorum, gunde 3-4 bardak ayran cacik icerim.
Bi de meyve tabi, cok yiyorum onu da.
Insaallah yariyodur bebise :)
Doktor cinsiyeti goremeyince ben kesin kiz gozuyle bakmaya basladim canim.
Esime de dedim 2.kizce geliyo diye :)

Bnm ense kalınlığı tam 1.3 erkek dedi bana yüzde 70 ama ne bileyim değişir mi acaba cinsiyet. emzik patik aldm mavili:)

insan biliclendikce evhamlaniyor canim gonlunu ferah tut.guzel haberlerini bekliyoruz.
Töh sende mi öğrenemedin. Hayırlısı canım bu pipiler çok nazlı saklanıyırlar sende 16. Hafta bekle sağlıkla gelsinler
Bu devirde kizlar cogaldigi icin pipililer kiymetli artik onlar nazlanip gostermiyor devir degisti.

Masallah canim.onceden boyunu soylerdik simdi yavas yavas kilolarda basliyor artik.buyuyor bizim yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…