bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar benimde cinsiyet tahmin edermisiniz maşallah yavrum yüzüstüydü :) Rabbim hepimizinkini korusun tüm resimlere maşallah demeyi.unutmayin:)
Massallah bebisine tatlim ama nup goremedim doktorun tahminde bulunmadimi canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah..

Hayir usten gordu doktorum.canim 5+3 de tek kese 6+3 de iki kese goruldu kisiden kisiye degisir tabi canim
Anladım canım tamam çok sağol inşallah görürüz. Başka bir formda yazılanları okudum psikolojim bozuldu herkesin ki boş gebelik olmuş yazan yazana, bi de eşim tuttu herkese söyledi ters birşeylerin olmasından çok korkuyorum.

Kardesiminde bagdas kurmus pozisyonu vardi ama doktoru erkek dedi kiz erkek o sekilde oturur tatlim cani nasil isterse o sekilde
Ne bileyim oyle bi soylenti var ya...
Arkadasima bagdas kurmus gorunmedi dedim, kizdir o zaman dedi de merak ettim :)
Gerci yegenimi de 20.haftada ogrenebilmistik, her gittigimizde doktor sirti dönük bacaklar havada goremiyorum falan diyodu ama erkek cikti.
Diger erkek yegenimi de dogunca ogrendik, 9 ay gostermedi Hepimiz kiz geliyo, utaniyo gostermiyo diyoduk. Hemsire gelip enisteme oglunuz oldu deyince enistem de yanlislik olmasin biz kiz bekliyoduk demisti

Benim ki çok yeni hem de 4+6 dayız yarın doktora gidecem keseyi görmeye çalışacaz. Çok zor buldum bebeğimi o yüzden çok heyecanlıyım ve de tedirginim, bi aksilik çıkmasından korkuyorum.
Oyy canım masallah Rabbim iyi haberler nasip etsin hic stres yapma biz kanda ögrenir ögrenmez herkese duyurduk ilk bebek ilk heyecandi snradan pişman oldum nazar degerse die ama Allahım nasip etttikten sonra bişi olmaz içini karartma Rabbim saglıklı hamilelik nasip etsin gözünüz aydın bu ilk sürec önemli bol bol uyu dinlen yorma kendini sakın agır kaldırma Rabbim gönlüne göre versin olmadi biraz bekle alttan baktrma her dr bakmaz alttan gerci iyi haberlerle gel insallah

Benimkide böyleydi canım bende pipi sandım doktor erken tahmin için henüz dedi. Hakkımızda hayırlısı artık beklicez 16. Haftayı. Seninde gönlünden geçen olsun canım.

Amin cnm inşallah.Aslında hayrlsi diyrz hiç farketmio ilk bebek oldgu için Inşallah.ben de Kız dediği zaman mutlu oldum da.ama eşim yorum yapmasa bile içten içe erkek istio gibi hissediorm.kendine arkadaş yapcak galiba.dükkana eleman istio zannımca

Korkma canim aklina boyle seyler getirme fazla arastirma yapma pozitif dusun herseyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…