bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biliyorum canim 16 haftalikken öğrenmiştim hatta erkek bebegim ama ben biraz merakliyim merak ettim o yüzden sordum ense kalınlığı 12 haftalik ultrasonun neresinde yazar :)

Biliyorum canim 16 haftalikken öğrenmiştim hatta erkek bebegim ama ben biraz merakliyim merak ettim o yüzden sordum ense kalınlığı 12 haftalik ultrasonun neresinde yazar :)
bu forumda yazdıklarına bakınca konuya baya yabancıymışsın gibi geldi bana, o yüzden dedim :) ultrason kağıdında yada 2li test sonucunda NT diye yazar

bu forumda yazdıklarına bakınca konuya baya yabancıymışsın gibi geldi bana, o yüzden dedim :) ultrason kağıdında yada 2li test sonucunda NT diye yazar
Yok canim ilk defa duydum bu dediğini ben cin takvimi nub teorisini duydum ilk kac aydir onlari takip ediyordum bunu ilk burada duydum :) haklisin bakiyorum 12 haftalik ultrasona NT yazan yere :)

ikisi de çok tavsiye edilmiş aslında ama işte kendi bünyeme güvenemiyorum, bide alerji ilacı da kullanamıyorum şuan, çekindim o yüzden yine de cevap için teşekkürler canım :)
Canim bunu kullan derim eczaneden alabilirsin tatlim fiyatida 20 tl galiba

Eklentiler

• images-1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 60
Şimdi yeniden baktım cnm. Başında 1 d yazio 0.10 cm.1 d 0.11 cm ve 1 D 0.12 cm yazio.3 kere ölçü almış doktor.ultrason kağıdından bakiorm bu arada.ikili sonuclrm haftaya çıkcak İnşallah
Canim o baska olcu galiba nt diye yazar mesala soyle nt 1.mm gibi canim

Benim bacaklarim cok cekiyor cok agriyor belimde bacaklarimda ne yapayim ben ?? Bwbe yagi surup ovaliyorum ama gecmiyor.
Canim bende doktoruma soyledim kramp oluyor dedim magnezyum sase yazdi saat 22:00 de bir bardak suya kattip iciyorum cok sukur iyiyim resmen topalliyordum sol bacagim cekiyordu iyiyim simdi

Gozunuz aydin olsun canim ne guzel benimde kardesim temmuz 30 da dogum.yapicak bende kardesimden sonra 3 ay sonra :) massalah yegenine

G gicikcadi canim buhara hastanesine gitmeni asla tavsiye etmem. Devlet hastanesi gibi yogun, hatta ben nene hatun hastanesine gittigimde bu kadar beklemiyordum.
Bi de tek ozel hastane olduklari icin fiyatlar ucmus.
Sen nene hatunda hangi doktora gidiyorsun ?

Gozunuz aydin ne guzel :)
Canim sen 2014 mayis annelerinde de var miydin, tanidik geldi sanki de :)

bunun da içinde lanolin var maalesef yine de teşekkür ederim canım :)

Canım bana doktor lıerac Paris phytolastıl gel tavsiye etti ama pahalı bi krem internette araştırdım kullanılan tercih edilen krem fakat 100ml 85 lira

Aynen, ben 3 gün önce Dr.a sordum, nub teorisini :) Ne? Ne? Ne? Dedi :) Nub teorisi dedim, yok öyle bişey dedi gülerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…