- 5 Nisan 2016
- 191
- 82
- 98
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.881
Biliyorum canim 16 haftalikken öğrenmiştim hatta erkek bebegim ama ben biraz merakliyim merak ettim o yüzden sordum ense kalınlığı 12 haftalik ultrasonun neresinde yazar :)canım nub olsun ense kalınlığından cinsiyet tahmini olsun bunların hiçbirini doktor söylemez zaten, hatta sorsan muhtemelen yok öyle bişey der.. bunlar eskiden karında yüzük çevrilerek yapılan yüzük tahmininin daha bilimsel hali gibi düşün :) 16 haftadan önce kesin cinsiyet belli olmadığından kendimiz öğrenmeye çalışıyoruz işte :) ama sen 24. haftadaysan zaten çoktan cinsiyet öğrenmişsindir, belli olmadı mı?
bu forumda yazdıklarına bakınca konuya baya yabancıymışsın gibi geldi bana, o yüzden dedim :) ultrason kağıdında yada 2li test sonucunda NT diye yazarBiliyorum canim 16 haftalikken öğrenmiştim hatta erkek bebegim ama ben biraz merakliyim merak ettim o yüzden sordum ense kalınlığı 12 haftalik ultrasonun neresinde yazar :)
Yok canim ilk defa duydum bu dediğini ben cin takvimi nub teorisini duydum ilk kac aydir onlari takip ediyordum bunu ilk burada duydum :) haklisin bakiyorum 12 haftalik ultrasona NT yazan yere :)bu forumda yazdıklarına bakınca konuya baya yabancıymışsın gibi geldi bana, o yüzden dedim :) ultrason kağıdında yada 2li test sonucunda NT diye yazar
Canim bunu kullan derim eczaneden alabilirsin tatlim fiyatida 20 tl galibaikisi de çok tavsiye edilmiş aslında ama işte kendi bünyeme güvenemiyorum, bide alerji ilacı da kullanamıyorum şuan, çekindim o yüzdenyine de cevap için teşekkürler canım :)
Canim o baska olcu galiba nt diye yazar mesala soyle nt 1.mm gibi canimŞimdi yeniden baktım cnm. Başında 1 d yazio 0.10 cm.1 d 0.11 cm ve 1 D 0.12 cm yazio.3 kere ölçü almış doktor.ultrason kağıdından bakiorm bu arada.ikili sonuclrm haftaya çıkcak İnşallah
bunun da içinde lanolin var maalesefCanim bunu kullan derim eczaneden alabilirsin tatlim fiyatida 20 tl galiba
Benim bacaklarim cok cekiyor cok agriyor belimde bacaklarimda ne yapayim ben ?? Bwbe yagi surup ovaliyorum ama gecmiyor.Canim o baska olcu galiba nt diye yazar mesala soyle nt 1.mm gibi canim
Canim bende doktoruma soyledim kramp oluyor dedim magnezyum sase yazdi saat 22:00 de bir bardak suya kattip iciyorum cok sukur iyiyim resmen topalliyordum sol bacagim cekiyordu iyiyim simdiBenim bacaklarim cok cekiyor cok agriyor belimde bacaklarimda ne yapayim ben ?? Bwbe yagi surup ovaliyorum ama gecmiyor.
Hindistan yagida iyi geliyormus canim bilgin olsunbunun da içinde lanolin var maalesefyine de teşekkür ederim canım :)
Gozunuz aydin olsun canim ne guzel benimde kardesim temmuz 30 da dogum.yapicak bende kardesimden sonra 3 ay sonra :) massalah yegenineHayırlı akşam kızlar, hepiniz iyisinizdir inşaallah, biz daha iyiyiz, arada hala çok zorlasada alıştık galiba birbirimize. . .
Bu arada az önce kizkardesiminde hamilelik haberini aldım çok mutluyum Inşallah birlikte buyutcez yavruları
Gozunuz aydin ne guzel :)Hayırlı akşam kızlar, hepiniz iyisinizdir inşaallah, biz daha iyiyiz, arada hala çok zorlasada alıştık galiba birbirimize. . .
Bu arada az önce kizkardesiminde hamilelik haberini aldım çok mutluyum Inşallah birlikte buyutcez yavruları
Ayyy yok topallamiyorum ama cok sinirlerim bozuluyor.Canim bende doktoruma soyledim kramp oluyor dedim magnezyum sase yazdi saat 22:00 de bir bardak suya kattip iciyorum cok sukur iyiyim resmen topalliyordum sol bacagim cekiyordu iyiyim simdi
Bence yazdir saglik ocagina yada doktoruna krap oluyor dersen magnezyum yazar canim gecmis olsun bende ayniAyyy yok topallamiyorum ama cok sinirlerim bozuluyor.
bunun da içinde lanolin var maalesefyine de teşekkür ederim canım :)
hemen not aldım canım sağol :)Hindistan yagida iyi geliyormus canim bilgin olsun
evet biraz pahalıymış ama bi bakayım.. teşekkürler tatlım :)Canım bana doktor lıerac Paris phytolastıl gel tavsiye etti ama pahalı bi krem internette araştırdım kullanılan tercih edilen krem fakat 100ml 85 lira
canım nub olsun ense kalınlığından cinsiyet tahmini olsun bunların hiçbirini doktor söylemez zaten, hatta sorsan muhtemelen yok öyle bişey der.. bunlar eskiden karında yüzük çevrilerek yapılan yüzük tahmininin daha bilimsel hali gibi düşün :) 16 haftadan önce kesin cinsiyet belli olmadığından kendimiz öğrenmeye çalışıyoruz işte :) ama sen 24. haftadaysan zaten çoktan cinsiyet öğrenmişsindir, belli olmadı mı?
Bence yazdir saglik ocagina yada doktoruna krap oluyor dersen magnezyum yazar canim gecmis olsun bende ayni
hemen not aldım canım sağol :)
evet biraz pahalıymış ama bi bakayım.. teşekkürler tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?