bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mevhibe sen ikizmi beklıosun masallah yavrularimiza saglıkla büyüsünler insallah
Cumlemize insallah amin canim evet ikiz canim 13+5digeri 13+2 olduk canim rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlundekini insallah icinden banada :)

İnşallah canım çok sağol, benden çok çevremdekiler dikkat ediyor zaten :) yarın haberi alınca yazarım hemen.

Hay maşallah nasıl baktıysan artık bebişine allah nazardan saklasın. Ense kalınlığı kaç canım.1.3 üstüyse erkek diyorlar. Bence seninki erkek zaten içimden öyle geçti.

Benimki o zaman kız mı oluo.0.10 ve 0.11 cm ölçulms.ultrason kagitlrnda öyle yazio ama.kibar mi minnakim yani

Cumlemize insallah amin canim evet ikiz canim 13+5digeri 13+2 olduk canim rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlundekini insallah icinden banada :)
Oy masallah tebrik ederim saglıla kavus masallah senn tahmin ettimi dr hayırlsıı neyse o olsun iyi olsunlar bastan icimden erkek geciodu snradan kız dedi ona alıstık :) hayırlısı cinsieti gözle görmeden almicam ciciler

Benimki o zaman kız mı oluo.0.10 ve 0.11 cm ölçulms.ultrason kagitlrnda öyle yazio ama.kibar mi minnakim yani
Canim yanlismi baktin mesala benim biri 0.90 mm digeri 1.mm canim nt yazan var ona bakican canim ikili sonuctada yazar canim

tahminde bulunmadi canim 16 haftayi bekliyoruz guzel duana amin diyorum sizede massalah :)
Benim iki oglum var buda 3.gebelik ikisini saglikla rabbim kiz nasip etsin insallah diyoruz canim :)

Tamam canim cok sagol merak ettim öyle deyince hmmm dogumu dikkate aliyorsunuz siz anladim :) 2 li tarama sonucu 1.3 olursa erkek alti ise kız anladim canım :)
Tamam canim evet canim tahmini dogumu dikkate aliyoruz canim :) senin oglunun ense kac mm. Canim

Tamam canim evet canim tahmini dogumu dikkate aliyoruz canim :) senin oglunun ense kac mm. Canim
Iste onu anlayamadim tatlim bakıyorum ultrason sonuclarina tam olarak kacinci haftaya bakmam gerekiyo bide ben ozel hastaneye gidiyordum ikili üçlü tarami hep telefondan öğrendim

Iste onu anlayamadim tatlim bakıyorum ultrason sonuclarina tam olarak kacinci haftaya bakmam gerekiyo bide ben ozel hastaneye gidiyordum ikili üçlü tarami hep telefondan öğrendim
Canim 12 taramanda yazar yada 12 haftada detaylida ense kalinligini soylemedimi doktorun cnm

Canim yanlismi baktin mesala benim biri 0.90 mm digeri 1.mm canim nt yazan var ona bakican canim ikili sonuctada yazar canim

Şimdi yeniden baktım cnm. Başında 1 d yazio 0.10 cm.1 d 0.11 cm ve 1 D 0.12 cm yazio.3 kere ölçü almış doktor.ultrason kağıdından bakiorm bu arada.ikili sonuclrm haftaya çıkcak İnşallah

canım kulandığın kakao yağı katı mıydı sıvı mı? ben de yarın çatlaklar için bişey alayım diyorum, kakao yağı en çok tavsiye edilen gibi.. yalnız sıvı haldekiler gerçek yağ değil diyolar aklım karıştı..

ay kaç defa konuşuldu ama ben şimdi alıcı gözüyle bakıyorum kızlar bi yardım edin çatlak kreminde son kararınız nedir ne kullanıyosunuz? ben bebe yağı kullanıyodum ama sadece o yetmez denildiği için başka şeyler bakıyorum.. Lanolin içeren kremler çok revaçta ama bazılarına alerji yapmış, benim de bünyem alerjiktir o yüzden lanolin içerenleri elemek zorunda kaldım.. kakao yağı için ne düşünüyosunuz bide palmers markası için :)

Canim 12 taramanda yazar yada 12 haftada detaylida ense kalinligini soylemedimi doktorun cnm
Benim doktor bilmiyorum ya ne nub ne bunlar hiçbirini soylemedi sadece hersey iyi gayet yolunda diyo hep ikili tarama sonucu için aradim kan almislarfi haftaya ara demişlerdi aradim o zamanlar iyi çıkmış sorun yok dedi 12 haftalik ultrasonuna bakiyorum simdi neresinde yazar ultrasonunda

Ben hiiic bilmiyrm cnm ama öyle yüzeysel bi arastrmayla bio oil aldım.inşallah iyi gelir.nemlendirici olarak da bepanten ve lansinoh aldım ikisinde de lanolin var Die biliorm

Ben hiiic bilmiyrm cnm ama öyle yüzeysel bi arastrmayla bio oil aldım.inşallah iyi gelir.nemlendirici olarak da bepanten ve lansinoh aldım ikisinde de lanolin var Die biliorm
ikisi de çok tavsiye edilmiş aslında ama işte kendi bünyeme güvenemiyorum, bide alerji ilacı da kullanamıyorum şuan, çekindim o yüzden yine de cevap için teşekkürler canım :)

canım nub olsun ense kalınlığından cinsiyet tahmini olsun bunların hiçbirini doktor söylemez zaten, hatta sorsan muhtemelen yok öyle bişey der.. bunlar eskiden karında yüzük çevrilerek yapılan yüzük tahmininin daha bilimsel hali gibi düşün :) 16 haftadan önce kesin cinsiyet belli olmadığından kendimiz öğrenmeye çalışıyoruz işte :) ama sen 24. haftadaysan zaten çoktan cinsiyet öğrenmişsindir, belli olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…