- 29 Şubat 2016
- 99
- 62
- 88
- 33
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.861
Canım göstermio saklıo dedi görmeden kız dedi bulafamı karistirdiCanim bacaklari kapali diye mi kiz olabilir dedi yoksa bi sey gordu de mi oyle bi yorum yapti ?
Cumlemize insallah amin canim evet ikiz canim 13+5digeri 13+2 olduk canim rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlundekini insallah icinden banada :)Mevhibe sen ikizmi beklıosun masallah yavrularimiza saglıkla büyüsünler insallah
İnşallah canım çok sağol, benden çok çevremdekiler dikkat ediyor zaten :) yarın haberi alınca yazarım hemen.Oyy canım masallah Rabbim iyi haberler nasip etsin hic stres yapma biz kanda ögrenir ögrenmez herkese duyurduk ilk bebek ilk heyecandi snradan pişman oldum nazar degerse die ama Allahım nasip etttikten sonra bişi olmaz içini karartma Rabbim saglıklı hamilelik nasip etsin gözünüz aydın bu ilk sürec önemli bol bol uyu dinlen yorma kendini sakın agır kaldırma Rabbim gönlüne göre versin olmadi biraz bekle alttan baktrma her dr bakmaz alttan gerci iyi haberlerle gel insallah
Hay maşallah nasıl baktıysan artık bebişine allah nazardan saklasın. Ense kalınlığı kaç canım.1.3 üstüyse erkek diyorlar. Bence seninki erkek zaten içimden öyle geçti.
Oy masallah tebrik ederim saglıla kavus masallah senn tahmin ettimi dr hayırlsıı neyse o olsun iyi olsunlar bastan icimden erkek geciodu snradan kız dedi ona alıstık :) hayırlısı cinsieti gözle görmeden almicam cicilerCumlemize insallah amin canim evet ikiz canim 13+5digeri 13+2 olduk canim rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlundekini insallah icinden banada :)
Canim yanlismi baktin mesala benim biri 0.90 mm digeri 1.mm canim nt yazan var ona bakican canim ikili sonuctada yazar canimBenimki o zaman kız mı oluo.0.10 ve 0.11 cm ölçulms.ultrason kagitlrnda öyle yazio ama.kibar mi minnakim yani
tahminde bulunmadi canim 16 haftayi bekliyoruz guzel duana amin diyorum sizede massalah :)Oy masallah tebrik ederim saglıla kavus masallah senn tahmin ettimi dr hayırlsıı neyse o olsun iyi olsunlar bastan icimden erkek geciodu snradan kız dedi ona alıstık :) hayırlısı cinsieti gözle görmeden almicam ciciler
tahminde bulunmadi canim 16 haftayi bekliyoruz guzel duana amin diyorum sizede massalah :)
Benim iki oglum var buda 3.gebelik ikisini saglikla rabbim kiz nasip etsin insallah diyoruz canim :)[/Q
masallah sana iki kız nasip etsin Rabbim Allahım yardımcın olsun:)
Tamam canim cok sagol merak ettim öyle deyince hmmm dogumu dikkate aliyorsunuz siz anladim :) 2 li tarama sonucu 1.3 olursa erkek alti ise kız anladim canım :)Doktorun soyluyor canim 1.3 ustu erkek alti kiz tatlim
Tamam canim evet canim tahmini dogumu dikkate aliyoruz canim :) senin oglunun ense kac mm. CanimTamam canim cok sagol merak ettim öyle deyince hmmm dogumu dikkate aliyorsunuz siz anladim :) 2 li tarama sonucu 1.3 olursa erkek alti ise kız anladim canım :)
Iste onu anlayamadim tatlim bakıyorum ultrason sonuclarina tam olarak kacinci haftaya bakmam gerekiyo bide ben ozel hastaneye gidiyordum ikili üçlü tarami hep telefondan öğrendimTamam canim evet canim tahmini dogumu dikkate aliyoruz canim :) senin oglunun ense kac mm. Canim
Canim 12 taramanda yazar yada 12 haftada detaylida ense kalinligini soylemedimi doktorun cnmIste onu anlayamadim tatlim bakıyorum ultrason sonuclarina tam olarak kacinci haftaya bakmam gerekiyo bide ben ozel hastaneye gidiyordum ikili üçlü tarami hep telefondan öğrendim
Canim yanlismi baktin mesala benim biri 0.90 mm digeri 1.mm canim nt yazan var ona bakican canim ikili sonuctada yazar canim
Benimki de bagdas kurmustu goremedi doktor ama bi tahminde de bulunmadi.Canım göstermio saklıo dedi görmeden kız dedi bulafamı karistirdi
canım kulandığın kakao yağı katı mıydı sıvı mı? ben de yarın çatlaklar için bişey alayım diyorum, kakao yağı en çok tavsiye edilen gibi.. yalnız sıvı haldekiler gerçek yağ değil diyolar aklım karıştı..Kızlar aman kaşıntıya dikkat edin kaşıntı varsa çatlamaya meyilli bir cilttir hemen nemlendirin bol bol ben oğlumda sadece kakao yağı kullandım çok şükür kaşıntı olmadı çatlamadı da tüylenmede yapmadı...
Benim doktor bilmiyorum ya ne nub ne bunlar hiçbirini soylemedi sadece hersey iyi gayet yolunda diyo hep ikili tarama sonucu için aradim kan almislarfi haftaya ara demişlerdi aradim o zamanlar iyi çıkmış sorun yok dedi 12 haftalik ultrasonuna bakiyorum simdi neresinde yazar ultrasonundaCanim 12 taramanda yazar yada 12 haftada detaylida ense kalinligini soylemedimi doktorun cnm
ay kaç defa konuşuldu ama ben şimdi alıcı gözüyle bakıyorum kızlar bi yardım edinçatlak kreminde son kararınız nedir ne kullanıyosunuz? ben bebe yağı kullanıyodum ama sadece o yetmez denildiği için başka şeyler bakıyorum.. Lanolin içeren kremler çok revaçta ama bazılarına alerji yapmış, benim de bünyem alerjiktir o yüzden lanolin içerenleri elemek zorunda kaldım.. kakao yağı için ne düşünüyosunuz bide palmers markası için :)
ikisi de çok tavsiye edilmiş aslında ama işte kendi bünyeme güvenemiyorum, bide alerji ilacı da kullanamıyorum şuan, çekindim o yüzdenBen hiiic bilmiyrm cnm ama öyle yüzeysel bi arastrmayla bio oil aldım.inşallah iyi gelir.nemlendirici olarak da bepanten ve lansinoh aldım ikisinde de lanolin var Die biliorm
canım nub olsun ense kalınlığından cinsiyet tahmini olsun bunların hiçbirini doktor söylemez zaten, hatta sorsan muhtemelen yok öyle bişey der.. bunlar eskiden karında yüzük çevrilerek yapılan yüzük tahmininin daha bilimsel hali gibi düşün :) 16 haftadan önce kesin cinsiyet belli olmadığından kendimiz öğrenmeye çalışıyoruz işte :) ama sen 24. haftadaysan zaten çoktan cinsiyet öğrenmişsindir, belli olmadı mı?Benim doktor bilmiyorum ya ne nub ne bunlar hiçbirini soylemedi sadece hersey iyi gayet yolunda diyo hep ikili tarama sonucu için aradim kan almislarfi haftaya ara demişlerdi aradim o zamanlar iyi çıkmış sorun yok dedi 12 haftalik ultrasonuna bakiyorum simdi neresinde yazar ultrasonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?