bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar temizlik işini nasıl yapıyosunuz ben bu gün ilk defa çamaşır suyu soludum bi şey olmaz inşallah

Hımm.ben 5 yıl orda çalıştım da omdan kulak kesildim yozgat lafını duyunca.hayırlısı olsun.bakalım eltin nasıl biri çıkacak?
Blmyrm ki canım Sorgun faraşlidanms.bn de daha tanışmadim.merak ediyrm işte hem de yüzuk de takılacak gtmek istyrm eşim ve kayinvalidem de çok istyor gelmemi.netten baktım mola verilirse fln olabilir yazms ama yine de korkuyrm işte.

Kiz o neyimis ki??
bak anlatimm canimm şimdi evde esine yada kimvarsa ona bi bıçak bide makas veriyorsun 2tane minderi yanyana koyuyosun yada yastık ıste sengormeden esin birinin altına bıçağı diğerine makası koyuyo sen görmeyeceksinn sonra tmmm karicigim gel diyosengidiyosun içinden geçene oturuyosun kocana soruyosunn neye oturdummoda soluyo bıçaksa erkek makasaa kız ben makasa oturdummmduydunmuuuuu

Kızlar ben Lina yada Simay ismini begeniyorum başlarına uygun bi isim ne onerirsiniz tek koymak isterdim ama yaslilarimiz bu isimleri soleyemiyo dili dönmüyor oyüzden iki isim koycam onların soleyebilecegi ve bunlara uygun yada bu iki isimden vazgececem

Ezgi lina ve ezgi simay yada hiranur yada simay ada yada ada lina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…