bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hımm anladım aslında doğru olabilir sizin düşünceniz ama 2_3 yaşında olsa belki ama birde kızım çok akıllı birazda hayatın gerçekleri ile yaşasın bence. Mesela önceden çok kucak istiyordu şimdi anne kardeşime zarar olur alma kucağına diyor kendisi. Hatta benim kızım sofra kurar kaldırır benimle toz alır aşkım herşeyim o benim anlayışlı kuzum. Sadece ne zaman doğacak çok merak ediyorum diyor orda haklı olabilirsin uzun geliyor çocuğa. Ama alışır mutlaka yapcak bişey yok

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. bende yarın gidicem. bakalım ne yapacaklar? Hiç bişey bilmiyorum, heyecanlıyım korkuyorummm
Korkcak bişey yok canım kan veriyoruz ve karnımızdan ultrason ile bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar. İnşallah sonuç temiz çıkar. Hayırlı haberle gelin

Merhaba
Geçen sene 2015 Ocak annesiydim
Bu sene de Allah izin verirse Kasım annesi olacağım

Kızım olduktan sonra forumda eskisi kadar aktif olamadım. Ama sanıyorum şimdi tekrar başa sardık.

Benden şimdilik bu kadar
Akşama bebeğim uyuduktan sonra eski konuşmaları okur, hakkınızda bilgi sahibi olurum artık

Aaaaa daha minicik kizin annesi rabbim saglikla nasip etsin bebisini hosgeldin tatlim

Hoşgeldin canım. Taze annesin ama maşallahı var 2. Geliyor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Oku oku ya tanıyıp seversin yada arkana bakmadan kaçarsın şaka bi yana topiğimiz diye demiyorum eğlenceliyizdir.

Iyi aksamlar... calismak cok zor keske ev hanimi olsaydim diyorum hic halim kalmiyor... 2 yasindaki cocugumlada ilgilenmek zor geliyor. Bu arada gunduzleri bezlemeyi biraktim ama gece kalkip sise tutmak cok zor geliyor deneyimli anne var mi aramizda bu surecte neler yaptiniz?

Slvester A Antihindistancevizi erkek yorumu yapmis tatlim :)

Kızlar haftaya bi kız isteme ve Sözümüz var.bn de gtmek istyrm ama önce 4 saat kocaeli snra ertesi gün 7 saat yozgata gtcem ve geri dönüş de hemen olcak tabi.szce napmaliyim.siz çıkıyor msnz uzun yola

O kadar çok meyve yiyorum ki anlatamam.okuldan eve gelir gelmez koca bir kap dolusu meyve yiyorum.bu hamileliğimde meyveden kilo alcam heralde.evde meyve biterse hemen eşimi arıyorum çabuk meuve al meyve bitmiş diye.

Benim bebege erkek dedi
Kızlar kanal 7 hint dizi izleyen var mı? Benim çok hoşuma gidiyor yaa. Hergün 4_6 arası kitleniyorum kayınvalidemde çok seviyo bide arayıp yorum yapıyoruz:)
Ben de su aralar bi yabanci diziye sarayim diyorum eriniyorum 5 6 dizi ta
Slvester A Antihindistancevizi erkek yorumu yapmis tatlim :)
Evet gordum cok sasirdim. Sonra My moonlight demis ama nub gordun mu diye ona cevap vermemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…