bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kizlarr bizde kontrolden geldik 14 haftaliktik 14+2 çıktık 89gr dedi bide tersmiss bebisimiz tam göremedim ama muhtemelen kız dedi 1ay sonraya gunverdiigecermii 1ayy yaaaa kesin 1ay sonra belli olurr
Canim massalah diyelim kizcene oyle demisse oyledir insallah 14 +2 yanilmaz insallah cani. Aramizda bir gun var ben 7 de dogum 14+2 digeri 13+6 olduk canim saglikla gelsinler minnaklarimiz insallah usg paylasirmisin cnm

canım ayni beni anlatmışsın.İnan kışın bile pratik giymeyen ben patikle geziyorum.akşamları kombi yakıyorum esim ve kızım isyanda.ne olcak bu halimiz
Şuana 4.5 canım oda Kasım 30 doğumlu bu doğduğunda 5 olcak inşallah:)
maşallah canım.Benim de kızım şuan 4.5 yaşında 18 aralik doğumlu bu bebeğim de 30 kasımlı olacak inşallah.Biz daha söylemedik ama.bayramdan once söyleyeceğiz inşallah.

kizlarr bizde kontrolden geldik 14 haftaliktik 14+2 çıktık 89gr dedi bide tersmiss bebisimiz tam göremedim ama muhtemelen kız dedi 1ay sonraya gunverdiigecermii 1ayy yaaaa kesin 1ay sonra belli olurr
Ah canım ya.çok zor olur 1 ay nasıl beklenecek. Keşke cinsiyet tam görseydi beklenrde allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebişine. İnşallah banada 1 ay daha bekle demez yoksa ben aynen burdakiler gibi olurum

Canim massalah diyelim kizcene oyle demisse oyledir insallah 14 +2 yanilmaz insallah cani. Aramizda bir gun var ben 7 de dogum 14+2 digeri 13+6 olduk canim saglikla gelsinler minnaklarimiz insallah usg paylasirmisin cnm
İnş ama işte ters olmasi kesinlik kazandirmadii tm net diyemem ters ama muhtemelenn tahmin kız dedi bakalimm rabbim hepimizee hayirlisini versinnnn

Niye söylemediniz canım kardeş istemiyormu sizinki? İnşallah duyunca tepkisi güzel olur.Bizimki bizle aynı gün öğrendi. Dua ediyordu kardeşim olsun diye zaten. Ayrıca sanada geçmiş olsun canım.

Yok ben Antihindistancevizi için dedim sen onu sormadın mı
Evet onu sordum canim linadeniz de kizcesi olacak insallah diyorum doktor benzettim demisse dogru cikabiliyor canim onu kastettim insallah degismez iki pasasi var onunda canim

Arkadaşlar doktorlarınız decavit be santafer kan ilacınızı günde kaçkez kullanmanızı önerdi hiç bişey yazmamışlar kutularındaki üzerine bilemedim ..

Arkadaşlar doktorlarınız decavit be santafer kan ilacınızı günde kaçkez kullanmanızı önerdi hiç bişey yazmamışlar kutularındaki üzerine bilemedim ..
1 adet gunde decavit digeri ne icin bilemedim demir eksikligi icinse oda ac karnina gunde 1 adet canim

Niye söylemediniz canım kardeş istemiyormu sizinki? İnşallah duyunca tepkisi güzel olur.Bizimki bizle aynı gün öğrendi. Dua ediyordu kardeşim olsun diye zaten. Ayrıca sanada geçmiş olsun canım.
yok canım yatarken dua ediyor kardeşim olsun diye.Ama okuduğum kaynaklara gore 9 ay onlar için çok uzun bi süre bekleme açısından.o yüzden söylemedik.Bide ben normalde çok aktif birisiyim kızımla deli gibi oynuyordum ama şuan ne yazık ki eskisi gibi değilim.O yüzden kardeşine karşı kötü his oluşmasın diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…