bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aaaaa daha minicik kizin annesi rabbim saglikla nasip etsin bebisini hosgeldin tatlim
Hosbuldukk
Evet kızım henüz 15 aylık, sürpriz oldu bu gebeliğim. Zor oldu alışmak ama şimdi daha iyizzz
Geçen seneki topiğimizde öyleydi. Buranında aratmayacağından eminim :)
Aminn Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn

Bu arada benim kızım hala emiyor. Herhangi bir problem olmadığı sürece de kesmeyi düşünmüyorum. Varmı bizim gibi olan ?

Aaaa iyi ozmn yazigin iyi oldu canm biraz yorulcag imi biliyrm ama gtmek de istyrm bebisime bsy olmasın da gerisi önemli degil

Doktorun bi muayne etsin. Eğer düşük tehlikesi gibi herhangi bi sıkıntı yoksa çıkılabilir tabi
İyide gelir hem değişiklik. sürekli oturursan ayaklarında uyuşma olabilir ki bu herkeste olabilir :) Kalkıp biraz yürürsün tamamdir :) Şimdiden iyi yolculuklar

Bu arada benim kızım hala emiyor. Herhangi bir problem olmadığı sürece de kesmeyi düşünmüyorum. Varmı bizim gibi olan ?
Bence biraktir derim fikrimce cunku ikinci bebek icin agiz sutu basliyor 3 . Cū aylarda tabi sen bilirsin canim

11 haftalıkken cinsiyet öğrenen varmı :)
11+2 de doktor erekeğe benziyor ama kesin söylemiyorum demişti, biz de pipisini görmüştük hatta o haftalarda klitoris de çok belirgin olduğu için kız da olabilir demişti hemşire kuzenim.. 14te kesinleşti, oğluş geliyor inşallah kesin olmasa da eğer bebek bacak arasını gösterirse tahmin de bulunabilir doktor :)

Kızlar haftaya bi kız isteme ve Sözümüz var.bn de gtmek istyrm ama önce 4 saat kocaeli snra ertesi gün 7 saat yozgata gtcem ve geri dönüş de hemen olcak tabi.szce napmaliyim.siz çıkıyor msnz uzun yola
canım peşpeşe uzun yol, bide kız isteme fln koşturamlı olur şimdi.. tatlı telaşlar :) ama bence doktoruna danışmadan çıkma yola.. bide yanına mutlaka bulantı ilacı al tatlım, nolur nolmaz :)

Cnm randevu 16snda.bu hftsnu gidersek doktora gtmeden gidecegim.geçen hfta iyi dedi doktor bi sıkıntı yok.Sağol cnm hayırlı bi yolculuk olur insallh:)

canım peşpeşe uzun yol, bide kız isteme fln koşturamlı olur şimdi.. tatlı telaşlar :) ama bence doktoruna danışmadan çıkma yola.. bide yanına mutlaka bulantı ilacı al tatlım, nolur nolmaz :)
Cnm doktor fakültede doçent ulasa bilir mym ona bilmiyrm özelde değil. Kısmet bakalım kocaeliye gideyim kötü olursam orda kalirm kız istemeye gtmem yozgata.onlar ister gelir.

Oyle bu aralar hormonsal olarak herifime bu cezayi kestim. Anneme de ceza kestim gunde 1.kere arayacak 2 olmayacak.
biz de annemle anlaşma yaptık, sabah uyanınca msj atıyorum günaydın iyiyim diye, bide akşam o arıyor.. yoksa günde on kere arıyor ve inadına tam uyduğum yemek yediğim zamanlara denk geliyor çoğunlukla evde tek olduğum için merak ediyolar tabi ama fazlası da zarar yani

Cnm doktor fakültede doçent ulasa bilir mym ona bilmiyrm özelde değil. Kısmet bakalım kocaeliye gideyim kötü olursam orda kalirm kız istemeye gtmem yozgata.onlar ister gelir.
mantıklı canım :) bebiş hepsinden önemli, yorulduğunda yerde kaç dinlen :)) güzel geçer inşallah :)

cinsiyetler belli olunca isimler konuşulmaya başlanmış biz kızımız olcak gibi düşündüğümüzden Hilal ismini düşünmüştük, asker kızına yakışır diye hem Türk bayrağında hem İslam bayrağında hilal var güzel olur demiştik ki meğer paşa geliyomuş bize şimdi erkek ismi düşünüyoruz, henüz ikimizinde beğendiği hiç bi isim yok

Biz de nişanlıyken kız için hayaller yarendi şimdi biz de de paşa olunca isim arayışı var

Bursadayım cnm.valla gidicem galiba. bi sıkinti olmazsa inşallah o zamana kadar.inşallah gider gelirim hayrlisiyla
Canım bu dönemde olmasa da okul kapanınca ben de uzun yolculuk yapcm epey. Gtmen de bi skntı olmaz ya dinlene dinlene gdersiniz, ben olsam ben de gtmek isterdm böyle şeyler bi kere oluyo. Hayrlısyla git gel.

günaydın kızlarr cinsiyeti en son biz öğrenicez heralde ay sonuna geliyor çünkü doğum tarihlerimiz bizimde cumartesi kontrol var 11+4 olucak daha belli olmaz cinsiyeti acaba 1 hafta ertelesemmi diyorum kontrolü oğlum 12.haftada belli olmuştu buda olurmu ki diye düşünüyorum

günaydın tatlı hamişler nasılsınız.bayağıdır yazamıyorum mide bulantıları ,halsizlik ve 18 aylık oğlum barlas beni bayağı bir yorduğu için sadece okuyabildim. cinsiyet tahminlrinizi keyifle okudum çok eğlencelisiniz :) bizde dün gittik kontrolümüze tam gününde çıktık 12+ 3 nedense 2-3 hafta geri çıkacak gibi bir korkumm vardı.bacak arasını gördük minnoşun dümdüz idi dr umuz erkek gibi değil ama kız diye de hazırlamayın kendinizi dedi. 1 y sonraya kaldı artık.. dr uma çok uyuz oldum bu sefer sanırım değiştiricem.devvamlı birşey sorcak olsam kesiyor sözümü bişey yok diyor.bildiğin otomatiğe bağlamış. sezeyan sonrası normal doğum yapmak istediğimi söylemiştim tamam deneriz demişti şimdi hatırlattığımda korkutma moduna girdin bende biildiklerimde itiraz edince bildiğin sinirlendi bende acayip sinir oldum normalde kapıya kadar geçirirdi elimi bile sıkmadı bu sefer izmirde yeni dr arayışı başladı.. minnoşun fotosunu görüntüsünü paylaşsam tahmin edermiyiz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…