bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canımm izmirdesin sanırım doktorunun ismi ne bilmiyorum ama bi yakınım cemal posacı diye bir doktora gitti çok memnun kaldı 2 doğumunuda aydıından izmire gitti orda yaptı

Günaydın kısslar.Hayırlı sabahlar
Benm yine annem geldii ondandır ki çok giremiyrm.
Ama bu gece artık yüzüstü rahat yatamadgmi hissettim.normalde %80 yüzüstü yatarım ama sanki yatınca karnım kasiklrm agrio gibi hissettim ve Yan yatmak zorunda kaldım hep.bikaç zamandr bişeyler hisseder gibiydim ama bu gece resmen hiç yatamadm diyeblrm.Sizin yatış durumunz nedir

canımm izmirdesin sanırım doktorunun ismi ne bilmiyorum ama bi yakınım cemal posacı diye bir doktora gitti çok memnun kaldı 2 doğumunuda aydıından izmire gitti orda yaptı
evet izmirdeyim canım dr umun ismi ahmet kılyar ... bayım bir cemal posacıya inşallah sezaryen sonra normal doğum denemesi yapıyordur.çok sağol bu arada

Herkese gunaydin
Bu sabah resmen meyve diye ölüyorum, sabah sabah otobusten indim, okula gelmeden manava kostum, meyveleri doldurdum ve derse gec kaldim
Kizlar gece de yatmadan once dua etmistim rüyamda bebegimin cinsiyetini goreyim diye. Ruyamda doktordaydim, cinsiyeti sordum ve doktor bakip goremedigini soyledi
Ruyamda bile gostermedi bebis cinsiyeti resmen yaaa

Ben de normalde cok severim yuzustu yatmayi ama hamile kaldigimdan beri icim rahat edip de yatamadim, sanki bebek ezilcekmis gibi hissediyorum
Saga, sola ya da sirt ustu yatiyorum :)

evet izmirdeyim canım dr umun ismi ahmet kılyar ... bayım bir cemal posacıya inşallah sezaryen sonra normal doğum denemesi yapıyordur.çok sağol bu arada
sende sağol canım iyi bir uzman sende araştır bi bakalım yoksa iki doğumundada izmire gidip gelmezdi arkadaş banada önerdi sürekli gidip gelemem ben dedim sanırım dokuz eylülde ama özelde çalışıyor

Ederiz ederiz kiz yolla sen??

Ben de normalde cok severim yuzustu yatmayi ama hamile kaldigimdan beri icim rahat edip de yatamadim, sanki bebek ezilcekmis gibi hissediyorum
Ben ne yuzustu ne sirtustu nede sagima yatamiyorum vicdanim aciyor hemen sola yatiyorum baya alistim ama sola yatmaya.

Merhaba hanımlar. Cocuklarimla tatil planı yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :) topigimin adi:
Çocuklarla tatil önerisi ama...

ben ne sağa ne sola ne sırt üstü yatabiliyorum ne tarafa donsem midem bulanıyor.Zaten yüzüstü hiç yatamadim.Saga sola dönerken uyuyup kalıyorum.Doğal olarak hic dinlenemiyorum

Simay çok güzel vazgeçme bence zeynep Simay elif Simay feyza Simay ecrin Simay Simay duru gül Simay yani şuan tam bilemedim ama Simay çok güzel bence aklıma geldikçe yazarım Simay tek başına bile süper

Bende sola yatmaya calisiorm daha rahat oluo Hem daha saglikliyms galiba.ama yüzüstü yattım yani uyuyamaynca bundan sonra istediğin yatamiick gibiyim.bebisim de istemio galiba :)

Kısslar ikili test sonucum gelmiş galiba.resim ekliyrm anlayan ark.lr yorumlayablr mi.randevum teeee 8 haziran da My moonlight ve Ikra meyra Siz degerlri biliosnz Die aklımda kalms ama.bi de cinsiyeti etkileyeblen değer ler vardı ya onlar ne alemde acaba

Eklentiler

• Screenshot_20160511-091818.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 50
Bilal koy ozaman kızın olursa hilal ile uyum sağlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…