- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.641
canımm izmirdesin sanırım doktorunun ismi ne bilmiyorum ama bi yakınım cemal posacı diye bir doktora gitti çok memnun kaldı 2 doğumunuda aydıından izmire gitti orda yaptıgünaydın tatlı hamişler nasılsınız.bayağıdır yazamıyorum mide bulantıları ,halsizlik ve 18 aylık oğlum barlas beni bayağı bir yorduğu için sadece okuyabildim. cinsiyet tahminlrinizi keyifle okudum çok eğlencelisiniz :) bizde dün gittik kontrolümüze tam gününde çıktık 12+ 3 nedense 2-3 hafta geri çıkacak gibi bir korkumm vardı.bacak arasını gördük minnoşun dümdüz idi dr umuz erkek gibi değil ama kız diye de hazırlamayın kendinizi dedi. 1 y sonraya kaldı artık.. dr uma çok uyuz oldum bu sefer sanırım değiştiricem.devvamlı birşey sorcak olsam kesiyor sözümü bişey yok diyor.bildiğin otomatiğe bağlamış. sezeyan sonrası normal doğum yapmak istediğimi söylemiştim tamam deneriz demişti şimdi hatırlattığımda korkutma moduna girdin bende biildiklerimde itiraz edince bildiğin sinirlendi bende acayip sinir oldumnormalde kapıya kadar geçirirdi elimi bile sıkmadı bu sefer izmirde yeni dr arayışı başladı.. minnoşun fotosunu görüntüsünü paylaşsam tahmin edermiyiz kızlar
Canm bende mayis sonu ölüdenize bursadan tatile gidicem olmaz bisi inşallah Allaha emanetiz dinlene dinlene gideriz:)Aaaa iyi ozmn yazigin iyi oldu canm biraz yorulcag imi biliyrm ama gtmek de istyrm bebisime bsy olmasın da gerisi önemli degil
evet izmirdeyim canım dr umun ismi ahmet kılyar ... bayım bir cemal posacıya inşallah sezaryen sonra normal doğum denemesi yapıyordur.çok sağol bu aradacanımm izmirdesin sanırım doktorunun ismi ne bilmiyorum ama bi yakınım cemal posacı diye bir doktora gitti çok memnun kaldı 2 doğumunuda aydıından izmire gitti orda yaptı
Ben de normalde cok severim yuzustu yatmayi ama hamile kaldigimdan beri icim rahat edip de yatamadim, sanki bebek ezilcekmis gibi hissediyorumGünaydın kısslar.Hayırlı sabahlar
Benm yine annem geldiiondandır ki çok giremiyrm.
Ama bu gece artık yüzüstü rahat yatamadgmi hissettim.normalde %80 yüzüstü yatarım ama sanki yatınca karnım kasiklrm agrio gibi hissettim ve Yan yatmak zorunda kaldım hep.bikaç zamandr bişeyler hisseder gibiydim ama bu gece resmen hiç yatamadm diyeblrm.Sizin yatış durumunz nedir
sende sağol canım iyi bir uzman sende araştır bi bakalım yoksa iki doğumundada izmire gidip gelmezdi arkadaş banada önerdi sürekli gidip gelemem ben dedim sanırım dokuz eylülde ama özelde çalışıyorevet izmirdeyim canım dr umun ismi ahmet kılyar ... bayım bir cemal posacıya inşallah sezaryen sonra normal doğum denemesi yapıyordur.çok sağol bu arada
Ederiz ederiz kiz yolla sen??günaydın tatlı hamişler nasılsınız.bayağıdır yazamıyorum mide bulantıları ,halsizlik ve 18 aylık oğlum barlas beni bayağı bir yorduğu için sadece okuyabildim. cinsiyet tahminlrinizi keyifle okudum çok eğlencelisiniz :) bizde dün gittik kontrolümüze tam gününde çıktık 12+ 3 nedense 2-3 hafta geri çıkacak gibi bir korkumm vardı.bacak arasını gördük minnoşun dümdüz idi dr umuz erkek gibi değil ama kız diye de hazırlamayın kendinizi dedi. 1 y sonraya kaldı artık.. dr uma çok uyuz oldum bu sefer sanırım değiştiricem.devvamlı birşey sorcak olsam kesiyor sözümü bişey yok diyor.bildiğin otomatiğe bağlamış. sezeyan sonrası normal doğum yapmak istediğimi söylemiştim tamam deneriz demişti şimdi hatırlattığımda korkutma moduna girdin bende biildiklerimde itiraz edince bildiğin sinirlendi bende acayip sinir oldumnormalde kapıya kadar geçirirdi elimi bile sıkmadı bu sefer izmirde yeni dr arayışı başladı.. minnoşun fotosunu görüntüsünü paylaşsam tahmin edermiyiz kızlar
Ben ne yuzustu ne sirtustu nede sagima yatamiyorum vicdanim aciyor hemen sola yatiyorum baya alistim ama sola yatmaya.Ben de normalde cok severim yuzustu yatmayi ama hamile kaldigimdan beri icim rahat edip de yatamadim, sanki bebek ezilcekmis gibi hissediyorum
Saga, sola ya da sirt ustu yatiyorum :)
En iyisi aslinda ama ben bi tarafa yatinca hemen tutuluyorum, bacagim agrimaya basliyoBen ne yuzustu ne sirtustu nede sagima yatamiyorum vicdanim aciyor hemen sola yatiyorum baya alistim ama sola yatmaya.
Simay çok güzel vazgeçme bence zeynep Simay elif Simay feyza Simay ecrin Simay Simay duru gül Simay yani şuan tam bilemedim ama Simay çok güzel bence aklıma geldikçe yazarım Simay tek başına bile süperKızlar ben Lina yada Simay ismini begeniyorum başlarına uygun bi isim ne onerirsiniz tek koymak isterdim ama yaslilarimiz bu isimleri soleyemiyo dili dönmüyor oyüzden iki isim koycam onların soleyebilecegi ve bunlara uygun yada bu iki isimden vazgececem
Ben de normalde cok severim yuzustu yatmayi ama hamile kaldigimdan beri icim rahat edip de yatamadim, sanki bebek ezilcekmis gibi hissediyorum
Saga, sola ya da sirt ustu yatiyorum :)
Kız eşkıya dünyaya hükümdar olmaz izledin galiba hayal koydular kızlarına. Ayyy ona bile ağladım eşim niye ağlıyon senin hormonlar gene iş başında diyorAma eşim hayali beğenmedi diyoki bizim kız hayalmii gercekkk dedi :)))
Bilal koy ozaman kızın olursa hilal ile uyum sağlar:)cinsiyetler belli olunca isimler konuşulmaya başlanmışbiz kızımız olcak gibi düşündüğümüzden Hilal ismini düşünmüştük, asker kızına yakışır diye hem Türk bayrağında hem İslam bayrağında hilal var güzel olur demiştik ki meğer paşa geliyomuş bize şimdi erkek ismi düşünüyoruz, henüz ikimizinde beğendiği hiç bi isim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?